** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Buna, burtici!
Dianalaura cred ca cel mai bine e sa consulti un oftalmolog. Din cate stiu problema nu ar fi miopia ci tensiunea intraoculara. Nu sunt medic, dar asa am citit. Oricum, parerea mea este ca cezariana nu e o idee rea.
Si bebe al meu e foarte activ seara si noaptea, dimineata e somnoros, nu prea face miscari.
Maine schmb si eu saptamana, ajung la 25...deabia astept!

Michelle 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dianalaura ai grija de tine si de bebe. Sa ai zapada la munte si timp frumos la Braila .

Mica 24

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Ciuffy ai grija cu calciul. Nu este bun prea mult. Se pare ca este suficient 1/2 litru de lapte (sau echivalentul in alte produse lactate) pe zi.
Aveti toate grija, feriti va de viroze si raceli. Eu cam in fiecare iarna fac cate o gripa dar anul asta am scapat pana acum...sper sa ma ajute Doamne -Doamne sa scap pana il nasc pe bebe...si si pe voi sa va ajute.

Michelle 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ciuffy, ai grija cu calciul... ca intr-adevar poate da contractii!!!

Corap, sigur pana maine se va face bine puiul tau!!!

Fetelor.. uitati-va www.cdep.ro/comisii/egalitate_sanse/pdf/2006/av669_05.pdf" target="_blank">aici... la linkul pe care l-am postat si pe pag. anterioare referitor la indemnizatia de crestere a copilului... La nr. crt. (adik linia) 4, pe coloana 2 (unde de fapt sunt modificarile aduse legii vechi), si mai precis unde este vb de modificare ARTICOLULUI 3... scrie ceva f.f.f interesant... ca nu e necesar sa fi indeplinit cond. cu 12 luni de munca ant. nasterii copilului... Voi ce parere aveti? Nu mai vad eu bine??? Nu de alta dar daca e adevart atunci pot primi si eu, care am terminat fac. anul asta :)

Ce ziceti? Voi ce intelegeti din acest articol???

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Salve burtici!

Sa inteleg ca placenta mai usureaza senzatiile mamicii la loviturile lui bebe?
Eu am placenta fundica si posterioara (m-am procopsit cu 2) - poate d'asta il simt pe bebe ca pe un puf-puf?

M-am speriat Am citit povestea nasterii lui Roandre de la mamici de ianuarie-februarie - si am auzit ce se poate intampla daca anestezistul nu e bun... Pai de unde sa stii ce noroc o sa ai?

pupici,

Anca 22+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Poohy, si eu am citit povestea lui Roandre, si la fel, m-am speriat. Pe mine ma mai sperie ceva legat de epidurala: de unde am eu siguranta ca daca mi se declanseaza travaliul imi va face epidurala?! Daca e noaptea si spun ca nu au anestezist, sau daca vine doctorul prea tarziu si treci de dilatatie 4 si spune ca nu mai poate sa ti-o monteze, cum am auzit de curand ca i s-a intamplat unei mamici?

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mi-am adus aminte ca mai am o intrebare pentru fetele care au nascut la Municipal: cine hotaraste daca stai in aripa cu desene sau in cealalta aripa? E la noroc, sau este in functie de ce doctor te are sub supraveghere? Si cum se obtine o rezerva, se face rezervare din timp sau ce prinzi liber atunci cand nasti?

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor, si eu intrasem chiar acum sa va zic de povestea lui roandre de la mamicile de ian-feb, dar vad ca poohy a fost mai rapida! deci se pare ca daca nu e facuta la timp si de cine trebuie, epidurala nu mai are efectul mult asteptat. mi se pare ca aduce totul a loterie si noroc!

ei, mai avem pana atunci...

Andreea 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

dianalaura concediu placut...si te asteptam sa ne povestesti cum ii pe acolo.sa ai grija de tine si bebele tau.

fetelor m-ati facut curioasa cu povestea lui Roandre...ma duc sa citesc si eu.

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetelor....asa poveste ...nu am cuvinte, din cauza fricii binenteles.sper sa am mai mult noroc, sa nu dau peste o asa nepriceputa.saraca Roandre.

19+
poze

Mergi la inceput