** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)
Raspunsuri - Pagina 17
chiquitita spune:
Salutare din nou!
Dianalaura si eu mai auzisem chestia cu miopia, acuma nu stiu cat o fi de adevarata. Eu am hipermetropie (dioptrii cu +, pentru apropiere) si ma gandeam daca se aplica si la mine.
Elteka ce frumos e ca voi calatoriti. Cred ca are si dezavantaje pe de alta parte, dar una peste alta e frumos!
pauly decat sa ma pui la invatat mai bine ma bati! Greuuuuu...Ce facem noi la vara ca nastem in sesiune?!
Mie mi-a zis dr ca sa nu iau non stop pana nasc Elevit si Tardyferon, sa le mai alternez. Referitor la nastere, cand i-am explicat ca am facut o cauterizare pe col mi-a spus ca as sangera rau la nastere normala, asa ca eu m-am bucurat ca vreau din tot sufletul cezariana. Nefacand miscare deloc as avea sigur un travalui mai lung. Ma sperie doar faptul ca mi se va vindeca greu. Cand ma tai la deget dureaza 10 zile sa se vindece.
mirela05 LA MULTI ANI! 
20+ 
pauly spune:
chiqui exact cum zici...acuma mai treaca mearga ...dar la vara ce ne facem ???nu-mi place sa raman pe toamna...mai ales ca vrem sa propunem decanului sa cumulam anul 4 cu 5 deci oricum o sa am dublu de invatat...si pe deasupra bebe mic....nu as mai fi vrut sa am si restante.om trai si om vedea...
pupici,
19+
poze
chiquitita spune:
Fetelor, mi-am amintit ceva: ce inseamna placenta posterior? Asa scrie pe buletinul meu ecografic. Adica stiu ce inseamna, insa e de rau?
20+ 
corap spune:
placenta posterioara iti mai apare organele de loviturile lui bb - asa ca e de bine
io sunt cam pe fuga ca andrei are febra si nici un alt simptom si nu stim de la ce e . nici dr. nu si-a dat seama si sunt cam stresata pana aflu.
va las
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
chiquitita spune:
Multumesc, oricum bebe la mine inca nu sta normal, ca uterul meu e pe la jumatatea drumului, inca nu s-a intors. La inceput era cazut rau pe spate, spre spate, acum e la jumatatea drumului si eu sper inca sa inainteze spre fata, saracu' bebe nici nu are loc sa se desfasoare...Va pun o imagine sa intelegeti mai bine, sa nu explic prostii:
www.inletmedical.org/graphics/tipped_uterus.gif" target="_blank">uter. Prima imagine e cum ar trebui sa fie. Al meu era cam ultimul. Acum e cumva inttre ultima si prima
.
20+ 
pauly spune:
corap multa sanatate lui Andrei...si ai grija sa nu ieie si tu ceva raceala
ati vazut ce epidemie de viroza ii la noi in tara...te sperie ptr ca netratata la timp duce la complicatii grave.ii mai greu ptr gravidutele care au copilasi la gradi sau la scoala...ca virusul de raceala vizeaza in primul rand colectivitatile de copii.![]()
pupici,
19+
poze
chiquitita spune:
corap sper sa fie bine pana la urma, sa fie ceva trecator si nu grav la copilasul tau 
20+ 
cristalina spune:
Buna ziua burtici,
Raspund intai la ce mi-a sarit in oki apoi citesc mai pe indelete.
Dianalaura, problemele mamei cu okii sunt motiv clasic de cezariana!!
Ciuffy, calciul da contractii, ai grija ce iei si in ce cantitati!
Procentul de 85% pe care il primim in concediul de maternitate nu e nici din brut nici din net...e un ceva la care se adauga unele taxe dar unele nu...ceva de genul asta..:))).
Si eu am facut cezariana vineri la Municipal (si duminica dimineata am plecat acasa...:))) E mult mai bine sa stai acolo in weekend. Doctorul meu e dr. Anca, am stat in aripa cu desene pe pereti, doua in camera si cu bebicii langa noi.
Ma duc sa mai citesc. O zi frumoasa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
eimotto spune:
Corap - ai grija de pui.A mea a facut brusc 38.6 saptamana trecuta, tot asa fara simptom. Dupa privire mi-am dat seama ca are ceva. La noi a fost enteroviroza, febra nu a cedat cu toate panadoalele, nurofenele si supozitoarele cu algocalmin si novocalmin pecare i le-am dat aproape 2 zile.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
24+