** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Elteka, Flavia, Mica multumesc pentru aprecierea numelui fetitei mele! De cad eram mai tanara mi-am dorit o fetita pe care s-o numesc Teodora (ce chestie, sotul meu voia baiat, si eu la fel pentru bucuria lui, dar eu nu ma vad mama de baietel, apropos de ceea ce discutati), dar acum speram sa gasesc ceva mai frumos caci s-au inmultit fetitele numite asa! Zicea cineva chestia asta pe site - cum ca numele sunt mai multe intr-o generatie (nu am retinut cine ... mai, de cand sunt insarciata sunt cam uituca! uneori zic glumind ca ma apasa sarcina pe creier!!!!). Mica multumesc pentru adaugarea pe listuta!

Dia si eu port ochelari de la 9 ani, dar am doar miopie, iar mie mi s-a tot repetat ca voi naste cu cezariana!!! Astept sa vad ce-ti mai zic tie medicii! Mai intreb si eu! Nu m-am hotarat inca la o zodie, dar imi place data de 22 mai si, desi, la DPN mi s-a zis ca e 23 mai eu am preferat 22 mai. Sper sa fie asa, dar daca fetele sunt mai harnice si se nasc cu vreo saptamana mai repede...? Si asta cred ca e o superstitie caci eu m-am nascut cu 4 zile mai tarziu (mi-era bine la mami in burtica si nu vroiam sa ies!)

Andrada sper sa fie superstitie!

O zi buna tuturor!

Motannel, 23+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Hei, pana am dat un raspuns s-au mai adaugat intrebari!

Eu tot doar Elevit iau. Dr. de familie mi-a dat gratuit de la cabinetul ei Maltofer, dar nu l-am luat inca, prefer Elevitul! Parca imi da si energie, caci daca uit sa-l iau pe la 5 mor de somn!

Mirela05LA MULTI ANI, NOROC SI BANI! Sa te bucuri de copilas!

Motannel, 23+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

MIRELA05 LA MULTI ANI!!!!MULTA SANATATE ATAT TIE CAT SI BEBEULUI TAU.

am vazut ca vorbiti de pastilute ,eu iau elevit, fier si calciu.si de la calciu nu am nici cea mai mica contractie si iau deja de 2 sapt.

sobi eu le-am facut in saptamana 19.

pupici

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata burticutze gravidute!

Asta noapte m-am trezzit tusind si ma durea rau in gat. M-am uitat in oglinda si mi s-a parut ca am puroi. Mi-am adus aminte de toate stirile panicarde de la televizor si am zis ca gata, am facut pneumonie. Bineinteles ca dimineata nu mai aveam nimic in gat, poate putin rosu si oricum nu am absolut deloc febra, radea barbata-miu de mine. Ca cica daca stai acasa si nu ai probleme singur ti le faci. Deci nu am pneumonie sunt doar insarcinata cu bb baietel si cu multi hormoni tropaitori.

Cezariana - in spital, la Municipal, m-au tinut de vineri pana luni (luni la pranz am plecat). Sincer as prefera sa nasc tot asa in we. pt ca e mult mai liniste decat in timpul saptamanii. Dar pe de alta parte nu sunt nici atat de multi medici in caz de doamne fereste sa te ajute.
Pt cine face cezariana - sa va luati apa/ceaiul in sticle mici a.i sa puteti bea culcate. Mie sotul mi-a luat o sticla de 2 litri si pahare de plastic. Simteam ca mor pana beam apa

Piticasigogosica- problema mea cu IR-urile e ca sunt cu rezistenta crecuta si cu notchi protodiastolici bilateral dar problema mea si mai mare este ca placenta are "mici zone de necroza vilozitara ischemica"=> doc a zis ca cel mai probabil o sa trebuiasca sa il scoatem pe bb mai repede.

Vitamine - eu iau o zi Pregvit zinc si o zi Materna centrum. Asta pt ca nu am pofta de mancare si ma gandesc ca poate asa o sa am mai multa (pana acum rezultate ioc).

Calciul - o chestiune controversata - mie dr. mi-a spus la sarcina trecuta ca nu imi da ca sa nu imi provoace contractii (eu fiind si atunci cu cerclaj). Ma refer la calciu separat, ca vitaminele oricum contin calciu si daca mai bei si un lapte si mananci un iaurt ai cat iti trebe. M-a indopat cu calciu dupa ce am nascut.

Eu vreau sa niga... macar o zi... ca tare imi place cum cad fulgusorii

Va pup

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eiomotto am visat azi noapte ca ningea, si era atat de frumos afara. Si eu imi doresc sa mai ninga macar o data. Desi daca ma gandesc la nebunie de trafic din Bucuresti....

Mica 24

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

Mmmda cred ca m-am lamurit!! Am sa iau si eu calciu chiar daca nu mi-a spus doctorul. Doctorul meu e tare speriat de contractziile astea...la 18 saptamani cand am fost la el mi-a prescris no-spa, dar eu nu am avut pana acuma nici o contractzie, absolut nimic. In schimb acuma un an am avut probleme cu lipsa de calciu, si chiar a trebuit sa iau o perioada ca sa-mi dispara starile acelea nasoale.
De care calciu sa iau? Lactic sau care e mai bun pentru puiu meu oare?

Iuli22+,Nicolae Spiridon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

tocmai a nis la noi..chestie de 5 minute, acum vad ca inca ninge, dar sunt asa mici fulgii ca ii poti linistit confunda cu picaturile de ploaie...si cred ca mai incolo chiar asa se va intampla..
dehm ce sa-i faci, suntem la poalele muntelui.....

dia 23 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, am uitat sa va zic, azi-noapte (pt. prima oara de cand sunt insarcinata) am visat ca l-am nascut pe BEBE...Nu ma intrebati daca m-a luminat mai mult visul cu privire la sexul copilului, ca nu m-a luminat... Din contra, tot ce stiu e ca am visat ca era santos, ca l-a pus langa mine si ca era asa de frumos... o adevarata minune!!! Ciudat in schimb este faptul ca NU aveam habar (in vis) ce sex are copilul. Asta o fi din cauza ca eu desi am vazut pe eco... tot continui sa stau in dubii??? :D

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Pentru fetele interesate de Municipal, caci eu am nascut acolo dar acum 3 ani, era aripa cu desene si aripa fara, oricum curat si cred ca mult mai bine decat in alte parti. Eu am stat in rezerva cica, cu inca 2 cezariene. In rest mai sunt saloane de 6 paturi. Fiecare salon are wc-ul lui. La Municipal bb sta cu mamica in salon si ziua si noaptea, indiferent de cum nasti.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ciuffy eu iau calciu cu magneziu di vitamina d.is capsule.

si la noi vad ca mai fulguie putin ...dar eu as vrea mai tare ca sa se si depuna putin.

19+
poze

Mergi la inceput