Mamici de iulie-august 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
CarlaV spune:
Luna, tocmai am pus poza de ieri in album, alta mai dezbracata si cu burtica o sa fac diseara. Am avut abdomenul lucrat si nu se vede sarcina acum pentru altii, sigur ca eu stiu ce s-a schimbat si unde e bebelina.
Eu chiar mi-am dorit gemeni dar n-au iesit de data asta. Simptomele tale cam sunt de gemeni, dar asa credeam si eu cand zaceam continuu din cauza greturilor.
Carla,
16+ 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Carmena
Luna 16% e cota unica de impozitare. Dar pe langa asta platesti CAS, CASS, FNUASS, SOMAJ...cu totul vreo 32.5 societatea si 31.5 angajatu...japca nu gluma...
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Asta stiam doar ca eu am prins cand era cu grila si cum iti mai crestea un pic salariu cum sareai pe alta grila de impozitare (mai mare binenteles), cum luai mai putini bani. Noua ne era frica de mariri atunci ca stiam ca mai mult pierdem.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
AndraZ spune:
ziua buna la burtici!
fetelor, dupa ce m-am certat cu seful meu aseara ( fara rezultat, bineinteles - probabil ca voi continua azi) am plecat spre casa plangand.....daca stiti Bucurestiul, am plans de la Perla - Dorobanti pana la Titan la magazin - acasa. Noroc ca sunt cu masina proprietate personala si ca ploua si nu s-au zgait prea multi la mine.Am avut o zi de cacao si asta s-a vazut prin faptul ca m-am culcat la ora 8-9 seara si prin faptul ca m-au durut toate intestinele. cred ca al meu copil s-a razvratit de la nervii mama-sii si si-a facut de cap prin casutza lui si mi-a deranjat toata burta.
un apeste alta am inceput o zi noua, cu spor de dat din gura si de urlat la sef.....si cu o oarecare veste ciudata.....si anume: am slabit aproape 1 kg. eu de cand am ramas insarcinata nu am luat nici macar 100g, ci din contra am slabit. sunt cu 1 kg mai slaba decat eram inainte de a ramane gravida. de plans nu ma plang pe ca sunt plinutza si am de unde sa dau jos....dar e normal sa slabesc? am 14 saptamani si eu nu am acumulat nimic....ci din contra. in schimb creste burta ca la nebuni. greturi nu mai am, vitamine iau de la inceputul sarcinii pt ca nu stateam deloc bine cu ele, de mancat mananc normal, nu ma abtin de la nimic....ce parere aveti? o fi normal sa slabesc? bb o fi ok? nu mai am rabdare pana luni la eco sa vad daca s-a dezvoltat ok....ca incepe sa-mi fie teama
pupici la toate burticile!
Andra
14+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Luna, tocmai am pus poza de ieri in album, alta mai dezbracata si cu burtica o sa fac diseara. Am avut abdomenul lucrat si nu se vede sarcina acum pentru altii, sigur ca eu stiu ce s-a schimbat si unde e bebelina.
Eu chiar mi-am dorit gemeni dar n-au iesit de data asta. Simptomele tale cam sunt de gemeni, dar asa credeam si eu cand zaceam continuu din cauza greturilor.
Carla,16+
Si abdomenul meu era extra plat (bine nu asa ca al tau, cu sarmalutze) si totusi. Carla mi-e un pic frica de gemeni insa ce mi-e si mai frica e de gemeni baieti.

Alina
Irinusha spune:
Salutare burticute!
Scrieti prea mult, nu pot tine pasul cu voi ... va mai frunzaresc din cand in cand, va si incurc ... ei, asta este!
Am citit acum ceva si nu ma pot abtine, de aceea va si scriu.
Diana2007, mi-a placut mesajul tau. Si la noi va fi "omuletul de zapada" o surpriza. Si Cris a fost tot asa si nu ne-a fost greu deloc ... mai mult ne enervau cei din jur, care nu intelegeau de ce nu vrem sa stim ce este si tot intrebau. Pentru noi e important sa fie sanatos/sanatoasa ... sexul nu conteaza. Am citit si eu intr-o carte ca nasterea e mult mai usoara cand de abia astepti sa vezi "ce vine" :) Si sa stii ca e adevarat. Cand a "iesit" Cris l-au lasat lungit intre picioarele mele, statea intr-o parte si se vedea decat funduletul. Ei, prima mea intrebare a fost " Ce este?" ... dupa care m-am speriat ca nu plange ;) A fost ca si cum mi-am despachetat cadoul mult asteptat :) Asa ca tin pumnii sa "rabzi" pana la sfarsit! Merita! Toate cele bune si "surprizuta" sanatoasa! :)
Oricum, ma bucur pentru burticutele, care stiu deja ce au in burtica. Bafta la ales de nume!
Si pentru ca tot va scriu, mi-am adus aminte de "disputa" mai veche si ma bag si aici putin. Si eu sunt la a doua sarcina, dar sper sa nu par "superioara". Daca da, imi cer scuze, nu o fac intentionat! Cand va scriu, incerc sa va dau sfaturi din experienta mea, atat doar. La prima sarcina eram cu capul in nori, traiam doar in lumea mea ... eu si burtica. Si la unele chestii am gresit ... mai ales ca pentru mine se termina tot cu nasterea, ce venea dupa nu ma interesa ... si am suferit mult. Va explic si ce: am colita ulceroasa si am nevoie de medicamentatie continua. M-am interesat inainte cum o sa fie cu sarcina si m-am bucurat ca nu-s probleme ... ce va fi dupa nu m-a interesat. Stiam ca vreau sa aleptez si m-am pregati cu aparat de muls, sutiene, etc. L-am si pus la san vreo 3 zile, mi-a venit si laptele ... dupa care m-am gandit sa intreb dr. daca pot alapta cu medicamentele mele si raspunsul a fost NU. A picat cerul pe mine ... binenteles ca am primit med. sa mi se opreasca laptele, de la ele am facut criza de colita, si totusi si o mastita de toata frumusetea. Dupa nastere mi-am revenit f. usor, eu insa am avut probleme mai grave decat la o refacere normala... As fi fost bucuroasa sa fi fost altfel. Asa ca daca puteti primi sfaturi de la mamici mai experimentate, nu va suparati ... de fapt puteti sa le ascultati sau nu, dar poate ar fi bine sa le cititi barem. Sper ca n-a fost cu suparare!
Toate cele bune si sarcini cat mai usoare! O zi faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
ziua buna la burtici!
fetelor, dupa ce m-am certa cu seful meu aseara ( fara rezultat, bineinteles - probabil ca voi continua azi) am plecat spre casa plangand.....daca stiti bucurestiul, am plans de la Perla - Dorobanti pana la Titan la magazin - acasa. Am avut o zi de cacao si asta s-a vazut prin faptul ca m-am culcat la ora 8-9 si prin faptul ca m-au durut toate intestinele. cred ca al meu copil s-a razvratit de la nervii mama-sii si si-a facut de cap prin casutza lui si mi-a deranjat toata burta. un apeste alta am inceput o zi noua, cu spor de dat din gura si de urlat la sef.....si cu o oarecare veste ciudata.....si anume: am slabit aproape 1 kg. eu de cand am ramas insarcinata nu am luat nici macar 100g, ci din contra am slabit. sunt cu 1 kg mai slaba decat eram inainte de a ramane. de plans nu ma plang pe ca sunt plinutza si am de unde sa dau jos....dar e normal sa slabesc? am 14 saptamani si eu nu am acumulat nici....ci din contra. in schimb creste burta ca la nebuni. greturi nu mai am, vitamine iau de la inceputul sarcinii pt ca nu stateam deloc bine cu ele, de mancat mananc normal, nu ma abtin de la nimic....ce parere aveti? o fi normal sa slabesc?
pupici la toate burticile!
Andra14+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Andra nu e bine ca te stresezi, eu in locul tau l-as ameninta ca il reclam la autoritati (fortele de munca etc). Documenteaza-te putin ca sa vada ca sti ce vorbesti si apoi ai o discutie calma cu el in care ii spui ca iti cunosti drepturile, ca el nu are voie sa te hartuiasca si spune-i ca il reclami daca nu se potoleste. Clar! Si nu-mi spune ca in Romania e asa si pe dincolo, crede-ma ca am lucrat si eu acolo si sunt legi destul de bune referitor la protectia gravidelor. Nu are ce sa-ti faca. Iar daca nu se potoleste ori reclama-l ori ia-ti medical sa-i arati cum e fara tine.
Referitor la slabit nu e f grav. Am avut o prietena care a slabit 4 kg pana la 5 luni ca voma insa bebe era bine se hranea din rezervele ei. Intr-un fel poti sa te bucuri ca nu te ingrasi asa usor.
Te pup si nu te mai stresa te rog
Alina
CarlaV spune:
Luna, "sarmalutele" sunt de la abdomenele laterale, insa din fata nu se vedeau, se vedea doar o adancitura dintre sani si pana la buric. Nu-mi plac pachetele de muschi abdominali cum se vad la culturisti, niste umbre pe talie sunt ok, dar atat. In schimb mi s-a lasat poponetzul si n-am dezlegare inca la gimnastica. Asta e, s-o ridica el dupa aceea.
Andra, si eu tot in Titan stau si stiu cat e de mers de la Perla, mai ales ca pe Stefan cel Mare e omor. Ai plans ceva, nu gluma. Pai normal ca slabesti daca te stresezi atat. Parerea mea e sa nu te certi cu seful, ci sa-l stresezi si tu cu zambetul pe buze. Iti stii drepturile, incearca sa-i raspunzi in 2 peri, sa nu auzi ce-ti spune, si daca se enerveaza zambeste-i angelic. Nimic nu-i scoate din minti mai mult. Varianta cu concediul e super, insa merita sa-ti stresezi si tu porcul inainte de asta. Curaj ! 
Carla,
16+ 
i_ulia spune:
voi ati luat deja cate ceva pt bb? eu m-as duce in weekend sa ma uit macar ca idee ce e pe piata (macar patut), dar nici nu prea stiu unde. ma gandeam sa incerc la carrefour, ca ei au de toate... dar alte idei nu prea am. poate ma puteti ajuta voi.
iulia
11+
AndraZ spune:
Draga Luna, incerc sa nu ma stresez foarte tare cu seful. deja sunt mult mai calma pt ca stiu ca din unele puncte de vedere il am la mana si o sa profit cat pot de acest lucru. iar daca nu-i va placea....sa isi faca treaba singur pt ca eu intru in medical....am discutat aseara co jumatatea s am ajuns la concluzia ca bb este mai important si ca vom face tot ce ne sta in putere sa avem grija de el. este de datoria noastra sa facem asta si o vom face. deja nu ma mai stresez.
in ceea ce priveste slabitul...eu nu am vomat deloc in timpul sarcinii pt ca eu nu vomit de fel. ultima oara s-a intamplat in 1997, stiu si data chiar, si de atunci nika. organismul meu nu se linisteste asa ci prin deranjat la stomac. oricum tranzitul meu a fost ok in lunile astea. doar ca eu nu pun nimic. dar creste burta
nu va pun poze cu mine ca o sa ziceti ca sunt in 4 luni pe bune...probabil ca in luna 9 o sa fiu un balon
si o sa ma impinga sotzul de la spate sa pot merge....dar am sala de fitness la parterul blocului asa ca ma fac super gagica dupa ce nasc! merci mult pt grija! 

Andra
14+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Luna1 spune:
Carla nu ti-am zis de sarmalutze in mod negativ ci in mod pozitiv si cu adminratie. oricum un abdomen lucrat se vede altfel la o femeie decat la un barbat (bine depinde si de cum doresti sa arate, eu vorbesc la nivel de amatori nu de profesionisti). Am sa ma uit mai tarziu in album sa vad cum mai arata burtica ta.
Plec la doctor acum.
Alina