Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Salut fetelor.
Ma numesc Cristina 05.08.1979, UM 15.10.2006, DPN 17.07.2007 dar eu sper daca se poate sa intre in leu adica dupa 23.07.2007.
Si eu sunt o mamica de iulie-august si m-as bucura daca mi-ati gasi si mie un locusor printre voi, ca de la voi vin cele mai multe informatii si sfaturi. Sarcina are 13 saptamani si deja au inceput grijile si intrebarile.
Mersi frumos pt. suport.+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

In urma indicatiilor doctorului meu, m-am programat pentru ecografia morfologica de trim. II la Dr. Herghelegiu, la Medsana. Va rog mult, fetelor care ati fost la el pana acum, imi puteti spune cum a fost? Orice parere (pozitiva si negativa) e binevenita.

Si o alta intrebare: mai este cineva la Dr. Ion Ionut?

Apropo, tare greu de prins programari la el, se pare ca doar in martie mai are locuri...

Multam frumos,

BBPuck
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mei fetelor in special Carla, cum nu ti se vede burta?!! Eu la 10 sapt deja nu mai incap in pantaloni, in plus se vede binisor, iar daca ma dezbrac chiar f bine. Bre eu oi avea doi si nu stiu. Toata lumea imi spune ca am doi, mama cica a visat ca doua fete imi aduceau flori (claaaar gemeni! ) , al meu sot ma tot bate la cap ca lui i-ar placea (pai sigur, ce sta el acasa cu ei? ), cand m-am dus la doctor pt gretzuri ca ma simteam nashpa rau cica gretzurile sunt mai accentuate la gemeni (i-am zis si eu doctorului ca daca are dreptate ii dau si lui unu sa nu se supere ), iar ieri sefu asa din senin cica "ce, nu ti-ar placea gemeni?". Ma intreb astea sunt semne? Sa ma ingrijorez?! Acum glumesc, mi-ar placea oarecum gemeni, ma incanta ideea insa totusi abia m-am descurcat cu unu, ce fac cu doi bebei si cu nazdravanu' meu? Hai ca deja aberez, sunt sigura ca e doar unu.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Doamne nu contenesc sa ma minunez cu idiotii astia de guvernanti... Pai daca am mai multe scoli, trebuie sa cotizez si mai mult la stat, ca nu ii mai inteleg... Pana la urma stiti cumva in ce lege a aparut asta cu 880 RON?? Si daca ai 2 facultati sau un master, doua, trebuie sa ai si mai mare salariul, nu??? Atunci cum ramane cu cei ce lucreaza ca asistenti universitari, care sunt toba de carte dar au niste salarii de 3 lei...aha ei sunt in sistemul de stat. Daca as sti ca din banii mei maresc salariilor medicilor sau profesorilor, sau macar ca ajung undeva unde merita sa ajunga chiar nu m-as supara...Dar cand stiu ca ajung fix pe cazari de lux si pe sedinte de guvern inutile imi vine sa ma

O sa ma mai interez si eu de lege...sa caut pe indaco, daca o fi aparut ceva..
Luna vreau sa vaz si io rochita neagra...In ce album o tii?? Apropo de Mateescu, intr-adevar e medic bun, dar si ciudat rau...Eu n-am avut tangenta cu el, dar a fost intr-o seara de garda dupa ce am nascut si stiu ca au venit asistentele inainte sa ne spuna sa ne facem curatenie pe noptiere ca il apuca crizele si arunca tot ce gaseste. Imi inchipuiam cum ma ratoiesc la el sa nu se atinga de lucrurile mele Dar nu ne-a spus nimik.
Despre Elias eu personal am ramas cu o parere foarte buna, am ales sa nasc si acum tot acolo si tot cu aceeasi doctorita(dr. Cristian). Cand am nascut eu, sotul meu putea intra la mine oricand(bine dadea la poarta nu stiu 10.000 sau ceva de genul asta...), asistentele erau foarte dragutze(probabil nu stiau a cui pila erai, desi eu nu eram a nimanui, am nascut acolo pentru ca am placut-o pe dr Cristian foarte mult...), dupa cezariana am stat intr-o rezerva cu 2 paturi, pe bb mi-l aduceau cand vroiam si de asemenea il luau daca vroiam sa ma odihnesc, neatoloaga venea in fiecare zi si ne mai invata cate ceva despre bb...Lenjeriile erau schimbate zilnic, mancarea ca dupa operatie, dar acceptabila(sau asa mi se parea atunci...). De plimbat sincer nu am dus lipsa pentu\ru ca eu am nascut in decembrie ori era destul de complicat sa te imbraci si sa pleci la plimbare prin curtea spitalului...nu cred insa ca ar fi fost foarte greu, habar n-am.
In fine, e neimportant spitalul in care nastem. Ideea principala este sa fim sanatoase si sa avem bebelusi sanatosi si bineneteles incredere totala in medicii cu care nastem(ei sunt stapanii nostrii si ai bebelusului cel putin cateva ore)! Pentru 3-4 zile petrecute in spital, daca te simti bine si bb e bine...restu' nu mai conteaza, oricum ca acasa probabil ca nu este nicaieri!

Pupici,
Carmen12+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Mey fetelor nu se facuse taxa unica de 16% pe venit? Ma refer la cat platiti voi nu compania. S-a schimbat iar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna aseara l-am pus pe sot sa ma dea cu ulei pe burtica.sta el serios si zice la un moment dat "ma soare esti sigura ca nu sunt doi?" .e vrajit de burta mea,imi tot zice ca la noua luni vine el cu mine peste tot sa o "tina"....

alina 14+

Mergi la inceput

Carla multumesc mult de raspuns. Cred ca scriam mesajul in acelasi timp...

Luna tot asptept sa-mi spui unde vad si io rochitza neagra...

Tot noi

Mergi la inceput

Luna 16% e cota unica de impozitare. Dar pe langa asta platesti CAS, CASS, FNUASS, SOMAJ...cu totul vreo 32.5 societatea si 31.5 angajatu...japca nu gluma...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmena

Carla multumesc mult de raspuns. Cred ca scriam mesajul in acelasi timp...

Luna tot asptept sa-mi spui unde vad si io rochitza neagra...

Tot noi

Uite-o www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2113" target="_blank">aici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

luna aseara l-am pus pe sot sa ma dea cu ulei pe burtica.sta el serios si zice la un moment dat "ma soare esti sigura ca nu sunt doi?" .e vrajit de burta mea,imi tot zice ca la noua luni vine el cu mine peste tot sa o "tina"....

alina 14+

Asa si al meu, nu mai poate de dragul ei, si eu cand mai zic ca m-am facut cat o belena, sau ca arat nashpa cica "nici nu stii ce frumoasa esti".

Unde naiba nu stiu ca m-am patat pe fata, arat ca o epava.

Mergi la inceput