Mamici de iulie-august 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
AndraZ spune:
Carla, ai dreptate.
asta si am de gand sa fac. sa ii retez totul cu zambetul pe buze. azi ma duc sa vb de medical. incep cu 2 saptamani....asa de proba....si o voi face dupa ecografie, ca sa nu-i dea de banuit....exact cum zicea si mioara in paginile trecute. se aranjeaza totul mai ales ca dr de familie ne e prieten....plus ca eu chiar iau tratament pt sarcina si la inceput existase risc de avort habitual...deci sunt acoperita dpdv medical.
am plans aseara de aratam ca o broscutza cand m-a pescuit sotzul din parcare.
dar a trecut. am mare noroc ca imi e ste alaturi si ca e un om de nota 10000000....00000. nu stiu ce m-as face fara el. eu nu am voie sa fac efort iar el face totul. ce sa mia, barbatul ideal. stiam eu de ce ma marit asa repede, sa nu-l scap!!!![]()
![]()
![]()
stiu ca va fi bine cu serviciul. nu am de gand sa cedez. am drepturi si ei au obligatii. cum pana acum am fost buna, sa faca bine sa ma suporte pana nasc. ca apoi, nici ca ma mai vad la fata. eu oericum incerc sa inchei amiabil pt ca nu e stilul meu sa ma tinganesc. daca era, o faceam demult. dar sunt o doamna, ce papucii mei!![]()

Andra
14+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
i_ulia spune:
andra, eu mai am 1 zi si intru in 13 saptamani si pana acum am slabit 2 kg pe cantar. cred ca am pus cel putin 150-200g pe piept si ceva pe burtica, dar fundul... cam dispare in ceata. nici eu nu am vomat deloc (mai putin acum 2 zile... de la acea salata de vinete) si nu am avut greturi si pofte nebune. nici nu pot spune ca am tinut vreun regim. pur si simplu nu imi vine sa mananc carne sau mancaruri grele, sosuri nici sa nu vad. mananc multe fructe (portocale, kiwi, mult laudatul pomelo - chiar e suuuper bun!), iaurt, laptic, cam putine dulciuri, ca nu prea imi fac bine... deci cam de vreo suta de ori mai sanatos decat mancam inainte - si asta nu pt ca m-as stradui, ci pur si simplu nu imi vine sa mananc chipsuri si alte prostii.
eu zic deci sa nu iti faci griji din cauza asta. si nu te mai supara nici din cauza sefului, ca nu merita.
iulia
11+
CarlaV spune:
Nici o grija, n-am perceput "sarmalutzele" in mod negativ, doar ti-am zis cum imi place mie abdomenul lucrat la o femeie. Sarmalutze am facut de Craciun si au fost cele mai bune din cate am facut vreodata, drept pentru care am terminat o cratita mare intr-o saptamana si nu m-am plictisit sa mananc in fiecare zi.
Andra, unde e sala de fitness in Titan? Poate ne vedem pe acolo dupa ce nastem ![]()
Carla,
16+ 
brazuca25 spune:
Sunt exact in aceeasi situatie AndraZ. Si la mine a descoperit seful ca nu mai sunt buna pe postul meu cat timp eram in concediu medical, si cand m-am intors deja era cineva angajat sa faca treaba pe care o faceam eu!!!
Am fost mutata la alt birou unde practic nu prea mai am nimik de facut, si mi s-a pus in vedere sa imi caut in alta parte. Mi-a spus direct, fara ocolisuri. In plus, din cauza mutarii, am pierdut jumatate din salariu, care si asa era putin, din cauza ca jumatatea respectiva era trecuta pe stat ca "prima", si prin mutare nu mai am dreptul la prima, pt ca se pare ca m-am prostit ramanand gravida!
Eu una am lasat stressul si acum vin la servici ca la plimbare, si stau si invat pt sesiune ( sunt la master), pt ca si-asa nu ma intreaba nimeni ce am de facut, si nu mi se da nimik de facut!!!
14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
brazuca25 spune:
Eu deja ma pregatesc de concediu de odihna! L-am programat de la 1 martie pe tot, ca sa scap de o grija!Abia astept sa dorm cat vreau eu!!!![]()
14+
AndraZ spune:
Carla, eu stau pe Liviu Rebreanu vis-a-vis de biserica de lemn, la blocurile dintre lacuri. cum ies din bloc traversez strada si intru in parc. la parterul blocului este o sala de fitness unde am vazut ca vin tot felul de gagicutze cu Audi, Mercedes, BMW.....desi sala nu mi se pare cine stie ce...dar macar cobor cu liftul si il pot lua si pe bb cu mine ca sa nu il las singur in casa.
brazuca, eu sunt "incompetenta" dar mi se da dublu de munca si mai sunt luata si peste picior. daca intreb "de ce?" mi se raspunde "ca eu am dreptul sa ti-o cer".....asa ca bucura-te ca stai degeanba...ce n-as da sa am putina relaxare....
Andra
14+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
brazuca25 spune:
AndraZ, evident ca ma bucur ca ma mai pot relaxa, doar ca tot trebuie sa fac drumul pana la servici si inapoi (Titan-Militari). Norocul meu este ca prin schimbarea postului am fost mutata si din birou, si il vad pe sef mult mai rar. De cele mai multe ori e asa ocupat ca uita de mine. Dar cum ma vede ma intreaba cum stau cu cautatul...el inca mai crede ca eu imi caut in alta parte! Ca si cum te-ar angaja cineva in ziua de azi stiind ca esti insarcinata si oricum pleci in cateva luni.
Raspunsul meu e mereu acelasi: Caut!
Ce stie el ce fac eu? Si asa mai are cateva luni si scapa de mine.Si eu de el. ![]()
14+
CarlaV spune:
Andra, am localizat unde stai si stiu sala de fitness de la parter, nici mie nu mi se pare cine stie ce, dar o fi dotata. Mi se pare cam inghesuita acolo, sa pui si aparate si lume sa munceasca pe ele, dar o fi OK, vedem noi.
Am rezolvat cu 880 ron pe cartea de munca... ma fac muncitor necalificat cu studii superioare
ca sa-mi pot pastra salariul minim pe economie. Asta e, tara ne vrea prosti ![]()
Carla,
16+ 
brazuca25 spune:
CarlaV super tare ideea cu muncitor necalificat cu studii superioare..dar crezi ca merge? Adik e legal? Intreb si eu ca o necunoscatoare, dar parca suna ciudat formularea asta muncitor necalificat cu studii superioare.
14+
mychydutza spune:
mai fetelor citesc si nu-mi vine sa cred ce sa intampla la unele dintre voi cu stresu produs de sefi. sunt chiar ..........fara omenie delok, asta ca sa ma exprim cat mai frumos cu putintza. incep sa cred ca am judecat ffff bine cand am decis sa raman in sistemul "de stat" atunci cand am avut posibilitatea sa plec la privat , evident pe bani mai multi! eu lucrez la stat si din punctul asta de vedere nu se compara cu stresu prin care treceti voi. la mine e taman invers, acum ca au aflat si sefii mai mari ca sunt pregnanta , parka toata lumea ma cocoloseste si imi poarte de grija..........sper sa ramana asa.
Andra de ce nu esti pe mess! mai doamna unde esti?
+11
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos