Mamici de iulie-august 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
nikole spune:
Luna, imi place rochia la nebunieeeeeee...fur modelu sa stii, tare m-as risca sa o fac eu, ca tot vegetez , insa nu am masina, si nici tipar....
F fff frumoasa rochia!chiar mi-a luat ochisorii
Cat despre plecare...se cam impune, insa daca asa stau lucrurile , vom cauta alte solutii sa ne rezolvam problemele.
nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu probleme mele, insa e vb de viza care-mi va expira cu 3 sapt inainte de data probabila a nasterii... sper sa-mi acorde un ragaz de macar o luna, sa nu ma oblge sa parasesc tara, in conditiile in care sunt cu burta la gura.
Probabil vom apela la serviciile unui avocat sa vedem ce putem face.
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
X-ray spune:
of nikole e nasol.eu stiu ca nici pana la 6 luni nu e indicat sa zboare cu avionul bb....dar nu bag mana in foc.
alina
14+ 
nikole spune:
quote:
Originally posted by alina.a
of nikole e nasol.eu stiu ca nici pana la 6 luni nu e indicat sa zboare cu avionul bb....dar nu bag mana in foc.
alina14+
Da, e cam nasol...insa daca asa stau treburile, banui ca pe motive intemeiate de sanatate(tre sa caut pe internet legislatia din Jaapan)
nici nu au dreptul sa ma trimita din tara la o asa varsta inaintata sa sarcinii,atunci ar pune in pericol sanatatea mea si al copilului.
Oricum curand vom ajunge la biroul de emigrari, sa ma lamuresc, oficial vorbind...
avocatul spune ca poate sa-mi obtina lejer 3 luni dupa expirarea vizei...ramane de vazut.
Daca nu, obligat fortat trebuie sa plecam in Brasil ptr. o perioada.
Cum o vrea D-zeu, nu ma consum prea tare, bbika sa fie sanatos si sa vina la termen, in rest...toate sunt doar amanunte, detalii mai putin semnificative.
te

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
CarlaV spune:
Carmena, caut legea si-ti scriu. Iti dai seama ca ne seaca, fiindca si asa mi se pare ca dam prea mult la stat ![]()
Nikole, si eu stiu ca nu prea e voie sa zbori cu avionul pe tot parcursul sarcinii, nemaivorbind de ultimul trimestru. Nu sunt niste legi pe acolo care sa te protejeze? Adica mi se pare foarte aiurea sa te dea afara din tara cand esti in ultima luna sau cand abia ai nascut.
Apropo de zburat... eu din luna a 7-a nici n-o sa mai conduc, desi imi place la nebunie si merg cam 200 km zilnic in Bucuresti. Mi s-a explicat logic cum ca, in caz de accident usor (Doamne fereste!) daca e sa ma lovesc cu burtica de volan sau chiar sa ma tina centura, risc sa frang coloana la bebe, fiindca in lunile mari nu e atat de protejat. La cat sunt de innebunita dupa condus, va dati seama ca m-a speriat tare perspectiva de a face rau la bebe, astfel incat sa decid sa nu mai conduc in lunile mari.
Carla,
16+ 
cristina_ana spune:
Luna, si eu am auzit ca Mateescu mai este inca la Elias, si am citit ca se poarta foarte urit cu pacientele, le vorbeste dur.
Alina si Jadi, umflaturile mele de maini si picioare sper sa nu fie ceva grav. Eu am tensiunea mica, am aparat acasa si mi-o masor des. In general seara cred ca este normal sa fim putin umflate, dar aseara m-am cam speriat ca pe linga faptul ca aveam picioarele ca niste butuci ma mai si mancau ingrozitor si nu ma puteam opri din scarpinat. Oricum, pana dimineata s-au dezumflat si acum vad ca nu mai am nimic.
Alina, sa stii ca asa, o idee, sanii raman putin mai mari dupa nastere. Dar daca vrei sa faci furori cu asa o rochie, acum e momentul. Sau dupa nastere, ca atunci or sa fie muult mai mari, de la laptic.
Cristina, 12+
POZE
i_ulia spune:
[quote]Originally posted by CarlaV
Carmena, caut legea si-ti scriu. Iti dai seama ca ne seaca, fiindca si asa mi se pare ca dam prea mult la stat ![]()
Carla, eu stiam ca inca nu s-a publicat legea in monitorul oficial. Daca o gasesti m-ar interesa si pe mine.
o seara buna si pupici la burtici
11+
cristina_ana spune:
Oanabbb, felicitari pentru casa! Si noi suntemin cautari de apartament cu 3 sau 4 camere, dar e foarte greu de gasit ceva frumos.Plus ca sunt niste preturi infernale. Dar trebuie neaparat sa gasim ceva pana nasc, ca pe urma nu mai putem lua destul credit de la banca.
Cristina, 12+
POZE
nikole spune:
Carla, nu cunosc legislatia f bine, mai ales aspectul asta, nu m-a interesat vreodata.
Cat despre condus, f bine ca esti precauta,mai ales fiind asa pasionata de condus, eu una nu ma sui la volan nici daca imi pui pistolul la cap.
Am o frica de condus/viteza, si ma cuprinde o panica numai cat vad volanul...tin minte, eram intr-o zi cu soare in Iasi, intr-un taxi, si la un moment dat am ajuns intr-o intersectie, mareeeeeee, si plina de masini.
Doamne...ce a fost acolo, am stat 10 minute. tipul chiar si oprise aparatul,era de fapt un rond, nu stiu sa-ti explic, ca sunt pe dinafara in domeniul...
ei, unele masini aveau prioritate,altele stateau asteptau, soferii nervosi injurau de numa numa, ma gandeam...cred ca daca eram la volanul vreo unei masini de pe acolo, sigur ma dadeam jos, si o luam la pas, cred ca ma pierdeam in toate semnele lor, mai mult sau mai putin respectate de soferii grabiti.
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
X-ray spune:
cristina pai poate fac furori cu sanii dar cand imi vede lumea posteriorul fuge....
.haideti sa va zic unde sar kg cel mai mult la mine:pe coapse in lateral,imi cresc aripi de avion....cum stau toata ziua pe spate la tv,sau pe scaun se lateste posteriorul meu
.dar sunt calma dupa ce nasc ma mut jos,am o anexa amenajata ca sala de forta cu aparate, asa strictul necesar.asta imi e singura alinare.....
nikole lasa ca uita aia de tine si asa sunt multi...
alina
14+ 
nikole spune:
Ca era vb de rochie...Jenifer Lopez avea ceva asemanator, doar ca era lunga , mulata.
Ei , am citit pe un site.."secretul" decolteului doamnei in cauza, care era adanc pana sub buric,si mulat pe corp/sani.
Ei...se pare ca doamna in cauza,a avut ideea sa lipeasca pe interiorul marginilor decolteului un fel de banda adeziva, care se lipeste de piele, si tine sanii in loc, si "saltareti"(nua -s caum sa va explic, dar cred ca intelegeti voi)
Adica se aduna sanii in fata, cam dupa cat doresti sa arati din ei, iar banda minunata ii tine asa ptr cateva ore bune...
un fel de push-up, rezultatul e fenomenal, asa ca indiferent de marimea sanului, teoretic, decolteul da bine.
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+