Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

JENI multumesc........

parca nu imi vine sa cred ca in povestea asta e vb de mine...ca eu voi avea u bbl...e grozav ceea ce ni se intampla..sa.l vad la eco cum misca acolo...

oana13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

aa...JENI...nici eu nu voi lua nici un ban desi an cotizat pana in martie 2006 5 ani!asta e.......imi pare si mie rau de ei...ca plateam o bona de banii astia........da ce sa facem...

oana13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nikole, Jeni,

Vorbeati de tara de 2 bani... am si eu un off recent: m-am angajat la firma la care sunt unul dintre asociati numai pentru a beneficia de banii de la stat in timpul concediului de maternitate. Evident, mi-am pus salariul minim pe cartea de munca, fiindca oricum trebuie sa platesc la stat peste 50% din salariul de incadrare. OK... mai nou, a crescut salariul minim pe economie la 390 ron, dar pentru sectorul privat au negociat sindicatele cu patronatul si trebuie sa fie 440 ron. La ITM nu intereseaza pe nimeni ca eu am micro cu un angajat si practic mi se rupe de contractul colectiv de munca si cei 440 ron ai lor. Pentru mine asta inseamna numai taxe in plus de dat la stat din incasarile pentru care tot eu muncesc toata ziua. Anul asta s-a mai venit cu ceva nou: un coeficient cu care se ajusteaza salariul minim in functie de studii, adica la studii superioare si functie corespunzatoare nu am voie la un salariu mai mic de 880 ron . Eu inteleg ca partea asta e super pentru cei angajati pentru care plateste firma si gata, la ei inseamna doar salarii mai mari, la mine inseamna doar taxe in plus de platit la stat, din care oricum nu voi avea nici un beneficiu. Asta pe langa j-de-miile de declaratii, hartoage si cd-uri care trebuie facute lunar, plus legile care se schimba cum are chef guvernul etc.

Gata, mi-am varsat off-ul... Am auzit ca cei de la Med Life au deschis un spital nou, ceva mare, in care o nastere va costa 1000 Euro, cu tot cu cazare in rezerva. Aveti idee pe unde este si ce doctori buni sunt acolo?

Carla, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by nikole

Lunitzo de ieri ma mananca tastele sa-ti spun ce frumoasa esti in rochia aia neagra din poze, cu spatele gol...da cand sa fur si eu modelu , disparu poza....(poate iti faci mila si pui poza la loc in album, sa o vad mai bine)
na...oricum arati fenomenal,...mergi la sala?
Tu si Carla m-ati dat pe spate cu formele voastre

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Vorbea frumoasa de Nikole. Am mers la sala o perioada insa m-am lasat ca nu mai aveam timp acum merg la bazin din cand in cand si ma balacesc ca cica face bine miscarea moderata la bebe si mie. Dar cum zice Carla sa vezi cand m-oi face cat butoiu', atunci frumusete! Poza e inca in album o gasesti pe pagina 2 in albumul Salzburg dar stai ca o caut si pun un link.

Iote linku' www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2113" target="_blank">aici

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andutzy

Luna, acum e Vladareanu, cel cu care a nascut Monica Columbica!

Andra12+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Si stii cumva daca Mateescu mai e la Elias sau stie cineva pe unde mai e?

E doar o simpla curiozitate sa vad unde a ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Oanabb, felicitari ptr baietzel si pentru casa!!!Astea da realizari...
Fetelor, vreau sa va intreb ceva:in ultimul trimestru de sarcina, mai exact luna a 8-a se poate zbura cu avionul?
Ideal ar fi pentru mine sa ajung in Filipine, sau in China prin acea perioada, din mai multe motive, destul de intemeiate, insa sub nici o forma nu mi-as risca sanatatea...
zborul este de 4 ore, voi ce credeti?
dati-va o parere, pls...

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Nikole cica nu. Adica cica depinde de compania de zbor, unele nu mai permit zborul din luna a saptea. Cel mai bine intrebi doctorul apoi inainte sa cumperi biletul dai un tel la compania de zbor. Sincer eu am renuntat la idee (vroiam sa plec in vacanta prin iulie) si acum vom pleca prin mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Carla hai ca m-ai dat pe stape cu vestea asta cu salariul minim pentru cei cu studii superioare...Eu de la 01.02.2007 vreau sa plec de la firma unde lucrez, sa ma angajez pe firma noastra(a mea si a sotului). Binenteles ca visam un minim pe economie 450 RON pe cartea de munca. Tu spui ca a aparut ceva de genul ca daca ai studii superioare e obligatoriu sa ai minim 880 RON??? Ce naiba mai e si tampenia asta ca deja ma lasa nervii cu idiotii astia de guvernanti... Poti sa-mi spui in ce lege a aparut idiotienia asta???
Scuze pentru off topic.
Intreba cineva de Mateescu din Elias. Nu mai este sef la obs-ginecologie, acum este Vladareanu, dar din informatiile mele este tot acolo medic.L-am vazut aseara pe Iri care tocmai declara ca pana in iarna Elias va fi prima maternitate din Ro unde se va naste in apa. De asteptat dupa ce Monica a nascut acolo.
Altfel suntem bine. Tocmai am mancat PALEMO, ca innebuniesem de pofta citind aici. Greturile au inceput usor usor sa ma mai paraseasca. Suntem nitel suparati ca il avem pe Stefi racit. In rest cotidian....
Bun venit noilor mamici, sarcina usoara si bblusi sanatosi. Am citit putin la fetele de la ian-feb 2007 si m-au cuprins emotiile. Vom fi si noi ca ele, peste 6 luni...

Va pupic si aveti grija de voi,

Carmen12+ si Stefi(3 ANI)

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Si eu mai citesc pe la ian-feb. Am citit la inceput cand au deschis subiectul si se plangeau la fel ca noi ca au gretzuri, ca nu mai siu ce sa manance, ca le creste burtica si azi citeam ca deja au nascut unele iar altele sunt in febra pregatirilor. Nu-mi vine sa cred, asa o sa treaca si la noi timpul repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

meda bine ai revenit,te dadusem disparuta si pe la endometru.sper sa ne dai vesti bune.
luna bestiala rochia!pacat ca eu nu prea am ce baga in decolteul ala superb...poate mai ramane ceva dupa sarcina...
nikole eu stiu ca nu e indicat sa zbori cu avionul in ultimul trimestru de sarcina,poate stie anya mai multe.
oana felicitari de baietel ca uitasem!lasa ca al doilea o fi fata.
andicu ma bucur ca esti bine,azi ma pregateam sa te dau disparuta si pe tine!

alina 14+

Mergi la inceput