Mamici de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu am vazut la tv (la euforia) ca sunt truse de vanzare in state cu tot ce trebuie,pt mascarea antenutzelor,pt push-up dar fara sa se vada,bande adezive de care zici tu...etc.nu-i chiar asa de usor sa fi si "vedeta" sau e? eu nu invidiez viata nici uneia.
mai luna dar uite ca ludam rochia dar uitam esentza: a stat fff bine pe tine si sunteti tare frumosi amandoi!

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by alina.a

eu am vazut la tv (la euforia) ca sunt truse de vanzare in state cu tot ce trebuie,pt mascarea antenutzelor,pt push-up dar fara sa se vada,bande adezive de care zici tu...etc.nu-i chiar asa de usor sa fi si "vedeta" sau e? eu nu invidiez viata nici uneia.
mai luna dar uite ca ludam rochia dar uitam esentza: a stat fff bine pe tine si sunteti tare frumosi amandoi!

alina 14+

De acord...Luna iti sta super cu rochia, ca sa nu mai vb de poze,peisaje, mi-au furat ochii.

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Seara buna din nou
Vad ca povestit cu spor.....
CarlaV de acord sa platesti impozitele la salariu minim de 880 ron daca ai studii superioare, DAR revin si intreb, in situatia noastra primim ajutor de nastere si indemnizatie pt cresterea copilului ca avand studii superioare? NU ! Si-atunci, pt ce tot circul asta ? Nimic nu e drept in tara asta ! Dar e interesant de stiut ca daca e asa fix la director ma duc la finante sa imi modifice incadrarea. carla scumpa, tara de 2 bani repet, lor le e bine, restul nu conteaza. Asa ca sincer incearca sa te detasezi de problema ca oricum nu schimbi nimic. Contam noi si bebe ! Stiu ca e enervanmt, ca ne e ciuda si ne enervam, dar oricum nu schimbam nimic, doar ne facem rau, si nu oputem sa stricam cu ceva comorile pe care le avem in burtica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Oanabb-eu pana in august timp de 3 ani am avut 2 servicii munceam de la 8 dimineata la 8-9 seara inclusiv smabata. In ambele locuri aveam contract munca, si cotizam, plus ca muncesc din 1989. Banii mei de pe impozite unde s-au dus? Pe apa sambetei, pe masinile guvernului, pe salariile parlamentarilor care dorm in plina sedinta si tot asa. Sincer, mi-e o sila de zile mari.
CarlaV incerc si eu sa ma interesez maine de legea asta si daca aflu ceva iti spun.

Aveti grija de voi si bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns in legatura cu dublul test.
Am fost azi la doctor (apropo, merg la Ion Ionut, de la Giulesti - super tare, explica, are rabdare, sunt absolut fana:)). Mi-a zis ca e alegerea mea daca fac sau nu triplu test, ca el ar merge pe varianta translucentei nucale care a iesit bine (2mm). O sa vad ce fac. Barbatul meu zice sa fac si triplu-testul si vedem dupa aia. Ma mai gandesc. Altfel, toate bune, fiu-meu/fiica-mea e bine, dadea din maini, se agita pe acolo, ca doar ce treaba are?:)

BBPuck
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Mami de Anya , neplacerile sunt minore pe langa rezultatul final. A reusit o hematoloaga (aceeasi) sa-mi dea 2 rezultate diferite la Rh in 2 ani diferiti. In 2006 analizorul spunea Rh + in 2007 ochiometric Rh- (determinat de 4 ori consecutiv).Imi venea sa o bat fiindca in 2006 am avut o intrerupere de sarcina si nu am facut imunoglobulina fiindca nu era nevoie . In final am fost la un centru de transfuzii si mi-au facut si fenotipul. Spre multumirea mea Rh este pozitiv (prot. D e prezenta,dar imi lipsesc altele din complex ceea ce face greu de determinat Rh. )
Daca tot m-am apucat de povestit trebuie sa spun ca bebe al meu s-a opus total masurarii TN -s-a intors cu spatele si s-a asezat cu fundul pe sonda endovaginala de s-a chinuit nenea dr. 35 de minute sa aiba o incidenta buna. Nu a reusit si m-a programat dupa o saptamana cand bebe a adoptat din nou o pozitie de refuz. Dupa 30 min cand voia sa ma reprogrameze copilul s-a intors (bebe cred ca voia sa-i scoata limba dr.)si a reusit sa masoare TN, era totul f. bine. In fericirea mea si a sotului ca bebe e sanatos am uitat sa specificam ca dorim sa aflam si sexul asa ca vom afla doar la sfarsitul lunii februarie.
Am crezut ca am scapat macar pt o sapt de mici probleme dar acum cateva zile am ajuns la dermatolog fiindca pielea mea foarte deschsa la culoare se incapatana sa devina din ce in ce mai uscata si chiar imi aparuse o iritatie pe dosul mainilor. Acum sunt intr-un tratament cosmetic intens, de reabilitare.
Asa cum am spus nu am facut dublul test si inca ma gandesc in leg cu triplul test.
Vesti bune cum vrea Alina.a sa auda nu am, doar daca se pune la socoteala ca noi doi+unu suntem bine.
O salut si pe Denisi felicit pe toate mamicile care au aflat sexul bebeului (pe rozul Lorinei. Bravo, ai reusit!)

MEDA 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Felicitari si de la noi pt mamicile fericite care stiu sexul
bebeleilor!

Si eu m-am facut cat casa!asa mi se pare! am pus 4 kg , cica e bine, dar m-am facut patrata! nu mai am talie si ma vad din ce in ce mai mare! ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred ce mi se intampla!
Vorba ta, Oanabbb, ma intreb in fiecare zi daca e adevarat, daca la mine in burtica chiar e un bebe!? probabil ca o sa realizam noi pe la 7 luni si ceva, cand abia de-o sa ne mai miscam si or sa ne traga flacaii si domnisoarele la picioare de n-o sa stim de noi!

Eu apuc sa scriu mai rar pt ca nu prea am timp, sper de saptamana viitoare sa ma mai linistesc.

Mami07, bine-ai venit printre noi! felicitari pt bebele din burtik si sarcina usoara!

Andicu 16+
Poze noi

Mergi la inceput

no ca bausi o cafea(eu de felul meu nu beau) si m-a apucat un tremur de nu stiu incotro sa o apuc!
nu stiu de ce, cert e ca mi-e cam rau ma trec toate caldurile, offff cine m-o pus sa beau cafea
di cate stiu eu am tensiunea mica, si m-am gandit ca nu are ce rau sa-mi faca o cafea...dar uite ca vad ca imi face rau, nu mai zic ca m-a luat si o durere de ceafa....
nu stiu ce sa fac...
sa nu radeti de mine, dar am eu impresia ca daca beau lichide(apa ) ajuta...-corectati-ma daca gresesc- dar e adevarat ca, consumul de lichide accelereaza eliminarea cafeinei, alchoolului din sange?
daca am spus o mare prostie, va rog nu ma lasati in intuneric si corectati-ma sa stiu pe viitor...
Doamne ce tremur...

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Carla, Jeni, lamuriti-ma si pe mine, sincer chiar sunt curioasa sa stiu, ptr a mea cultura generala.
Cat platiti voi taxele, sau cum e in Ro in general?
Adika la un salariu minim pe economie,de ex, cat la suta din salar se opreste ptr taxele la stat????sau cum se procedeaza?
De ex. aici, mie mi se opreste lunar,un "pachet" sa-i spun asa, care include asigurarea de sanatate, fondul de pensie,si impozit.
Asta ar veni in jur de 450 $ lunar,suma in cauza fiind usor modificata lunar(+/_ 10 $ , in fct de nr de ore lucrate).Adika 22 de ore le lucram doar sa platesc taxele.si in general lucram cam 160 ore lunar.

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor multumesc pentru complimente. Alina stai linistita ca nici eu nu am ce baga in decolteu, ce vezi tu acolo sunt asa niste chestii ma intelegi, am cea mai mica marime la sutien. Important e sa porti decolteu cu mandrie ca si cum nimeni nu mai are ce ai tu acolo.

Nikole nu stiu de benzi adezive cu push-up insa cand am cumparat rochia mi-a zis vanzatoarea unde sa merg sa-mi iau benzi adezive pt decolteu, ca un fel de dublu scoci o parte se lipeste pe piele o parte pe rochie in asa fel incat cant te misti sau te apleci sau stai jos nu se departeaza de piele si nu arata ce ai tu acolo (in cazul meu nada). Esti libera sa o copiezi si eu imi doaream sa fie lunga insa asa am gasit cu decolteurile astea si asa o vroiam (decoltata) ca acolo unde sunt facute pozele am mers la o nunta a unor prieteni unde a venit si exa sotului si am vrut sa-i fac in necaz.

Peisajele sunt in statiunea Bad Gastein langa Salzburg unde intradevar e superb.

Despre zborul cu avionul puteti zbura fara grija pana la 7 luni, sunt multe gravidutze care zboara, doctorii spun ca e ok. Despre condus eu nu am cum sa renunt ca aici e crima sa nu ai masina (adica exista transport in comun insa eu stau putin in afara orasului) si intentionez sa merg la serviciu pana in ultima luna caci am nevoie de bani. Aici beneficiile sunt nule, doar trei luni asa ca dupa ce intrerup voi renunta la job ca n-am ce face cu bebe la trei luni.

Cristina ana mersi de info despre Mateescu. El mi-a urmarit prima sarcina, forte bun doctor insa si nebun din fire. Cu mine nu a vorbit niciodata urat (aproape niciodata) dimpotriva cred ca ma admira ca eram tanara (22 ani) si era tare de treaba insa am auzit cum vorbea cu restul ("esti cat vaca", "ajunge cat ai mancat" etc). Pe mine m-a internat in luna a 7-a in Elias si era puscarie pe atunci asa ca am schimbat doc ca sa schimb spitalul.

Oanabbb felicitari pentru casa.

Va pup

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput