Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
nu am timp nici sa respir - Kara ma acapareaza 99%. De citit reusesc s-o fac - uneori cu ea in brate - dar stiti povestea, nu?
Suna cunoscut.

despre vigantol
am intrebat si eu pediatra- mi-a spus ca nu e adevarata faza - si sa-l pastrez le rece.

Ideea e:DE CE SA RISC PENTRU 50.000 lei vechi???
asa ca-l schimb o data pe luna.

pupici la toti sarbatoritii zilelor ce au trecut si pentru cei de azi. si un calduros

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata! Cine vine la cafea? Fac cinste! Dar grabiti-va, ca acum se trezeste teroristul.
Ieri am umblat pe afara vreo 2 ore, ca sa se odihneasca si el si sa fac si eu miscare. Am intrat in vreo 3 TCM-uri, dar nu gasesc articolele cautate, adica: higrofor (pentru masurarea umiditatii), husa pentru picioare la carut si termos de 250 ml. Ati vazut pe undeva asemenea produse?
Azi nu am facut inca "traseul"......cine se baga la o "intalneala"? In Herastrau sau in IOR?

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree
[
ca tot adusese vorba cineva de umiditate, imi luai si eu umidificator de la Auchan!!! Cine poate sa imi spuna care este umiditatea potrivita in camera pt bebe?

desiree si bebe Octavian

pozici

In general nivelul optim de umiditate este cuprins intre 60 - 70%; sub 60% aerul este uscat si provoaca iritatii ale ale cailor respiratorii, peste 70% se pot dezvolta in aer microorganisme periculoase. - asta scrie la umidificatorul UFESA

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Raluca sar eu repede cu Herastrau pana nu te avruneste altcineva!!!

Noi in jur de 12-13,30 suntem pe-acolo.
Picam pe programul vostru?

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

pt Ana Iulia de Ktrinel!

Bravo Monica, imi pare bine ca te-ai linistit. Vezi sunteti bine. Si ce frumos a crescut grasunica ta numai cu laptic de la mami.

Chris80 ce mai faci? ce mai zici?

11 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Raluca sar eu repede cu Herastrau pana nu te avruneste altcineva!!!

Noi in jur de 12-13,30 suntem pe-acolo.
Picam pe programul vostru?

11 saptamani

Mergeeeeeee.....unde ne intalnim?????Eu nu sunt prea buna la parcari...pe unde e mai liber?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Luca al meu s-a constipat tare; desi nu am vrut i-am pus termometru si gata... s-a linistit in sfarsit. Trebuie sa sun si eu pediatra sa vad daca sa-i dau lactoza sau nu. In fiecare dimineatza se screme, iar eu cred ca este de la constipatie. El insista sa faca zilnic treaba mare, si ieri nu a facut deloc. Voi ce ziceti?
Elise, tinem pumnii maine si refacere grabnica.
La Multi Ani - Ana Iulia de Catrinel si David Ionut de DeeA.
Eu am tinut Vigantolu' in casa; oare e vreo problema? Nu am mai mult de 23-24 de grada in camera; a trecut o luna, deci voi schimba si eu sticla. Inca nu am ajuns la pediatra sa o intreb.
A dat alarma de foameeeeeee
Pupici si sper sa revin cat de curand... depinde de Luca teroristul.Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Yupiiiiiiiiiiiiiiii!!!

quote:
Originally posted by Ralumat
Mergeeeeeee.....unde ne intalnim?????Eu nu sunt prea buna la parcari...pe unde e mai liber?

Cred ca cel mai simplu de parcat este la intrarea de la Pta Charles de Gaulle (Televiziune).
Daca dupa ce treci de Piata CdG o iei pe B-dul Aviatorilor in sus, spre ambasada chineza, intorci chiar inainte de ambasada si vezi ca paralel cu parcul este o alee. O iei pe aleea aceea inapoi spre Pta CdG si chiar spre capat (unde e si intrarea cu pricina din parc) poti parca linistita. Sper c-ai inteles ceva..

Iti trimi pe pm nr. de mobil.
Pe la ce ora ajungeti voi?
Sti sa ajungi la fosta Expoflora (unde e o cofetarie acum)? Daca nu, nu-i bai. Venim noi spre voi.

11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna dimineata!
am avut o noapte groaznica,se trezea din 2in 2 ore si in timpil asta tot timpul se agita,apoi pe la 4 s-a trzit si avea chef de ras si de vorba apoi a apucat-o plansul ,a adormit pe la 6,nu stiu ce are ca de cateva zile o doare iar burtica,si nu mai avusesem probleme cu ea
eu stiu ca colicii dureaza pana la 4 luni, pot sa dureze mai mult?
v-am pupat

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Yupiiiiiiiiiiiiiiii!!!

quote:
Originally posted by Ralumat

Cred ca cel mai simplu de parcat este la intrarea de la Pta Charles de Gaulle (Televiziune).
Daca dupa ce treci de Piata CdG o iei pe B-dul Aviatorilor in sus, spre ambasada chineza, intorci chiar inainte de ambasada si vezi ca paralel cu parcul este o alee. O iei pe aleea aceea inapoi spre Pta CdG si chiar spre capat (unde e si intrarea cu pricina din parc) poti parca linistita. Sper c-ai inteles ceva..

Iti trimi pe pm nr. de mobil.
Pe la ce ora ajungeti voi?
Sti sa ajungi la fosta Expoflora (unde e o cofetarie acum)? Daca nu, nu-i bai. Venim noi spre voi.

11 saptamani

Da, da, acolo ma gandeam si eu sa parchez...parca inainte de un pod, ceva. Teoretic stiu unde e Expoflora, practic....Daca ne intalnim la rondoul ala cu Uniunea Europeana e ok? Unde sunt capetele nenilor aia......Cred ca e la mijloc acolo, nu?

Pai noi mancam la 11, tup in hainute si in masina......numai ca nu stiu cat ne ia, ca am de strabatut Mihai Bravu, venim de la Piata Muncii.....sper ca in jur de 12.30 sa fim pe acolo. Iti dau un telefon dupa ce am parcat, e bine asa?

Nu mai vine nimeni in Herastrau?????

poze

Mergi la inceput