Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
a_deju spune:
fetele, daca stie careva: cele 126 de concediu prenatal se calculeaza in zile lucratoare sau zile calendaristice???? eu stiam ca lucratoare, dar azi am auzit alta varianta... daca are cineva link-ul cu legea, as aprecia :) thanx
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
miki04 spune:
Fetelor voi ce dati la bebei cand sughite?
Ca eu azi am primit o mustruluiala de la medicul pediatru ca-i dadeam zeama de lamaie conf indicatiilor medicului de familie, care mi-a zis ca-i vit. C naturala si ca nu-i face rau.
Dupa cum stiti noi suntem operati de stenoza de pilor si asta stia si medicul de familie dar a zis ca-i ok . Eu mai proasta am crezut-o si am ascultat-o si azi mi-a vomitat bebe a doua oara dupa operatie, asa ca m-am panicat si am sunat medicul pediatru si ce mi-a facut si mie si med. de familie......
Asa ca de acum incolo ceai si lapte cand sughite si atat.
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
ruxandra_sb spune:
Primit Raluca.
Asa e el mai bine, vb dupa ce ajungeti si ne gasim atunci.
Da, ce ziceam eu e inainte de un pod.
(Nenicii cu UE sunt ceva mai departe, inspre pavilionul H).
Dia_bi de regula colicii dureaza 3-4 luni, dar se poate si mai mult.
Miki04, in nici un caz lamaie. Face mai mult rau decat bine. Si noua ne-a interzis pediatrul cu desavarsire.
Ii mai dau apa (cam cu de-a sila), il iau in brate, si-i mai fac masaj la burtica tinandu-l pe el in cosuletzul de masina (lasat pe spate). Sau il pun pe burta si astept sa-i treaca.
Sau nu-i fac nimic. Depinde de intensitatea sughitului.
11 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
alexandra_25 spune:
Buna dimineata mamici si bebei....ma gandesc ca asta nu e o ora matinala pentru noi...nu'?...avand in vedere cat de matinali sunt bebii nostrii...Mark are program de somn...a adormit de 10 minute...sa vad cat il tine...!
Maine avem si noi vaccinul...sper sa fie bine...incerc sa nu ma stresez...oricum sunt eu stresata de felul meu....
Unde sunteti fetelor...Aelita,Asiza,Chris,Chinico???....si multe care nu au mai dat un semn....sper ca sunteti doar ocupate cu bebeii...
Miki...eu m-am obisnuit ca atunci cand sughite sa nu-l tin de nas...sau alte leacuri babesti...il pun la san si suge 2 minutele si ii trece...asta in cazul meu...
Eu nu mai pot sa-l scot pe Mark afara de 3 zile...la noi ploua in continuu...si poate de aia nici nu prea doarme...imi e frica ca e umezeala...!
Multumim Aka...pentru urari...
Ramsan...ma bucur ca sunteti mai bine......te asteptam mai des pe forum!!!!
Bambo...am vazut si eu rochitele...sunt superbe...abia astept sa o vad pe Antonia imbracata cu ele...cred ca va arata ca si o printesa....
Aseara am facut baita si o sa va pun mai tarziu cateva poze sa vedeti ce pozitie are in vanita...parca e la mare pe sezlong....e total...!
Ana Julia de Ktrinel
David de DeeA
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
Ralumat spune:
Noi ii dam ceai....dar destul de rar, pentru ca nu-l vrea cand sughite. Noua pediatra ne-a zis ca e normal, asa ca il lasam sa-i treaca. Insa de cele mai multe ori il "sarmalesc" intr-o paturica, se incalzeste si....gata!
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Nu mai vine nimeni in Herastrau?????
I-am trimis Dianei un sms.
Poate, poate.
11 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
dandusa spune:
Buna dimineata...,
raportam o noapte linistita...,aseara m-am dus repede la culcare crezind a poate vom avea probleme cu febra ,plins,etc...,dar de unde...?Am dormit in reprize a cite 3 ore si cu mincatul aferent...Nu a plins deloc ,nu a fost agitata deloc...Fetele care fac vaccinul,stati linistite!!!Totul va fi bine.
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
danita spune:
salutare
pupicesc pe toate !!
raportam ieri zi nasoala : stranutat si sughitat , papat si vomtiat .. mami ingrijorat ...acum asteptam sa se trezeasca sa iesim putin .
vigantolul nu l-am schimabt dar il schimbam
la sughitat invelim sa ii fie cald si de obicei trece .
bubitele au trecut cu trixera - f buna crema.
multumim ptr info legate de botez .
intrebare: ptr oprirea lactatiei ( la mine tinde spre zero ) ce ati luat ? bromcriptin sau dostinex? eu am luat inainte d-astea cateva luni si cre ca asta e efectul - no lapte !:(
plangiuleste
pupici si mai intru sa va citesc daca ma mai lasa .
D
BeBelusca
simo29 spune:
Salut toate mamicile
Bine v-am gasit!!!! Eu n-am avut calc. de la revelion dar acum am rezolvat. Ma bucur sa va reintalnesc aici - buna idee , sper sa avem timp sa povestim.
V-am citit din urma si cred ca e super sa ne sfatuim impreuna cu privire la toate problemele cu care ne confruntam.
Referitor la Vigantol - eu sunt la a doua sticluta(David are 2 luni si trei saptamani)- pe prima am folosit-o pana s-a terminat - am intrebat aseara pediatra - deci eu zic sa folositi tot continutul dintr-o sticla si apoi sa treceti la urmatoarea!
Eu nu mai am lapte de la sarbatori si folosim Nan1 , am mai scris eu - am intrebat la Gine 1 din Cluj,am intrebat o multime de prietene - aprox. 90% folosesc Nan1. Si pediatra zice ca e foarte bun. Dar fiecare cumpara de care vrea ,stiti voi ca nu toti doctorii au aceleasi pareri - fiecare recomanda ce vrea.
Referitor la David - avem 5.100 kg. ,suntem foarte cuminti - SPER ca colicile s-au dus de la noi - n-am mai avut de vreo 8-9 zile - Doamne ajuta!
Seara dupa baita - pe la 8.30 - 9.00 - adoarme pana pe la 3.00 - am renuntat de vreo 3 sapt. la masa de la ora 24.00. Apoi ne trezim ,mancam cam 40 min si dormim pana la 6.30 - 7.00.
Eu zic ca e foarte bine - ne odihnim si noi.
Am avut botezul duminica - David s-a facut auzit vreo 15 min. apoi a fost cuminte.La restaurant a dormit vreo 4 ore apoi toata lumea a fost pe el - asa ca l-am dus acasa cu maica-mea.
Ne-am distrat foarte bine - si acum asteptam sa facem vaccinul - maine sau poimaine - am cumparat Pentaxim,si paracetamol supozitoare - sa ne tineti pumnii - sa nu ne doara prea tare!!!
Clujencelor haideti sa ne vedem intr-o zii - asiza te pup dulce pe tine si pe Denis!
Mai vb. Ma duc sa-l culc pe David
Pa
Simona si bebe David