Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
dolores spune:
vesti proaste,davidutzul meu e bolnavior, si asa cum a zis ktrinel ca se moare pe capete aici la noi in romania......ma pot astepta la orice.nu stiu daca voi mai intra pe acest forum.v-am pupat si pe voi si pe bebelusi
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
Dia1609 spune:
bambo, faputul ca Antonia incearca sa calce cand o tii a verticala, eun reflex pe care bebeii il au din nastere ... cu timpul dispare, asa ca sa nu ne bucuram
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Ktrinel spune:
dolores, scuza=ma, de mii de ori scuza=ma ca m-am exprimat asa...departe de mine orice gand rau . dimpotriva. te rog sa fii tare ca bebe are nevoie de tine!! ce e ? raceala, viroza? astea se vindeca, sunt sigura...
te rog sa fii puternica si sa mia intri sa ne dai vesti bune.
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
Dia1609 spune:
dolores, ce are davidutzu? si te rog nu mi fii asa de pesimista! si insanatosire grabnica!
Dia de Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
dandusa spune:
DANITA,
e bine si asa,mamica harnicuta ,ce esti...,cind ai timp,te asteptam la "sala"
DIA,
DOLORES,
ce s-a intimplat?Nu ne lasa asa...,de ce te-ai suparat pe noi?Te astept sa mai intri cind vei putea ,sa ne spui si noua cite ceva despre voi...Eu chiar ieri ma gindam sa te intreb de siropelul ala care i-a facut rau puiutului tau ,sa stiu si eu...,dar am zis ca parca nu ti-ai revenit complet si sa te mai las...si acum nu mai vrei sa vorbesti cu noi...Eu am sa pling ,sa stii
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa Mamici din C-ta
desiree spune:
dolores, ce s-a intamplat?
de ce esti pesimista si te iei dupa afirmatii negativiste?
nu il ajuti pe David asa ! NU stii ca exista un Dumnezeu al bebeilor?
uite aici !
desiree si bebe Octavian
pozici
asiza spune:
quote:
Originally posted by dolores
vesti proaste,davidutzul meu e bolnavior, si asa cum a zis ktrinel ca se moare pe capete aici la noi in romania......ma pot astepta la orice.nu stiu daca voi mai intra pe acest forum.v-am pupat si pe voi si pe bebelusi
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
Dolores, am inteles ca David tuseste. Ai fost la medic? Ce medicamente ti-a dat sa-i administrezi? Sunt sigura ca David va fi bine, cu o asa mamica grijulie si iubitoare ca si tine nici nu se poate altfel. Si te rog si eu fiii mai optimista! Nici eu nu sunt exemplu de optimism, dar tu...si Davidutu simte asta...
In alta ordine de idei, de ce te-ai suparat pe forum? Nu e corect...noi te iubim si pe tine si pe Davidut! Ai interpretat absolut gresit ce a spus Ktrinel.
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
dianocica spune:
asiza stai linistita cu greutatea lui denis.si noi am luat cca 2300 in 6sapt...dr a zis ca e ff bine, asa se intampla la exclusiv san.pot oricand sa iasa din 'barem'.mananca exact cat si cand vor ei...si exact asa si trebuie...noi am obs pe la 4sapt jumate ca strange si cu degetul mare iar in mama si copilul ziceau ca pe la 8sapt...a zis ca e normal, daca arata ca la 2 luni de ce s ar comporta altfel...exclusiv san inseamna in primul rand dezv psihica mai rapida.deci...sa ne traiasca si sa avem laptic...
bambo multumim de vizionare..cred ca nici una din mamici nu ar fi vrut poza...nu toate suntem danduse sa aratam super...si oricum incepea ploaia si eram pe fuga...data viitoare sigur...cu mersul e perfect normal...e un reflex al lor care eoretic trebuia verificat de dr...si sa l ridice de manute cand el sta pe spate...sunt mai multe...oricum e de bine...
panaa mi a placut remediul cu mii de pupici...
dolores trebuie sa fi tare pt puiul tau.poti sa plangi la noi sau poti sa te superi pe noi sa ne certi, ce ti vine tie, dar sa fi tare pt puiutz. noi te intelegem ca esti suparata si la capatul puterilor si iti tinem pumnii si ne rugam pt voi. si iti mai dam si multi multi pupici.
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
sraluca spune:
LULY "formula clasica" adica asa cum am facut noi, poate noi nu dar frati-miu sigur: calciu 10 zile si dupa aia injectie cu d3 ;lunar sau la 2 luni asta nu mai stiu sigur. Am incercat 2 zile cu vigantolul si numai pe de laturi nimeream.
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
luly spune:
Dolores fii tare te rog si nu mai intra in panica. Nu ai voie sa te gandesti la ce e mai rau. Copilasii sunt mai sensibili si se imbolnavesc destul de usor pana isi formeaza sistemul imunitar. E adevarat ca noi ca parinti suferim mai mult ca ei cand sunt bolnavi, dar datoria noastra este sa veghem asupra lor si sa depunem tot efortul pt a le asigura cea mai buna ingrijire. Pt asta nu trebuie insa sa ne pierdem capul.
Sanatate multa lui David si te asteptam cu vesti bune!
Si nu uita trebuie sa fii tare!
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze