Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anasia felicitari ptr , la cat mai multi si sa-i tociti cu spor!!!. Ce mai urmeaza intrebi? Pai hai sa-ti dau cateva exemple de la Miruna: a stricat pana acum 3 telecomenzi, i-a spalat papucii lui tasu' in WC, spala in mod frecvent hartia igienica in acelasi WC, scoate servetele din cutie si le intinde prin toata casa, se catzara peste tot, carut, fotolii, mobila, mai zilele trecute mi-a scos o priza cu totul din perete, isi varsa apa/cafea/suc pe ea...si exemplele pot continua la infinit, dar nu vreau sa te sperii asa tare. Sfat: relaxeaza-te acum pana nu incepe sa mearga ca pe urma e TRAGEDIE. am fetele frumoase

Ingeras am vazut bucalata mica, am mai vazut de asemenea si o mamica foarte mandra si fericita. Super, si pozele de la nastere, parca mi le-ai mai aratat tu odata pe YM. Pupici

Atudor ce faci, nu mai zici nimic?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

hai sa va povestesc ce am patit eu: duminica noaptea ma trezesc si vad ca am o pata de sange pe chilot. speriata sun la Tutu care nu raspunde. ma gandesc ce sa fac. ma controlez si vad ca nu e abundent. incerc sa ma calmez. luni la 6 iar sange pe chilot. acum zic gata hai la spital. plecam amandoi in mare graba, speriati. vorbesc cu Tutunaru si imi zice ca il gasesc la spital. am 38 de saptamani neimplinite si fir de cerclaj. ma doare ceva jos, ca o gheara in carne. il vad, ii spun, era suparat. trebuie scos firul. fara alte explicatii. merg dupa el, ma internez si merg la et 2 sa imi scoata firul. ma sui pe masa, vin toti rezidentii si imi scoate firul intr-o secunda. zice asta e tot si rade. o rezidenta ma consulta si zice ca e colul moale. si pleaca toti. ma ia o asistenta si zice hai la analize. eu zic pai de ce, nu plec acasa? ea zice nu, doctorul a spus ca ramaneti aici sa nasteti!!!!! ma plimba imi fac analize si apoi imi spune sa stau in salon. stau acolo si simt o scurgere. am crezut ca e apa. ma duc si spun. asistenta ma ia de mana si ma duce la moasa si ii spune ca mi s-a rupt apa si ca sa ma ia in primire dar moasa zice: si ce sa ii fac eu!!! si am ramas asa si eu si asistenta aia. ma simt ca ultimul om. iar in salon. apoi ma cheama ma pun la monitorizare si stau. veneau si ziceau ca nu am contractii apoi eee, stai ca are. ma uitam la ele.......si apoi hai la ras si la clisma. ok. asistenta aia imi da vata si imi zice sa ma instalez in pat la nasteri. ma mai plimba ea pe acolo pana vine doctora de garda si zice ca hai sa ma vada ea. ma vede si zice ca nu s-a rupt apa si ca de ce sunt internata. eu dau din umeri...imi fac o injectie si apoi imi spun sa plec in salon ca incep nasterile si nu mai am cum sa stau la sala. plec in salon si ma intrebam daca sa mananc sau nu. era ora 17 cand a venit sotul cu mancare si atunci il vad pe tutu pe hol si il intreb eu ce fac, si el zice tu????? a, nu ti s-a rupt apa? pleaca acasa. si plec acasa, mananc si ma culc. a fost o mare nebunie. l-am zapacit si pe iubi sa rascoleasca toata casa sa imi aduca bagajul, am anunta parintii ca nasc si uite ca de fapt m-au tinut acolo ca sa nu se declanseze. ok dar sa stiu si eu!

Mergi la inceput

Aoleu ce patanie....pana la urma cand nasti?.

Io am niste vesti nu taman bune, dar le discut pe PM cu cine e doritoare...nu pot aici "in vazul lumii"

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o mamica de februarie 2007, am nascut cu dr. nostru pe 22 februarie o fetita de 3790 kg pe nume Raisa Maria, nastere naturala. Avand in vedere ca la externare dr. nu era in spital, nu m-am putut revansa fata de el pt ca mi-a adus pe lume buburuza. Asa ca voi face acest lucru la primul control.Din diverse surse am inteles ca nu ar primi bani. V-as ruga daca puteti sa-mi trimiteti si mie un PM in care sa-mi spuneti cum ati rezolvat voi problema asta "delicata".
Va multumesc anticipat si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Acum astept sa nasc din zi in zi desi termenul este 18 apr. dar pentru ca mi-au scos firul .....sa vedem.
madau spune-mi pe PM despre ce e vorba?
Din spital am venit cu o noua temere: am vazut ca medicii vin si pleaca; Tutunaru m-a vazut si apoi s-a evaportat si ma intreb de unde stie el exact momentul cand nasc? adica momentul acela cand iese copilul. voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dianiana, ce situatie... este anuntat prin telefon ca nasti;
madau, , asa deci, din rau in mai rau? cum adica vesti nu tocmai bune? hai ca mi-a stat inima in loc, ne lasi in suspans? eu vreau amanuntit
furnicusa, sa va traiasca Raisa!
atudor, tanima...nu mai intrati, fetelor?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Dianiana fii sigura ca nu te rateaza, il suna cei de acolo, moasa..cine e pe faza..acum ajunge imediat...la mine gandeste-te ca a venit tocmai de pe Maior Coravu..si a facut 20 min pana la Elias...si m-a prins..nu vrei sa stii cum conduce

Vestile vi le dau pe PM...ca nu vreau sa discut aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina1979 spune:

Buna, fetelor!

Mihaela, Alina sa va traiasca bblusii, sa fie sanatosi si cuminti si sa aiba parte numai de lucruri bune in viata!

Dianiana, e groaznic ce ai atit tu! Mie mi-e ff teama de lucruri dint-astea neasteptate, mai ales ca eu sunt la distanta de Bucuresti. Dra poate scapam fara! Naste usoara si un bebe sanatos si frumos!

Madau, despre ce vesti nasoale este vorba? Eu sper sa nu fie chiar astat de rele ca nu mai am decat vreo 3 sapt dupa ecograf! da-mi si mie un PM, daca se poate.Multumesc mult!

Pupici dulci pentru toate!

Corina si Sara Maria inca 2 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

MADAU nu ca as vrea sa aud vesti nasoale,dar te rog cand ai timp da-mi si mie pm .

In rest noi suntem bine ,azi am implinit 10 zile,suntem mancacioase ,nu plangem decat de foame.Am speriat-o pe mami la inceput ca nu intelegea ce am ,acuma cand a priceput nu mai sunt probleme.

mihaela si ANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dragi mamici si bebelusi, va urez Paste Fericit , ca noi plecam si nu stiu daca mai reusesc sa intru maine;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput