Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 28
madau spune:
Corina hai ca te lamuresc eu ca-s prin zona
Anestezicul ptr epidurala eu stiu ca se ia separat de la farmacie, intrebi de care au ca-s mai multe feluri, eu am avut Naropin, dar nu stiu daca se mai gaseste si acum, eu l-am primit repet. Am inteles ca ar fi unele truse care au deja anestezicul inclus, asta cel mai bine te lamureste farmacista.
Branulele nu-s neaparat necesare, eu cand am nascut se cam terminasera toate si mi-a spus T sa vin la mine cu branule, perfuzor si manusi. Acum sper sa nu mai fie cazul. Branula e chestia aia cu ac in care iti monteaza perfuzia. Procedura la epidurala nu ma apuc sa detaliez decat daca crezi ca e cazul.
Ingeras frumusica Maya ta, a crescut mare, se face domnisoara. Sa fiti sanatoase, frumoase sunteti oricum!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
corina1979 spune:
Multumesc mult, Madau! Am citit despre epidurala, dar n-am reusit sa vorbesc pe forum cu nici una dintre fetele care au nascut asa la Elias si cu doctorul nostru. Asta e motivul pentru care eram curioasa de procedura. Abia astept sa vad ce-mi spune T. la urmatorul control, de ce mai am nevoie in afara de trusa. Pupici!
madau spune:
Vesti despre Mihaela
quote:
Originally posted by mihaela_ce
Buna dimineata.
Intru in mare graba sa va fac partase la fericirea mea.Am nascut Marti dimineata o fetita superba,a a avut la nastere 3420 si 50 cm si Apgar 10.Suntem acasa de joi ,dar au fost zile dificile de acomodare.Am uitat sa spun ca am nascut prin cezariana.
Mihaela si ANA MARIA va saluta si va ureaza toate cele bune.Pentru amanunte voi inttra mai tarziu acum sunt cam chiauna.
mihaela 37MARIA
Sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mihaela_ce spune:
Am nascut marti dimineata la 1.55.Printesa noastra nu a vrut sa tina seama de plnurile mele si ale lui T,asa ca l-am adus frumusel de acasa in miezul noptii ca asa a vrut ea.
S-a rupt apa luni pe la 11.15 si la 1.55 nasteam deja prin cezariana o fetita de 3420 si 50 cm .
Am fost caragioasa ca atunci cand m-am trezit din somn si m-am vazut lac de apa ,am sperat ca am visat ceva urat si am facut pe mine,dar n-a fost asa..M-au apucat contractiile,telefon doctor,spital,sala de operatii ,...asa de repede a fost totul ca nici acum nu mi-am revenit.
O sa va dau mai multe amanunte dupa ce ne mai obisnuim putin una cu alta.Acuma negociem la papa,nu vrea decat dntr-un san din celalalt nu.Trebuie sa vad de ce nu ca ma streseaza foarte tare asta.
Va las acum ca nbe pregatim de masa
mihaela si ANA MARIA
mihaela 37MARIA
anasia spune:
FELICITARI, MIHAELA!!!
sa fiti sanatoase amandoua!sa-i dea printesei Ana Maria D-zeu multa sanatate, noroc si fericire in viata!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
atudor spune:
Dragele mele,
Va anunt ca astati in jurul orelor 17.10, a venit pe lume, cu surle si trambite, micutza EVA, o "tutunareasa" de'a noastra, 3,480 kg, 52 cm, Apgar 10!!! . Mamica ei, Alina, a fost o curajoasa si i-a dat natere natural, fara epidurala!
Sa ne traiti amandoua, sa fie sanatoasa, desteapta si cuminte si sa-si asculte parintii si sora mai mare!!!
Va pup pe amandoua!!!!!!
Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Mihai
madau spune:
Wow...Alina sa-ti traiasca minunea mica, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!!!!!!!!!!!!!
anasia spune:
bravo, Alina, felicitari, esti o mamica curajoasa! sa va traiasca micuta Eva!
noua ne-a iesit primul dintzoc si iese si al doilea imediat cu multe , of, la inceput au fost colicii, acum dintii, madau, ce mai urmeaza, voi sunteti mai mari , macar sa fiu pregatita?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
nadiutapm spune:
buna dragi tutunici,
Adelyna, eu am intrebat pe Tutu de trusa epidurala si mi-a zis ca gasesc in spital si trusa si anestezic, nu am cumparat bine am facut ca nu am avut nevoie.
pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
ingeras26a spune:
Neata tutunarese,
Mihaela si Alina felicitari!!!!!!!!!!! Sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase si sa va bucurati una de cealalta:) maricutze, maricutze:)
Madau crestem, crestem, avem 2 randuri de gusi:) si Alexia e frumoasa raaaaau:) poza "fac numai traznai" este dementiala:)
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti