Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 30
atudor spune:
Madau, ce-ai patit bebitza? Ti-ofi inundat Mirunic casa ... glumesc, da si mie PM
Dianiana, tare de tot povestea ta...eu cred ca-i strangeam de gat cu tutu in frunte
Anasia, cum e cu dintii? ma gandesc...ma ia groazaaaaa
Pupa mama ca e tarziu, am tradus toata ziulica si mi-e taaaaaaaaare somnic
Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Mihai
madau spune:
Fetelor io-s in mare febra azi ca sambata plecam in Bulgaria, am de facut bagaje, o mie de chestii asa ca am intrat acum rapid sa va urez PASTE FERICIT, sa petreceti de minune alaturi de toti cei dragi voua!!!!!!
Atudor din fericire nu mi-a inundat pitica ap, bine..nici mult nu mai are dar asta e din alt basm
Corina nu e chiar asa de rau, stai linistita...n-am timp acum sa povestesc inca o data, daca e vreuna din fete amabila sa-ti dea si tie un forward la mesajul meu, afli numaidecat. Niste probleme vechi reactivate...dar io zic ca va fi bine per total.
Atudor noi vb pe mess..
Pupici fetelor, aveti grija de voi si de pitici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Dragi Tutunarese...avem un nou capitol..continuati acolo va rog
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2