Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 24
Androix spune:
Diana, am incercat la inceput sa merg la spital.
Prima data s-a pomenit T. ca pic din senin intr-o luni dimineata. Eram in saptamana 9 si nici nu apucasem sa vin la primul consult, ca am fost de o nesimtire crasa sarcina asta si am zis ca ma duc mai incolo, si uite tot amanam , pana cand intr-un weekend cu soare am stat nemancata si nebauta de vineri dimineata pana luni dimineata. Cand am vazut eu ca se ingroasa gluma si nu pot macar sa beau un strop de apa m-am infiintat la usa maternitatii ca mor. M-a luat in primire noua rezidenta, m-a internat, mi-a luat sange, mi-a "comandat" o perfuzie si mai tarziu s-a intors cu T. sa ma prezinte. Rusinea dreq va dati seama, sa-i zic stiti, eu nici nu v-am anuntat ca am ramas gravida dar acu cand stau sa mor am venit repede. Dar mi-a trecut cand l-am vazut exact cum il stiam si mi-a mai crescut si pipota in mine cand mi-a zis ca parca ma cunoaste, ce-am prestat in ultimii ani? I-am zis ca am prestat un bb1 tot in ingrijirea dumnealui Ma rog cand mi-au dat drumul a doua zi a ramas ca fac analizele de inceput si apoi il caut.
Cand am avut rezultatele al analize am mers tot la spital, mi-a facut si prima eco, analizele erau ok. Mi-a dat numarul sa sun sa ma proigramez pentru prima eco morfofetala la 14 saptamani. Care a iesit ok mai putin ir-urile care erau foarte mari.
Si am avut ideea mareata sa merg tot la spital. Numai ca de data asta desi era zi de consultatie T. era probabil prins pe sus si la cabinet nu era nimeni. Cand l-am sunat mi-a zis ca asta este, mai trebuie sa vada si de obligatiile pe care le are in maternitate asa ca sa vin la cabinet dupa pranz sa-mi vada ecografia si sa stabilim ce e de facut.
Apoi am mers numai la cabinet pentru ca mie mi-era rusine sa-l sun de fiecare data inainte de a merge la spital si riscam sa patesc asa sa nu-l gasesc, ma mai si strofocam sa ajung la prima ora ca sa nu fie multa lume si nu-mi era tocmai simplu sa ma trezesc cu noaptea in cap si sa nu-l gasesc. Asa ca merg la cabinet pana la urma. Oricum are tarife care nu se compara cred cu nici un cabinet particular, cred ca e printre putinii care dau si chitanta.
Si ca sa-ti raspund la intrebari: Iospu face eco martea si joia parca la cabinet la T. Suna cu vreo 2-3 saptamani inainte ca sa fii sigura. Iar programarea la T pot sa-ti zic ca acum 3 luni cand mi-am facut programarea pentru luna urmatoare nu era inca nimeni, acum 2 luni abia am prins un loc la sfarsitul programului, tot la interva de o luna. Deci eu cred ca depinde, nu stiu de ce anume, dar uite o data se poate asa, alta data pe dos. Cel mai bine te lamureste Ramona la telefon.
Miha, nu esti singura ghinionista. Am o prietena aici pe forum care a asteptat 3 ore peste programare.
Mada, pai suprataxa nu se ia tot timpul tot din cauza ca nu se verifica daca fiecare persoana in parte are programare. Cel putin cand mi-a fost mie aplicata mi-a zis T. ca puteam sa scap neobservata, dar mersesem impreuna cu o prietena care a intrat inaintea mea si care a scapat "porumbelul" cum ca n-are programare si apoi primul lucru care m-a intrebat cand am intrat a fost daca am sau nu programare. Poate de atunci, ca tot sunt vreo 2 luni si ceva, sa fi inceput Ramona sa intrebe pe toata lumea, sa-i caute pe lista, desi nu cred daca lucrurile au luat-o razna.
Poate reusesti tu sa-i transmiti sugestiile noastre ca sa se indrepte lucrurile. E foarte neplacuta situatia cred ca pentru toata lumea nu numai pentru paciente.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
madau spune:
Androix cu siguranta am sa spun data viitoare cand ne auzim..mai ales ca tot imi fac curaj sa-mi fac si o programare la scos de sterilet. Oare sa sun de pe acum, ca sa prind un loc ptr sfarsitul lunii viitoare?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
atudor spune:
Madau, bb 2?
treaba la cabinet ar fi mult mai simpla daca ar iesi frumusel Ramona si ar striga pacientele in ordinea listei; sau T daca R nu e acolo; e fff simplu
pe toata lumea
Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
mayaione spune:
Mie una a ajuns sa mi se para lipsa de respect fata de pacient, fata de timpul fiecareia. Trebuie sa ia masuri, altfel nu mai vad rostul programarii, sa mergem toate ca oile si sa ne inghesuim acolo in fata usii. Eu am avut noroc cu scumpica mea, ca altfel asteptam doua ore la coada. Plus ca e super enervant cand stii ca asteapta foaaarte multe la usa, pe mine m-a intimidat treaba asta si am uitat sa-l intreb multe chestii importante. Il vedeam grabit si mi-era jena sa-l retin. Chestia cu lista mi se pare cea mai corecta...cine nu e programat sa astepte la sf programului si eventual sa plateasca dublu (na, ca-s rea).
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
madau spune:
Pai asa zic si eu Maya, dar uite ca e tot vina noastra a pacientelor ca s-a ajuns aici, sau ma rog a unora dintre paciente. Eu inteleg ca ai o mie de frustrari cand esti gravida dar chiar asa la cea mai mica intepatura sa dai buzna la cabinet cand poti sa dai un telefon...mie una imi suna a isterie, nu a ingrijorare. E si vina doctorasului nostru ca nu aplica masuri mai drastice..dar sincer il vedeti facand asa ceva? Io bag mana in foc ca nu-l lasa sufletul sa aplice amenzi..sau sa plece cand a terminat pacientele programate si sa lase restul afara
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dianad spune:
Da, si eu de multe ori, dupa ce statusem bine peste ora la care fusesem programata, nu-l mai intrebam una si alta, cautam sa-l retin cat mai putin si mai citeam la raspunsurile lui de pe site. Daca nu as fi avut incredere in el ca in 5 minute vede daca sunt sau nu probleme, as fi cautat un alt medic. Apoi stiam ca am un fibrom si nu as fi avut incredere sa-mi faca cezariana altcineva.Depinde de T si de Ramona sa faca ordine acolo. Poate si un anunt mare cu suprataxa pusa pacientelor neprogramate ar fi util. Este bime si ca a aparut aceasta informatie pe forum, poate asa se vine doar cu programare la consultatie. Iar urgentele sa fie cazuri exceptionale si nu obisnuinta.DianaD & Alexandru
corina1979 spune:
Buna, mamicilor si burticilor! Si eu sunt o burtica de 34 sapt, care ar trebui sa nasca in jur de 30.04-01.05.2007 tot cu dr.TUTU.As vrea sa stiu care sunt tarifele la Elias pentru toate lucrurile care se intampla acolo:dr.,anestezist, moase, asistente, etc.Eu as vrea sa nasc natural cu epidurala, daca nu vor fi probleme. Sper!!!!! V-au lasat cu lucrurile voaste: camasi de noapte, pijamale, halat? Pe bebe il aduc in salon cu mama sau sunt separati?
Nastere usoara burticilor si sa va traiasca puiutii mamicilor!
anasia spune:
corina, nastere usoara!
activeaza-ti pm-ul sa-ti dau informatii; te lasa cu ale tale, camasi...; bebeii stau separat, daca vrei , il iei in camera, nu te opreste nimeni, stai si noaptea;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire
mihaela_ce spune:
Anasia,te rog daca poti da-mi si mie ceva informatii in ce priveste preturile,eu am termen intre 9-11 aprilie,dar saptamana viitoare imi scoate cerclajul si poate vine mai devreme printesa noastra.
Si as mai avea o problema tampita care a aparut acum pe ultima suta,m-am trezit cu un hemoroid de toata frumusetea,desi nu am avut nici o problema de digestie.Mi-e tare teama ca la nastere sa nu se intample ceva cu el,a mai patit cineva asta ,cu ce s-a tratat ,ce ai voie sa folosesti in sarcina la capitolul asta.Eu mi-am dat cu bepanthen ca am vazut pe prospect ca poate fi folosit,dar nu prea are mare efect.
Multumesc si bafta viitoarelor mamici
mihaela 37MARIA
corina1979 spune:
Buna,Anasia! Multumesc frumos pentru raspuns! Cred ca mi-am activat si PM-ul. Tu ai avut-o pe Alessia langa tine in salon sau ai lasat-o la bbei? Acum cum crezi ca e mai bine? Cum ai nascut? Daca ai timp si nu te deranjeaza poate poti sa-mi mai dai cateva informatii care sa-mi fie utile in momentele acelea. Pupici!
P.S. am incercat sa-ti trimi mesajul pe PM, dar raspunsul a fost ca nu primesti mesaje private sau poate nu stiu eu sa-l folosesc cum trebuie. Daca nu reusesti sa-mi raspunzi asa, imi poti trimite un mail. Multunesc inca o data!