Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Anasia, Androix, multumesc pt sfaturi. Banana nu-i mai dau decat odata pe saptamana, iar morcov, ii storc jumatate in sucul de dimineata. Ceai bea destul, cam 110 ml pe zi. Ii luasem initial cereale cu lapte si banane de la Humana, dar cred ca o sa le duc inapoi la farmacie, poate mi le schimba cu unele cu caise (cica astea ar fi pt copiii cu scaune normale). Face incontinuare de 3 ori pe zi, destul de taricel. Ieri a papat iaurt. I-am dat 5 lingurite. Ar mai fi vrut dar am zic ca pt prima zi ajunge
Va mama pe toate!

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Atudor, in loc de ceai da-i apa simpla, ceaiul impiedica absorbtia fierului si are nevoie acum de el. Eu Anei deocamdata ii dau dimineata 1 mar ras si la 12 supa crema (morcov + cartof)+ laptic, in rest numai lapte. Imi place cum incepe sa arate, parca nu mai e asa grasuna.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Mayaione, am incercat sa-i dau apa, dar o scuipa .

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Atudor cunosc sentimentul...Miruna nici acum nu bea apa chioara..io fac misto de ea "ca rugineste de la apa". Fetele au dreptate, daca are scaun in fiecare zi nu e constipata, consistenta e normal sa fie schimbata odata ce ati inceput diversificarea, tu vrei sa faca toata viata kk ca bblusii?. Stai linistita ca e ok

Mai fetelor io-s siderata, vad ca din ce in ce mai multe gravidoase si nu numai, vin pur si simplu la cabinet fara programare, fara nimic. Nici macar un telefon inainte, nici Ramonei nici lui T, se posteaza la cabinet fara drept de apel...si ne mai plangem ca e asa full si trebuie sa asteptam cu orele la coada. Programarile si asa nu era punctul forte..dar chiar sa vii asa oricum...mie una nu mi se pare ok.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am o intrebare pentru burticutele de acum: unde face iosup eco morfologica acum - " pe vremea mea", cand T avea cabinetul la Stadionul national, la Iosup mergeam la CMU-. Pentru pacientele lui T cam cu cat timp inainte se face programarea? Dar la T?Despre programari, ce sa mai zic... Cat am fost gravida, doar daca ma programam prima intram la ora fixata, altfel se intra dupa cum se ajungea acolo. Si ma intrebam de ce s-or mai face programari daca trebuie sa stau cel putin o ora peste ora la care trebuia sa fiu consultata. Cata vreme nu se intra "dupa lista" este de asteptat ca lumea sa vina fara programare. Aici e un pic si vina Ramonei ca nu verifica daca cine intra are programare si a venit la ora fixata. Iar cine nu e pe lista si nu e urgenta sa fie primita doar dupa terminarea pacientelor programate sau sa primeasca o programare si sa vina atunci.. .Eu cred ca daca ar face asta o luna de zile, s-ar duce zvonul si nu si-ar mai permite nimeni sa vina aiurea. Si nu exista riscul sa-si piarda T pacientele din cauza asta, dimpotriva.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by madau

Mai fetelor io-s siderata, am vb ieri cu Ramona ca am avut ceva treaba cu ea, si se plangea ca tot mai multe gravidoase si nu numai, vin pur si simplu la cabinet fara programare, fara nimic. Nici macar un telefon inainte, nici ei nici lui T, se posteaza la cabinet fara drept de apel...si ne mai plangem ca e asa full si trebuie sa asteptam cu orele la coada. Programarile si asa nu era punctul forte..dar chiar sa vii asa oricum...mie una nu mi se pare ok.

Trebuie facut ceva. Eu am stat data trecuta 50 de minute peste programare. Recunosc ca si eu faceam asa picam pe la sfarsitul programului cand nu mai era multa lume. Adica am facut asa de doua ori fix. O data chiar nu mai era nimeni, deci n-am incurcat pe nimeni, a doua oara insa erau o gramada de gravidute si am stat la rand, dar probabil din vina mea altele si-au depasit cu mult ora de programare. Ca sa ma invete minte T. m-a suprataxat cu 50 de lei peste pretul consultatiei si mi-a zis franc ca pentru asta mi-i ia. De-atunci fac programarea cand termin consultatia pentru consultatia urmatoare, insa din pacate tot ajung sa astept minim 50 de minute - o ora pe la usa.
Nu stiu ce am putea sugera ca sa mearga mai bine treaba din punctul asta de vedere. Si eu sunt de acord cu Diana: Ramona ar trebui sa invite pacientele dupa lista de programari. Cine nu-si aude numele intra la final, pus anunt pe usa ca cine n-are programare nu intra decat daca e urgent si poate cine stie se regleaza intr-un final situatia. Nu zic ca putem ajunge sa intram exact la tanc dar o asteptare de 15 minute e de preferat uneia de o ora, mai ales cand burta devine mai mare, ai arsuri, sau picioarele umflate, sau eu stiu esti pe la inceput te chinuie greturile, nu mai zic barzaunii din cap pana ajungi pe OZN si-ti vezi puiul cum doarme linistit in burtica.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Asa e ANDROIX ai dreptate, poate ar trebui sa se intre dupa lista, alta modalitate nu vad ptr rezolvarea problemei. Iar treaba cu suprataxa luata daca nu ai programare, am inteles ca exista, dar nu mereu se aplica. . E pacat insa ca foarte multe si-au facut obicei ca orice problema ar avea, desi s-ar putea rezolva cu un simplu telefon lui T, pac vin la cabinet (asta era de fapt si ideea principala, ca vin si spun ca le-au iesit analizele prost si cum T n-a raspuns imediat la telefon au venit la cabinet ). De aia am zis ca e aiurea, nu ca n-ar fi fost intotdeauna probleme cu programarile..dar chiar asa...zau... Mi-e groaza numai la gandul ca trebuie sa merg sa-mi scot steriletul..cu cine las copilul atatea ore? Plus ca sunt multe care nu pot sta in picioare, cu probleme, cum eram eu cu cerclajul, nu puteam sta nici 10 minute pe scaun, d'apai 2-3 ore.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Androix, cum a trecut timpul... deja esti in saptamana 31! Parca ieri citeam povestea nasterii lui Filip, mai apoi ca te gandesti la bebe2... Tu la sarcina cu Georgia ai fost si la spital pentru consultatii sau numai la cabinet?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Eu am stat si 2 ore jumatate peste programarea mea...oare numai eu am fost ghinionista la acest doctor?

pozeBianca

Mergi la inceput

Miha si eu cand am fost cu verisoara mea am stat aproape 2 ore , de aia am si spus ca sunt super mirata cum se duc unele asa cu tupeu fara programare si intra inaintea celor cu programari, fie ele gravide sau nu....se mai facea asta si cand eram eu gravida, dar erau cazuri foarte rare...acum se pare ca e o moda. Pacat ca profita de faptul ca nu se tine cont de programari, nu e deloc frumos, poate sunt gravide cu probleme, sau urgente care nu pot astepta atat.

Androix treaba asta cu programatul imediat dupa consultatie penrtu consultatia urmatoare mi se pare super de bun simt, asa procedam si eu, doar daca apareau urgente il sunam si-mi spunea daca sa vin fara programare sau ce sa fac. burtik...mai ai nitel

Mergi la inceput