Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Si in plus acolo ma simteam mai...intre noi, tutunaresele.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Pai doamna "mamica fericita"..noi aici ce suntem??????

Anasia las' ca si cand i-or iesi dintii..atunci sa te tii. Eu eram disperata ca avea Miruna 11 luni si nici un dinte..acum s-au pus pe iesit..ieri i-au iesi 2 dinti si o masea, azi a mai iesit inca o masea. Se ridica in picioruse piticoata?

Va las...la 1 trebuie sa fim la pasapoarte, sa ne

mamicile, viitoarele mamici si pitici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Eu nu m-am ascuns pe site-ul lui T, iar aici am intrat sa citesc, fara a mai scrie. Of, tare utile erau raspunsurile lui T unei gravidute....DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Viu si io acum la spartu' targului: dar incepuse sa mai raspunda, ca stiu ca nu mai avusese timp sa raspunda din februarie anul trecut...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ar fi tare bine sa-si repare sire-ul. Cand am fost gravida am gasit acolo multe raspunsuri la intrebari pe care altfel i le-as fi pus lui. La cate gravide are, ar fi bine sa se grabeasca,DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by dianad

Eu nu m-am ascuns pe site-ul lui T, iar aici am intrat sa citesc, fara a mai scrie. Of, tare utile erau raspunsurile lui T unei gravidute....

DianaD & Alexandru

Servus,

Ca un "mic remediu", multe din raspunsurile lui, sunt pe www.eva.ro
Poate gasesti acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madau, da, vrea sa se ridice, n-o prea tin piciorusele, dar incearca tot timpul, nu mai vrea sa stea deloc in fund; este intr-o continua miscare, eu o pun in fund, ea in picioare si cade pe burtica (unde nu-i place);da unde plecati frumoaselor?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

androix, n-a mai raspuns, dar cu noile proceduri, cred ca este si mai aglomerat;

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Anasia, sunteti fete mari, ce sa mai . Maine poimaine imi zici ca danseaza merengue .Pupa mama o fata frumoasa
Mamici, Mihai al meu e cam in ultima vreme...sunt sigura ca i se trage de la schimbarea alimentatiei. Ce-as putea face sa-l "ajut" cumva? Mentionez ca face cam de 3 ori pe zi, dar destul de tare...sa-i elimin banana de la masa de fructe? El papa asa: 6.00 - LP; 10.00 - piure de fructe: suc de morcov, mar, nectarina + pulpa de la un mar si o feliutza pasata de banana; 13.00 - piure de legume din: morcov, telina, pastarnac,patrunjel, ardei, ceapa, morcov; 17.00 LP; 21 - LP. De maine vreau sa-i bag iaurt la masa de 16.00; any ideas?
Tzuc

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

atudor, si banana si sucul de morcov sunt alimente care constipa, incearca sa elimini pe rand, sa vezi care dintre ele il deranjeaza;

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu sunt de parere ca nu are nimic atata vreme cat are 2-3 scaune pe zi. Mai ales daca nu-l doare sau nu face cu greutate nu cred ca ai motive serioase sa te ingrijorezi. Ai grija sa bea destula apa/ceai acum ca ati inceput diversificarea are nevoie crescuta de apa.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput