Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 22
madau spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Si in plus acolo ma simteam mai...intre noi, tutunaresele.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
Pai doamna "mamica fericita"..noi aici ce suntem??????
Anasia las' ca si cand i-or iesi dintii..atunci sa te tii. Eu eram disperata ca avea Miruna 11 luni si nici un dinte..acum s-au pus pe iesit..ieri i-au iesi 2 dinti si o masea, azi a mai iesit inca o masea. Se ridica in picioruse piticoata?
Va las...la 1 trebuie sa fim la pasapoarte, sa ne
mamicile, viitoarele mamici si pitici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dianad spune:
Eu nu m-am ascuns pe site-ul lui T, iar aici am intrat sa citesc, fara a mai scrie. Of, tare utile erau raspunsurile lui T unei gravidute....DianaD & Alexandru
Androix spune:
Viu si io acum la spartu' targului: dar incepuse sa mai raspunda, ca stiu ca nu mai avusese timp sa raspunda din februarie anul trecut...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
dianad spune:
Ar fi tare bine sa-si repare sire-ul. Cand am fost gravida am gasit acolo multe raspunsuri la intrebari pe care altfel i le-as fi pus lui. La cate gravide are, ar fi bine sa se grabeasca,DianaD & Alexandru
ileana spune:
quote:
Originally posted by dianad
Eu nu m-am ascuns pe site-ul lui T, iar aici am intrat sa citesc, fara a mai scrie. Of, tare utile erau raspunsurile lui T unei gravidute....
DianaD & Alexandru
Servus,
Ca un "mic remediu", multe din raspunsurile lui, sunt pe www.eva.ro
Poate gasesti acolo!
anasia spune:
madau, da, vrea sa se ridice, n-o prea tin piciorusele, dar incearca tot timpul, nu mai vrea sa stea deloc in fund; este intr-o continua miscare, eu o pun in fund, ea in picioare si cade pe burtica (unde nu-i place);da unde plecati frumoaselor?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
anasia spune:
androix, n-a mai raspuns, dar cu noile proceduri, cred ca este si mai aglomerat;
varsta bb
Alessia la motul Biancai
atudor spune:
Anasia, sunteti fete mari, ce sa mai . Maine poimaine imi zici ca danseaza merengue .Pupa mama o fata frumoasa
Mamici, Mihai al meu e cam in ultima vreme...sunt sigura ca i se trage de la schimbarea alimentatiei. Ce-as putea face sa-l "ajut" cumva? Mentionez ca face cam de 3 ori pe zi, dar destul de tare...sa-i elimin banana de la masa de fructe? El papa asa: 6.00 - LP; 10.00 - piure de fructe: suc de morcov, mar, nectarina + pulpa de la un mar si o feliutza pasata de banana; 13.00 - piure de legume din: morcov, telina, pastarnac,patrunjel, ardei, ceapa, morcov; 17.00 LP; 21 - LP. De maine vreau sa-i bag iaurt la masa de 16.00; any ideas?
Tzuc
Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
anasia spune:
atudor, si banana si sucul de morcov sunt alimente care constipa, incearca sa elimini pe rand, sa vezi care dintre ele il deranjeaza;
varsta bb
Alessia la motul Biancai
Androix spune:
Eu sunt de parere ca nu are nimic atata vreme cat are 2-3 scaune pe zi. Mai ales daca nu-l doare sau nu face cu greutate nu cred ca ai motive serioase sa te ingrijorezi. Ai grija sa bea destula apa/ceai acum ca ati inceput diversificarea are nevoie crescuta de apa.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia