Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 21
mihaela_ce spune:
dianianama cam plictisesc dar stau ingrozitor de departe de tine,in Drumul Taberei si imi e cam teama sa ma aventurez atata drum.in ultima vreme am cam inceput sa obosesc asa ca ma plimb mai mult prin jurul blocului.Incerc sa evit sa merg cu transportul in comun pentru ca am o idee fixa sa nu ma loveasca cineva in burtica.Dar poate ne vedem la vreun control sau ....cine stie .
Am aflat ca dr nostru va lipsi intre 16-24 martie,eu ma voi duce luni la monitorizare ,sper sa-l gasesc in spital sa pot vorbii cu el si te tin la curent cu evenimentele.
mihaela 35 fix
dianad spune:
Bine v-am regasit si o primavara frumoasa!Ce se intampla cu site-ul lui T? Sora mea tocmai a aflat ca e insarcinata, au aparut si mici probleme, are o mie de intrebari al caror raspuns l-as fi gasit pe site. La ce laborator recomanda acum T sa se faca analizele? Mai ales cea cu toxoplasmoza- sora mea are pisici si o sarcina oprita in evolutie acum 3 ani. Nu stiu sa-i zic daca se poate trata toxoplasmoza daca o are acum, ca daca a avut-o in trecut stie si ea ca are anticorpi.DianaD & Alexandru
anasia spune:
dianad, site-ul este probabil inchis pt o vreme pt ca a fost spart; analizele le recomanda la IDS dorobanti, eu tot acolo le-am facut;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
dianad spune:
Anasia, multumesc. Eu tot la IDS am facut analizele.Si spargatorilor site-ului atat de util.DianaD & Alexandru
tanima_i2002 spune:
Naspa cu obsedatii aia care au invadat sit-ul. Imi lipseste. Ce or mai face fetele? Ce o dace Ralu cu Mariucele ei? O mai fi nascut cineva? Uite ce ma arde pe mine la ora asta. Gata fug sa dorm. Pup tutunarese si micii tutunarei.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
anasia spune:
tanima, a nascut si mariana;raluca si Mariutele sunt bine, au facut 1 luna; veronica se pregateste , maine merge la control;
varsta bb
Alessia la motul Biancai
atudor spune:
Fetelor, va pup! Avand in vedere ca site-ul dr nu merge, ma puteti ajuta, VA ROG, cu nr de tel al asistentei dr Iosup? E urgent rau.
Merci, va puppppppppppp
Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
madau spune:
Asaaaa deci...ia sa va iau eu nitel la ..pai acum ca nu merge site-ul dr ati revenit toate...deci acolo va ascundeati da?
Rusinica....sa nu mai dati voi nici un semn de viata, o veste ceva..despre voi, despre pitici, poze...tz tz
Sper sa ne mai delectati si pe noi pe aici cu povestioare, ce mai fac copii, care au dinti, care stau in fundulet..
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tanima_i2002 spune:
Madau acolo erau fete care nu au adresa si pe DC. Si in plus acolo ma simteam mai...intre noi, tutunaresele.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
anasia spune:
madau, nu ne ascundeam, dar cum a spus si tanima sunt fete care nu intra pe DC, iar eu am tot timpul calc deschis si trag cu ochiul; of, pe noi ne chinuie gingiile de vreo 2 luni si tot nu ne-au iesit dintii; stam in fundulet singurei, ne sucim,ne invartim prin pat, incercam sa ne ridicam, dar avem funduletul prea greu, stam ca la yoga
varsta bb
Alessia la motul Biancai