Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 20
anasia spune:
fetelor, la 14.18, Oana Stefana avea epidurala montata si dilatatie 6-7, cred ca a si nascut pana acum;

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
mihaela_ce spune:
dianiana,te rog din suflet sa-mi spui si mie cand pleaca din tara ca nu stiam de asta si trebuie sa-mi scoata si mie firele de la cerclaj,peste 2 saptamani.Na ca m-am panicat si m-a apucat frica.
mihaela 34+
madau spune:
Mihaela vad ca ai 34 sapt acum...la 36 iti scoate firele? Intreb si io ca mie mi le-a scos la 37.5
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
mihaela_ce spune:
Azi am implinit 35 saptamani,am uitat sa modific semnatura,probabil peste 2 saptamani si cateva zile,dar daca pleaca 2 sapt ce ma fac ?
Sunt cam panicata.O sa-l sun maine sa vorbesc cu el.
mihaela 34+
madau spune:
Mihaela stai linistita ca se poate scoate si mai tarziu...chiar si in momentul nasterii, la primele contractii. dar suna-l ca sa stai linistita. Desi operatiunea e simpla, o poate face si unul din rezidenti daca e cazul. Nu cred ca ti-l va scoate mai devreme insa
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
dianiana spune:
Pupici fetite dragi si LA MULTI ANI de 8 MARTIE! Sa avem o primavara cu mult soare! 
Despre medicul nostru ...el mi-a spus ca pleaca 2 saptamani insa cand am sunat sa vorbesc cu Ramona mi-a zis ca nu e disponibil decat la inceputul lui aprilie. si eu am 34 de sapt si cerclaj si m-am gandit ca peste 2 saptamani il sun si il intreb daca ne vedem. mie mi-a zis ca imi scoate firul la 38 saptamani.
stai linistita ca nu ne lasa Tutu pe noi! sa speram ![]()
hai ca am fugit, am treaba in casaaaa, ma sui pe mop
dianiana
33+ 
http://community.webshots.com/user/dianiana
dianiana spune:
Mihaela tu nu te plictisesti prin casa? in ce zona stai? nu vrei sa ne plimbam prin parc? eu stau in zona vatra luminoasa/ iancului.
dianiana
34+ 
http://community.webshots.com/user/dianiana
atudor spune:
Pupici mamici si burtici! Uite
si
pt ziua noastra 
Raportez ca bebelushka mea a papat sucul de fructe fara probleme, de azi, in afara de mar si morcov, am introdus si putina nectarina; yammyyy, delicios.
Aveti idee cand pleaca Mr. T? Am o prietena
in 37+....care trebuie sa nasca cu el...Sper sa nu fie plecat tocmai atunci.......
Pupicei!
Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
anasia spune:
La multi ani, dragi mamici!
Oana Stefana a nascut ieri, la 16, o fetita frumoasa foc;
sa va traiasca mica
!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
nadiutapm spune:
dianiana, mai ramasesem datoare cu un raspuns, da am facut gimnastica pt gravide la Maternitatea Giulesti cu dna Cerasela Radu, o dna super de treaba de la care am invatat multe, mergeam de 2-3 ori pe saptamana si plus de asta ieseam la plimbari fte lungi chiar daca mergeam singurica, profitam de orice distanta pe care o mergeam pe jos, iar in sala de travaliu chiar daca avea 3 metri lungime cred ca m-am plimbat vre-o ora
, in travaliu am folosit metodele de respiratie invatate la curs si (la domeniul scremete la fel
)
am fost pregatita sufleteste pt aceasta nastere aviz celor ce se tem, nu e nimic grav cum va imaginati trebuie sa ganditi foarte pozitiv 
cred ca cineva ar trebui sa-i spuna Dnei Mariana ca are o reputatie fte buna pe net si e fte apreciata, eu sincer ii multumesc mult.
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
de 
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea