Dr.Tutunaru (18)
Raspunsuri - Pagina 20
anasia spune:
fetelor, la 14.18, Oana Stefana avea epidurala montata si dilatatie 6-7, cred ca a si nascut pana acum;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
mihaela_ce spune:
dianiana,te rog din suflet sa-mi spui si mie cand pleaca din tara ca nu stiam de asta si trebuie sa-mi scoata si mie firele de la cerclaj,peste 2 saptamani.Na ca m-am panicat si m-a apucat frica.
mihaela 34+
madau spune:
Mihaela vad ca ai 34 sapt acum...la 36 iti scoate firele? Intreb si io ca mie mi le-a scos la 37.5
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
mihaela_ce spune:
Azi am implinit 35 saptamani,am uitat sa modific semnatura,probabil peste 2 saptamani si cateva zile,dar daca pleaca 2 sapt ce ma fac ?
Sunt cam panicata.O sa-l sun maine sa vorbesc cu el.
mihaela 34+
madau spune:
Mihaela stai linistita ca se poate scoate si mai tarziu...chiar si in momentul nasterii, la primele contractii. dar suna-l ca sa stai linistita. Desi operatiunea e simpla, o poate face si unul din rezidenti daca e cazul. Nu cred ca ti-l va scoate mai devreme insa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
dianiana spune:
Pupici fetite dragi si LA MULTI ANI de 8 MARTIE! Sa avem o primavara cu mult soare!
Despre medicul nostru ...el mi-a spus ca pleaca 2 saptamani insa cand am sunat sa vorbesc cu Ramona mi-a zis ca nu e disponibil decat la inceputul lui aprilie. si eu am 34 de sapt si cerclaj si m-am gandit ca peste 2 saptamani il sun si il intreb daca ne vedem. mie mi-a zis ca imi scoate firul la 38 saptamani.
stai linistita ca nu ne lasa Tutu pe noi! sa speram
hai ca am fugit, am treaba in casaaaa, ma sui pe mop
dianiana 33+
http://community.webshots.com/user/dianiana
dianiana spune:
Mihaela tu nu te plictisesti prin casa? in ce zona stai? nu vrei sa ne plimbam prin parc? eu stau in zona vatra luminoasa/ iancului.
dianiana 34+
http://community.webshots.com/user/dianiana
atudor spune:
Pupici mamici si burtici! Uite si pt ziua noastra
Raportez ca bebelushka mea a papat sucul de fructe fara probleme, de azi, in afara de mar si morcov, am introdus si putina nectarina; yammyyy, delicios.
Aveti idee cand pleaca Mr. T? Am o prietena in 37+....care trebuie sa nasca cu el...Sper sa nu fie plecat tocmai atunci.......
Pupicei!
Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
anasia spune:
La multi ani, dragi mamici!
Oana Stefana a nascut ieri, la 16, o fetita frumoasa foc;
sa va traiasca mica !
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
nadiutapm spune:
dianiana, mai ramasesem datoare cu un raspuns, da am facut gimnastica pt gravide la Maternitatea Giulesti cu dna Cerasela Radu, o dna super de treaba de la care am invatat multe, mergeam de 2-3 ori pe saptamana si plus de asta ieseam la plimbari fte lungi chiar daca mergeam singurica, profitam de orice distanta pe care o mergeam pe jos, iar in sala de travaliu chiar daca avea 3 metri lungime cred ca m-am plimbat vre-o ora, in travaliu am folosit metodele de respiratie invatate la curs si (la domeniul scremete la fel )
am fost pregatita sufleteste pt aceasta nastere aviz celor ce se tem, nu e nimic grav cum va imaginati trebuie sa ganditi foarte pozitiv
cred ca cineva ar trebui sa-i spuna Dnei Mariana ca are o reputatie fte buna pe net si e fte apreciata, eu sincer ii multumesc mult.
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia de
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea