Dr.Tutunaru (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nadia, adelina, felicictari! sa va traiasca puiutii!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Va pupa mama pe toate si rusine sa-mi fie k n-am mai scris de multicel Noi suntem ffffffff bine, papam, crestem, ganguri si chiuim la greu, avem 4 luni si 2 zile si de saptamana viitoare incepem diversificarea la papa
O primavara frumoasa tuturor burticilor si mamicilor!

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare burtici, foste, prezente si viitoare !

Vin la voi cu o rugaminte si anume cateva intrebari. Sora mea are probleme multiple si cu toate ca le trateaza nu ii dau de cap. Asa ca ma gandeam sa il incerce si pe T.

Asadar

1, Dr T se ocupa doar de infertilitati si viitoare mamici sau de probleme gine in general? pt ca ea are 44 ani, 2 nasteri deci nu o mai intereseaza aspectu asta.

2,Daca raspunsul la intrebarea de mai sus e nu, cum il poate gasi cat mai urgent?

Multzam mult pt eventualele raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Dragi mamici si burtici
Azi incep sa-i dau lui Mihai suculet de morcov cu mar...... sa vedem cat papa, daca papa, si, cel mai important, daca-i place . Am emotiiiiiiiiiii
O sa va tin la curent cu intamplarile

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Atudor, stiu ca i-a placut, de fapt nici nu se putea altfel

DidiAlex cred ca poate sa discute cu el orice probleme ar avea. Apoi ii spune el daca o poate ajuta sau nu. Cel mai bine e sa sune sa se programeze, sa-si ia analizele in brate si sa mearga sa vorbasca. Tel ptr programari :0720 099299

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, oana stefana este la spital, are colul sters, dr a oprit-o pt inducere;
HAI OANA!!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

HAI OANA, NASTERE USOARA SI BB SANATOS

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by madau

DidiAlex cred ca poate sa discute cu el orice probleme ar avea. Apoi ii spune el daca o poate ajuta sau nu. Cel mai bine e sa sune sa se programeze, sa-si ia analizele in brate si sa mearga sa vorbasca. Tel ptr programari :0720 099299

Madau, asteptam raspunsul tau ca aerul. Mii de multzumiri!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DidiAlex

quote:
Originally posted by madau

Madau, asteptam raspunsul tau ca aerul. Mii de multzumiri!!!!

N-ai ptr ce , sper sa-i fie de ajutor si sa-si rezolve problemele. Sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Va pup si eu si va urez o primavara cu mult soare!
Azi am fost la Tutu la control; raportez bebe de 2 kg, colul de 3,5 si toate bune. era multa lume, doctorul foarte grabit dar tot mi-a raspuns la toate intrebarile si unele erau chiar prostiutze; o sa plece din tara 2 sapt; eu trebuie sa vorbesc cu el in aprilie si sa imi scoata firul de la cerclaj; cand ma gandesc ...mai am putin (cam o luna si ceva) si nasc.
Pana atunci imi fac de lucru prin casa si pe afara; afara e asa cald si soare incat imi vine sa ma plimb foarte mult; dar o iau si eu incet incet;
In casa mi-am propus sa fac ordine in poze, vreau sa le fac surpriza nasei de cununie, soacrei si mamei cate un album cu poze de la nunta caci pana acum nu am avut timp sa fac o selectie mai ales ca le avem pe dvd si sunt cam 1000 buc. si mai vreau sa imi fac timp sa lipesc toate felicitarile primite la nunta in caietul de amintiri pe care l-am comandat, personalizat si dupa ...l-am uitat intr-un sertar acolo...dar gata, ma fac ordonata
In felul asta imi mai trece si mie timpul mai repede si cu folos.
hai ca va pup

dianiana 33+
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput