FIV 99

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

picaaaaaaaaaaaa
...Suuuper... sa fii sanatoasa iubita( eu te cunosc doar din ceea ce ai scris )!Ne reamintesti ca se poate ! Avem nevoie pt. a merge mai departe!Sarcina usoara si fara efort plizz!!
Eventual ceva sustinere cu progesteron! Ma bucur extrem de mult pt. reusita voastra! DD e mare..o sa ne vada pe fiecare in parte mai devreme sau mai tarziu...momentan ne pune la incercare rezistenta!
carry --capul sus puiule! Fara depresii...da?? Trebuie sa fortifici organismul, sa-l pregatesti... sotului i-ai dat zinc?? noi am plecat de la Moisica initial cu 300 mii... de gigei si am ajuns in 3 ani la peste 7 mil! si peste 30% forme normale!
Zinc la greu, maca, acifol,si cam atat! Am incercat eu acum de o sapt. panaxginseng..dar degeaba...nu-i place...asa ca...renuntam la el!
Mergem inainte! capul sus!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Draga Dany....nu stiu daca e ceva ce nu a luat sotul meu in acesti 8 ani de proiect "bebe": zinc, maca,BU,potent power, etc.etc. iar situatia s-a deteriorat mereu, imbunatatiri nu au fost
Acum , dupa ultima spermograma,refuza sa mai ia tratament, zice ca oricum e in zadar
Picca....FELICITARI si sa va bucurati de un copil sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

piccaflor, FELICITARI si sa ai o sarcina usoara! DD sa aiba grija de samburel!

Ce mai face Simo ca mi-e dor de ea si de Luca?

Melutzica , bine ai revenit si sa fie cu noroc FIV-ul!

M Oana...! La finele anului sa numaram boboceii!

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Carrycrezi tu ca au fost usoare stimularile alea, dar nu sunt de neglijat. Du-te totusi la o consultatie la Med New Life sau macar sa iti faca spermograma acolo. Si sotul meu pe prima facuta la Medsana avea niste valori iesite din normal la limita superioara cand de fapt este pe undeva la normal, asa ca cei de acolo le cam umfla...
MOanacred ca te imbatasi de fericire....Sigur ai fost la Med New Life? Ca doar sti ca eu frecventez locul si chiar mi-au spus ca nu deschid sala de nastere si ceva de ganul asta...Ia mai gadeste-te unde ai fost mataluta si ai donat sangele, ai?
Piccaflorce veste minunata! Mai citeam despre tine......Poate la tine s-a aplicat faza cu relaxatul, adica erai total detasata de problema FIV stiind ca urma sa te orientezi pe alt drum. Si zici ca numai dintr-un prestat de o singura data se trase toata treaba? Vedeti fetelor, ca pana la urma trebuie sa fie macar unul da' bun.....
Picaflor si nu avusesi nici un simptom nic, nu ti titi tari, burti umflate ca de greturi inteleg ca nu putu fi vorba? Nu de alta da' poate imi dai sperante ca dupa IAS-ul asta zici ca parca am trecut pe langa spital. Si ca si tine, nu prea mi-a mai pasat, am ridicat de toate, tarat cumparaturi pe 3 etaje, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Carry
Dany cu ceva dragoste ai incercat, ca eu numai pe asta l-am tinut si normospermic mi l-am facut.....
Se administreaza de 3 ori pe zi, inainte, in timpul si, daca te mai tin puterile, si dupa masa si se accepta dragostea sub toate formele, ca doar pe langa cea orala (si nu te gandi la prostii, stii prea bine ce doamna educata mi-s si cu o profesoara ca tine, nu mi-as permite mahalagisme de maidan ) de cata dragoste putem noi, fivoasele, da dovada.....
Nemarginita, ca doar, desi e ieftina sub aspect financiar, e atat de scumpa, sub aspect sufletesco-poetic.........

Oare Marinesco o intelege versiul meu? Poezia mea launtrica? Lasa ca o am pe Moisica langa mine, sa-i traduca ea in termeni medicali?

Kitto deschisara fara tine spitalu'????? Pai, daca te stiam dornica de o cafea de inaugurare si de o agenda gratuita (erau mii pe-acolo+ plus balonase alb-albastre) te chemam cu primu' taxi. Am fost la MNL-ul de pe Grivitei, fix la 10.30 cand au dat startul la filmari, muzici si fursecuri. Poze nu mi-am facut, dar ma mir cum de nu m-ai vazut la TV, ca ma tot plimbam prin camera sa-mi serbez ziua 2........
Stu ma lasi sa numar anticipat??? Unu, doi, unu, doi, unu, doi...... uite asa o tin pana la finele anului, poate in timpul asta se coc si cei unu-doi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Oanaaaaaaa..poeta noastra romantica!
Dejaba maica incerc io..ca vine cu grijile de la servici acas'... e urmarit de problemele si de sefii de la servici si-n somn! Are cosmaruri!.Pb. e ca eu i-l cam sufoc cu dragosteala..si el...de cand stie ca e oligo' confunda treaba asta cu lipsa potentei....ceea ce nu e adevarat in cazul lui( are un complex...poate chiar mai mult)! Adevarul e ca Moisica a spus crudul adevar prea nefiltrat chiar cui nu trebuia( adica sotului meu care e f. sensibil mai rau ca o floare...) si acum tot tragem ponoase...pe plan psihic ma refer... ATA ete..eu sunt resemnata! Vb.ta... psihic sunt pregatita pt. FIV si tot ce implica el!Astept si eu Z1 ( care vine acush) Doamne-ajuta( buna si laparo' asta la ceva- regleaza si la mine CM-ul) si gata...cale libera la analize pt. dosar! Ma duc la fel ca tine....dau sange tuturor...cu draga inima...luati de aici si hraniti-va cu sangele meu!
Kittisor -- uitai sa-ti multumesc pt. carticica: studiez-studiez! Ce bine totusi daca nu as fi stiut nika din toate astea si as fi tinut acum un plod in brate!!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Oana fata mosului, numara, numara ca poate te aude DD si ne daruieste la toate cate o pereche de gemeni! Eu nu ma supar daca o sa primesc chiar si tripleti!

Liana, Kitta, haideti cand faceti testul ca trebuie sa mentinem atmosfera cu II !?

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

MOanaeu totusi cred ca ai fost la MED LIFE daca ai fost pe Giulesti si nu la MED NEW LIFE. Fa o rectificare acolo, ca da buzna lumea sa nasca la MNL si aia nu sunt asa de dotati! Si tu esti indragostitita ca Sheri, tu esti de moisica.
Fetelorcredeti ca am terminat de trimis cartea la toata lumea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor am si eu o intrebare : cu cat creste un folicul pe zi?dar endometrul?
CRIS86 parca azi ai ET bafta multa sa ti se prinda macar unul acolo in burtik

MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

KITTA si multumesc fumos. Am primit cartea si ma apuc de studiat. Multa bafta iti doresc si sa se lase cu vesti bune.
Multa bafta la toate fetele in focuri
Va

Gabita

Mergi la inceput