FIV 99

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

MRL, bine ai revenit! Eu am folosit macca, si Lachi asisderea in perioada stimularii, si am avut un endo f bun, si foliculi mari si plini. Voi lua si de data asta. I-am dat si barbatelului.
Voi face si progesteron injectabil si utrogestan ovule. La fel de bun este si gravibinonul, doar ca se face mai rarut, o data pe sapamana. Are o concentratie mai mare de progesteron.
Cris, sa fie implantarea un succes, sa ti se indeplineasca dorinta. Ai grija de tine. Proteine cat mai multe. Si ti Adhnana la fel, sa auzim de bine!
Cristinici, te pup dulce si te asteptam cat mai curand! Ce inseamna ciu locatia inca te mai gandesti? Vrei sa te muti in alta clasa ? Nu-ti mai place de Dirigu?
Pussi, cele trei testoase Ninja musai din material semipretios, ca asa sade bine la doamne. Trebuie sa-l mangai pe broscoi in fiecare seara si sa-ti spui dorinta in gand. Vezi sa nu-l pupi, ca poate este vre-un print fermecat si te trezesti cu el in camera! Te crede barbatelul ca-i de pe noptiera? Eh, quafarea cred ca a mers bine, am venit pe bigudiuri acasa , sa nu se tufleasca peste noapte, sper sa fi fost multamit de Kojak-ul meu, n-a zis nici ca-i place nici ca ba. Acu vine si hasbandul in tara, sa-i arat si lui, sper sa reactioneze cum se cuvine si sa-mi multameasca printr-O Noapte Furtunoasa!
Andicule, super vesti, esti o mamica fericita! Sa-ti creasca frumos baiatul si sa fie sanatos!
KITTA, sa-ti traiasca broscutele, iar barbatusul nu se cata sub coada, ca nu-i armasar, ci te uiti pe picioare daca are marar! Iar testul de urina stii ca nu-i concludent decat 40%, mai bine faci de sange. Si nu este obligatoriu sa nu-ti vina CM-ul de la progest. Daca ai destul in organism, intr-adevar il intarzie. Daca nu (cum e cazul meu) vine el cu tot cu ovule. Dar eu ma rog sa nu-ti vina defel, si nu din cauza utrogestanului.

Io am fost de dimineata la Dirigu, fac pana duminica inhibarea, apoi incep in paralel stimularea cu 3 fiole de menogon per dei. Cam lunga inhibarea mi se pare mie, acum sunt z 13 de inhibare. Endo 4.5. Poate din cauza ca fac multi foliculi o data si n-au timp sa se maturizeze toti? Sau este endo marisor inca ? Ovarul drept 34/24 parca, stangul nu mai tin minte. Cica s-ar putea sa fie putin micropolichistic.
Ce-o mai fi si asta ? Ii arata Jandarmerita ceva pe foaia mea din dosar, si-i raspunsese ei. Ma lasi! Maine-poimaine face si ea FIV. O fi mai ieftin dincolo, la Cadar, ca la Ianke-Tanke stiu cat e.

Bey Oana , poa’ sa citeasca ce scriu io si mama Frailei, si nepotica aia mica de i se nascu de curand, io’ voi scrie ce-am pe limba si mai departe.
He, ma gandesc la Getoanta-Cloanta cu caietu pe brateta chemandu-ne inauntru dupa nik-ul DC-ului. La Shery cred ca i s-ar zbarci buzele si i s-ar increti parul! Ba cred ca I s-ar tufli si conciul. Da io-s prosta sa zic da? Ma ascund in wc-ul de pe hol! Nu mai ies nici cu prastia de acolo. Sa ma ecografieze prin gaura cheii! Sa-mi puna 4 la purtare ! Are tata pile la cantelarie.

Dj-mama, referitor la broscoiul KITTey, poate este un Galaagos, rupe liftul cu el pana-l urca sus. O sa vina lumea ca la urs la ea la usa ca sa-l vada, taie bilete de intrare ca la Antipa si uite-asa face bani de FIV.Iar in ce priveste pe profesorii nostri, sa-i lasam sa citeasca cat vor, eu vad locul acesta ca pe unul extrem de feminin si intim, si foarte unit, daca nu place cuiva ce scriem, sa nu se uite. Ca vorba lui Catavencu, aici iscalim anonime, cine stie cine suntem? Eu n-am recunoscut-o azi pe Madalina, cu toate ca facusem schimb de semnalmente. Nu ne tin ei minte nici de paciente, saptamana trecuta ma intrebase daca am facut primul FIV cu el. Zic da, si ET-ul, ca numai ce trecu o luna de atunci. De Fraila ce sa mai zic, m-a si rebotezat. Credeti ca trebuia sa-i spun sa-mi dea un miel pe chestia asta? Am tacut mielusel.
Sunt curioasa de Moisica daca citeste, hi-hi.
Bey dar daca tot se uita, poate citesc si de conditiile din spital asa cum le vedem noi pacientii, si mai schimba ceva pe ici pe colo, si anume in punctele esentiale. Sa nu mai alergam ca zaludele pe holuri, sa nu mai plecam pungasite de portofeluri si telefoane, sa gasim si noi mai multa intelegere si omenie!

Io propun sa le schimbam cat mai des codificarea, ca sa nu se prinda ! Saptamana asta le voi spune Jandarmul si Jandarmerita. Cu tot respectu’.
Erau si niste extraterestrii prin spital, balaoachese cu halate verzi pe fustanele, cipilici in cap si masca lui Zorro pe nas, li se inmultise neamul. Le-au facut martience sa nu sara puricii pe bebei, mi se rupea inima de oftica, dar asta e, o da Domnul si mi-oi vedea si eu familionul incotosmanat in garderob verde. A zis al meu ca va veni tot neamul, o sa le termine stocul de halate anti-microbiene de la Giuly. Dixi.
Am intrat la Jandarmerita, ca tot ma plictiseam pe hol, s-o intreb cat ma costa toata distractia, avand in vedere ca sunt la al doilea. Mi-a spus nazal ca sa intreb dincolo, ca ea nu are treaba cu banii! Deh, lucruri pamantesti nedemne de obraz subtire.
Fetelor, ce salon este dupa nr.1 (al nostru, de FIV) ? Parca al copilasilor abandonati ? Scria carantina pe el, sa nu intre nimeni. Doamne-ajuta-i pe nevinovati.


Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

cris86ma simt ok, merci de intrebare. Am de cateva zile, mici dureri ca la CM. Incerc totuisi sa gandesc pozitiv. Tu esti bine?
Sherimerci de urari. Dupa salonul 1 vine rezerva si apoi cel cu carantina. Succes in continuare cu tratamentul!!!

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Criss am copiat din alta parte despre cultivarea embrionilor, ca sa intelegem totul mai bine, noi incepatoarele:

Durata cultivarii embrionilor:
Embrionii pot fi cultivati pentru perioade variate de timp in functie de istoricul reproducator sau al tau si al partenerului:
- 2 zil;e: embrionii ce sunt cultivati pentru doua zile sunt in general transferati la stadiul de 2 sau 4 celule ; acest tip de transfer este benefic pt cupluri ce au un numar scazut de embrioni disponibili pt transfer sau care au embrioni ce se dezvolta incet;
- 3 zile: embrionii ce sunt cultivati pt trei zile sunt in general transferati la stadiul de 6 sau 8 celule; multe laboratoare prefera sa cultive embrionii pana ajung la acest stadiu , deoarece aceasta le permite sa efectueze o monitorizare atenta; embrionii cultivati pt 3 zile sunt verificati de catre medicul specialist pt activarea si clivarea genelor care imbunatatesc sansele de a transfera un embrion viabil;
-5 zile: embrionii ce sunt cultivati pt 5 zile sunt in general transferati la stadiul de blastocist; blastocistul este format din 12-16 celule si este propice implantarii in uter; multe laboratoare opteaza pt transferul in stadiul de blastocist mai ales daca femeia a avut avorturi spontane repetate sau esecuri FIV.

La tine transferul a fost dupa 3 zile, banuiesc.(?) E totul super bine in ce te priveste, eu asa cred.

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Adhnana, stai linistita si ia no-spa, .
Pe mine ma doare capu cred ca de ieri de la diazepan

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am fost azi la Mrs.BM la eco de ziua 12 de stimulare.Foliculii au crescut binisor sunt 17, incepand de la 14 cel mai mic terminand cu 21 cel mai mare.M-am cam suparat cu endometrul marti cand am fost era de 12.5, iar azi este de 10.5.A scazut in loc sa creasca de ce??????.Inseamna ca pana luni la punctie o sa-l am de 8 iar la ET de 6????????
SHERI nu te-am observat la usa Monseniorului cred ca eram eu fff stresata poate altadata cine stie........

MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

jandarmerita m-a facut pe mine sa ies din cabinet plangand, nedumerita de ce mai vreau un copil la batranete cand mai aveam deja unul acasa si culmea ca tot cu barbatu' de-acu. I-am zis io adevarul ca poate ma lasa pt. scopul nobil sa creasca natalitatea in Romanica, ca peste 20 de ani n-o sa mai aiba cine spala culoarele giulestiului si i-am mai zis ca mi-a bagat si mie in cap si pe deasupra deja il iubesc pe bb care nu mai are cum sa vina de-acu (discutia se purta acum un an cand nu stiu prin ce minune aveam FSH de fetitza, chiar si fals de la naturiste );
ce fraza lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

KoraPop,multumesc mult, da la mine au fost transferati la 3 zile, ce ma bucura cel mai mult este ca si cei 9 congelati cica sunt la fel de buni.Acum cum vrea DD ca se pare ca si eu si sotu am dat tot ce este mai bun.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Madalina28 stai f bine cu foliculi si cu endometru nu ta stresa,eu la ET am avut endometru de 9,5 si fetele si Dr.spun ca este OK

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

SHERI aveam o hainuta de blanita gri poate iti aduci aminte!!!!

MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Adhnana, tie nu ti-a dat si supozitoare cu carpicon?

cristina

Mergi la inceput