Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Io as spune o saptamana - 10 zile.
Dar tu intreaba medicul si faci cum iti spune.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

N-am incercat cu alcool mentolat, mi-e c-o ustura de se pisha pe ea, am in casa pentru bubele lui luk si ustura rau mah, mi-e mila sai dau cu d-asta...

Alergie la scutec nu cred ca e ca in decurs de o luna jumate am renuntat la pampers, am trecut la libero, am revenit iar la pampers. Nici o schimbare... Si la fund nu-i mai dau cu nimik, daca ii pun orice fel de crema se irita mai rau, dc ii dau cu pudra obisnuita se estompeaza nitzel, dar nu trece. De regula las pielea sa se usuce dupa spalat sau o usuc cu foenul si pun pampersul.

Sephora, si eu stiu ca trebuie cam o sapt pauza dupa antibiotc pentru a repeta o analiza.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Inni tu ce zici ? Dr lui bebe mi-a zis sa-i dau Cedax-ul 10 zile 1,5 ml 24 ore,iar nenea astalaltu mi-a zis ca e prea mult 10 zile sa-i dau doar 7.Ce m-a sfatuiesti?

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by amarantina
Vad ca si Nicolas se culturalizeaza: citeste revista Mami.

Daaaaaa! Studiaza serios problema diversificarii

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Ralukutza vazut Alexia…draguta gimnasta ai!

Lexi un pupic dulce pentru Maria, e draguta cum se lupta ea acolo sa rupa posterul…

Diana nu stiu daca ti-am mai scris dar este bestiala Maia cum citeste ea din foile alea…e clar o sa-I placa lectura!!!

Multumesc tuturor fetelor pentru complimente! David va trimite cate un pupic dulce.

Al meu baiat a adormit acum…ma duc si eu sa ma culc ca cine stie cand imi da trezirea!Noapte buna!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Inni tu ce zici ? Dr lui bebe mi-a zis sa-i dau Cedax-ul 10 zile 1,5 ml 24 ore,iar nenea astalaltu mi-a zis ca e prea mult 10 zile sa-i dau doar 7.Ce m-a sfatuiesti?

Sincer ..nu stiu.
Daca as fi in locul tau//// cred ca i-as da 10 zile, pt. ca Klebsiella e mai ciudatica si uneori tr insistat mai mult. Dar nu te lasa influentata de ce ti-am zis eu. Fa cum crezi tu de cuviinta. Mai cere si o a 3-a parere a unui medic...daca ai cum.

Mergi la inceput

Inni mie asistenta cand Matti a avut pobleme cu fatuca mi l-a dat cu o substanta de culoare rosie (nu-mi aduc aminte cum se cheama)a zis ca usuca si face bine,adevarul e ca lui Matti i-a trecut.Pun o poza sa vezi poate ati dai seama ce e si poti sa-i spui lui Adameasca colorata
Daca nu m-a interesez eu maine daca e buna si-ti spun cum se cheama

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Si eu m-am gandit la fel dar barbatamiu m-a bate lac cap sa-i dau numai 7 cum a zis astalalt,ca-i distruge stomacu si etc
Oricum o sa fac cum cred eu nu cum zice el.
Analiza dr mi-a zis sa-i fac dupa 3 zile dupa ce-am terminat tratamentul.O sa-i fac si copro si uro sa fiu sigura.Si cred ca o s-o repetmacar 2 zile la rand.
Mercic mult.
M-a duc si eu la nana,sunt curioasa daca bebe se trezeste in noaptea asta ca vad ca de 2 zile baga somn la 21.30 si se mai trezeste la 6.
Notte fetelor

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Nu stiu ce e substanta aia. Nu pot sa-mi dau seama.

Mergi la inceput

NOBODY ?

Mergi la inceput