Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

A mea nu se taraste deloc, dar isi ridica sistematic capul..asa ca si cand vrea sa vada mai bine.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Vad ca si Nicolas se culturalizeaza: citeste revista Mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Sephora, vezi ca se gagsec la farmacie niste pungutze speciale pentru recoltat urina, au un adeziv care se lipeste de piele si dupa ce pui punga astepti doar sa faca pipi, nu umbli cu borcanul dupa putza sperand sa nimereasca jetul direct in borcan. Stiu sigur ca se gasesc pe la farmaciile Dona, poate s-or gasi si la altele, dar nu stiu exact.

Am uitat sa zic ca i-am luat rezultatul la sumarul de urina si urocultura si n-are nimic fi-mea, deci iritatia de la fund ma da gata. Ca nu i-am gasit leac.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Simona, tu ziceai ca te uiti la Mircea Badea? Vaaai, ce misto a facut de Nicoleta Luciu. Ai vazut?

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Adameasca la asta m-a gandeam si eu,ca oricum asta trage niste jeturi de uda tot daca l-as lasa dezbracat.Ai pui punguta si-l astept sa faca fara sa inchid chilotul nu?
Mercic mult de raspuns.
Bine ca e ok pitica ta.Eu cu crema de galbenele am mai tratat curu ros.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Sephora, exista niste pungi urinare pediatrice in care se recolteaza pipi. Le gasesti fie la farmacii fie la unitati tehnico medicale. Cum recoltezi...iti zice Ignatica..ca io nu stiu ..probabil tr sa pandesti.
Ma bucur ca e mai bine Matteo si ca a luat in greutate.
Poate nu va iesi nimic in urina.
Sa faci o pauza de la terminare tratamentului pana la recoltare, ca sa iasa analiza corecta.
Si..leganare placuta..vad ca sta ca boieru' acolo

Mergi la inceput

A...a fost Ileana mai rapida.
Pai si Ileana...doctorita ce ti-a zis daca analizele i-au iesit OK ?
Cu alcool mentolat/camforat ai incercat ?
Daca e alergie la scutec sau la crema cu care o dai ?

Mergi la inceput

Sephora, asa cum zice si Inni, pui pungutza si astepti. Eu am pus si-un pampers pe deasupra, ca mi-era ca trage de punga. Nu merge nici crema de galbenele la curutz roshu.
Indata ce ii gasesc un remediu va anuntz.

Inni, n-am mai apucat sa vb cu dr, am luat tarziu rezultatele. Cred ca sapt viitoare merg cu Luk la dermato, sa vedem ce-i cu bubele de pe el, ca iar e plin si o iau si pe Ilinca. Poate are dermatologul vreo solutie minune, ca eu ma declar depasita de evenimente. Inchipuiti ca am incercat o groaza de chestii si n-a mers nimik, nici antibiotice, nici hidrocortizon, nici antimicotice, nici cicatrizante...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Da, m-am uitat la Mircea Badea. Pey si eu arat mai bine decat Luciu in pozele alea. Brrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mercic Inni,da si eu sunt super fericita ca a luat in greutate.Oricum dupa cum se vad pulpanitele in poza nu e slabanog,dar mie imi spunea ceva ca nu e ok.Speram sa se rezolve toata nebunia si sa aflam si cauza,ca m-a framanta rau.
Si noi mergem pe burta,ne taram de fapt,nasu e rosu tot ca se impinge cu picioarele,curu e sus si nasu bagat in pat.Iar pe spate cand e mergem ca racusorul,se si intoarce.Mi-a zis dr asta ca e super vanjos,are putere nene.
Stiam ca trebuie sa las macar 2-3 zile dupa antibiotic.
Multumesc fetelor.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput