Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
mexxa spune:
Buna dimineata Inni..uite eu sunt pe aic...beam cafelutza si citeam din urma...
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
mexxa spune:
Fetelor cred ca copilu meu are ceva...noaptea mananca in jur la 400ml de lapte....vine sa credeti...?
Ce mananca ziua+noaptea face cam 700-800ml...e ok pentru 4 luni jumate cat are el??
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
gripo spune:
NEATZA!
Fetelor. pe prima pagina a site-ului asta este o poveste la "supa pentru suflet", oare ce persoana publica e Metaforel ala, ca crap de curiozitate, cica-l mai iau si carcotasii peste picior, si eu mor sa stiu care e ala.
ILEANA, ma bucur ca totusi nu e vorba de o infectie, pana la urma trebuie sa treaca, totusi, eu zic sa mai incerci si alti pampersi, adik scutece, pentru ca am auzit si de copii care au alergie la libero, de pampers nu mai vorbesc. Si vroiam sa te intreb daca banalul baneocin ai incercat?
Al meu nu se rostogoleste si nici nu se taraste, nici nu face podul, insa, ca si AMI, sta in coate de muuuult, tendinta e sa fie el miezul, sa vada tot.
PUFY, am vazut un grasun simpatic foc, foarte cult, si-mi mai place si poza aia cu manutza in guritza, si cu cealalta pe picior, parca ar medita la mersul lumii.
DIA, am uitat sa-ti spun ca si mie tot aia mi-a placut, cand citeste ea cu tati, e frumoasa foc(fata. normal).
VAUVA, saptamana viitoare incep si eu diversificarea, si pun si eu poza cu un porcusor mititel si frumusel, la fel ca fata ta.
SIMO, deci te-ai schimbat si te dai la ARMAND acum? tare infidela e fata asta a ta.
inni spune:
Andreea, e foarte bine cat mananca Sebi.
Dorina..exact asta e cuvantul.."sa fie miez" . Ei lasa ca si cand le-or face ei pe toate deodata...
Si io m-am trezit cu gandu' la Ileana ca am uitat sa o intreb daca la fel de banalul Reviken l-a incercat.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
mexxa spune:
quote:
Originally posted by gripo
NEATZA!
Fetelor. pe prima pagina a site-ului asta este o poveste la "supa pentru suflet", oare ce persoana publica e Metaforel ala, ca crap de curiozitate, cica-l mai iau si carcotasii peste picior, si eu mor sa stiu care e ala.
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
de coriozitate am citit s eu..interesant...da oare cine o fi aceasta persoana publica...oricum cred ca are undeva la 40 de ani...
inni spune:
Am citit si io.
Acu' ma gandesc...cine ar putea fi.
Nici nu m-am mai uitat la Carcotasi de vreo 2-3 saptamani bune.
adameasca spune:
'neatza!
Dori, Inni, am incercat si baneocin si reviken. Ce alte scutece pot sa mai incerc?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
lilina spune:
La multi ani puiului meu Vlad-Alexandru care face azi 4 luni
si La multi ani celorlalte bucurii nascute intr-o zi de 23
sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
inni spune:
Roxana...ce mai face Deea ?
Am uitat sa-ti spun ca si eu m-am nascut cu suflu sistolic. si nu mai am nimic demult...ba chiar mi-a folosit...ca de multe ori mi-am tras scutiri la sport pe chestia asta.
inni spune:
Huggies
Ileana...hai un pic pe mess...