Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
Fetelor, daca aveti chef, va invit sa o vizionati pe Maria cum se documenteaza de pe acum despre gimnastica pentru viitoarele mamici
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
Vauva spune:
quote:
Originally posted by inni
Vauva...cand incepi sa le dai jos ?
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Eu am inceput de mult, de anul trecut, dar ele nu vor sa ma paraseasca De ce oare??? Ca pap prea multe dulciuri si nu ma pot abtine. Stii tu ceva remediu?
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
inni spune:
Da.
Si mai multe dulciuri ca sa ajungi la saturatie.
adameasca spune:
Inni, a fost deja la reparat. La cat de bushit era ma gandeam ca dureaza vreo 2 zile, da' iote ca a fost gata in juma de zi.
Lexi, Maria promite sa aiba o cariera de succes.
Alina, somn usor! Ce misto ca deja se taraste Bianca, ce copii iuti in ziua de azi dom'le.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
amarantina spune:
Alina, felicitari pentru realizarile Biancai.
Ralu, Alexxia e o dulce ca de obicei.
Si Irena face podul, in felul asta se deplaseaza ca o rama prin pat.
Vauva spune:
quote:
Originally posted by inni
Da.
Si mai multe dulciuri ca sa ajungi la saturatie.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
adameasca spune:
Exact Simona, ca o rama si fi-mea, nu gaseam cuvantul potrivit. Ilincai ii place sa faca asta in mod deosebit cand e in pielea goala, ianinte de baie si dupa ce o scot, o alerg prin pat s-o sterg si s-o bag in haine.
Pufy, ai niste pufisori frumosi rau, imi place aia cand isi baga pumnul in gura si-si tine picioarele impreunate.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
inni spune:
Pufy...cat de mult il iubeste Alesio pe Nicolas. Se vede pe faztuca lui.
Ce mititel e Nicolas in poza aia de langa calculator, cu hacker-ul.
Lexi..ce tare e Maria.
Simoky...frumoase pozele de la botez.
Sephora spune:
Va pup fetelor
Alta zi obositoare a mai trecut.Acum bebe doarme insfarsit.Eu am fost fata cuminte si am citit tot.
Ignatica vroiam sa te intreb cum iei tu pipi ptr urocultura,o sa trebuiasca sa fac si eu lui Matti,ne-am intalnit ieri cu un alt dr ptr a cere o alta parere si mi-a zis ca bacteria asta e foarta rara,de obicei nu se localizeaza in stomac si ca el crede ca ar fii o infectie urinara (bebe s-a nascut cu gaurica la puza f mica)(acum el l-a decalotat aproape de tot) si m-a sfatuit sa fac o urocultura.Mi-a spus ca oricum si in copro analiza trebuia repetata 3 zile la rand.Astept acum sa termin cu tratamentul sa vedem ce o iesi.Chiar daca a fost infectie tratamentul e ok ca s-ar putea sa fie in pipi Klepsiella cu a fost la voi.Multumesc frumos ptr raspuns.
Cert e ca bebe intr-o saptamana a luat 160 gr
Vazut bebelusi minunati.
Am gasit leganus la Mothercare 850 ron(maimutoi,muzica,leganat singur),la Mini Blue 300 ron (leganat singur,mult mai ieftin)
Bebe e foarte fericit,azi a si facut nani in el.
Avem niste pozici noi 4 luni
Io mami de Matteo