Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
beatrix spune:
scumpik, deseara la baie o sa fac poza cu suportul sa-l vezi mai bine! mie m-i s-a parut super inventia ca e foarte usor sa-l spal mai ales pe cap plus ca se poate balaci mult! uite-l aici:
http: //www. baby-walz.com /neu/SyEngine.php?Act=50275&Do=50062&_SSL=0&pArtikel=236555&pPosition=5 (fara spatii)!
singurul lucru e ca nu stiu pana cand il pot folosi ca am vazut si alt sistem, dar pt asta trebuie sa stea in fund! uite-l aici:
http: //www. baby-walz. com/neu/ SyEngine.php?Act=50275&Do=50062&_SSL=0&pArtikel=236558&pPosition=0 (fara spatii)! eu i-am luat dar inca nu-l folosesc ca nu sta inca bine in funduletz!
aaa, nici cu Luca nu imi e rusine! frumusel foc! la fel si Maia!
DiaB, merci!
Beatrix si Eric
Adriana mica spune:
Buna ziua,
Nu am reusit sa recuperez tot ce a ramas necitit din urma, dar... asta este!
A venit azi rezultatul la analiza: urocultura este pozitiva, dar contrazice sumarul de urina!
Altfel spus, ni s-a depistat E-coli in concentratie suficient de mare ca sa fie considerat semn de infectie, dar nr. de leucocite este la limita inferioara (adica 4), si nici alte chestii gen proteine, etc nu s-au gasit. Pediatra intentiona sa ne dea direct tratament cu antibiotic (cica faptul ca a luat cam putin in greutate si alte aspecte de acest gen ar confirma diagnosticul), dar am insistat si ne-a mai acordat acteva zile de gratie, timp in care vom repeta analiza la alt laborator.
Stiu ca este important ca o infectie sa fie tratata in cel mai scurt timp posibil, dar cred ca este necesar totodata sa fim siguri ca acest diagnostic se confirma (lipsesc unele simptome clare cum ar fi urinatul intrerupt si cu usturimi - a facut intr-o seara pipi in cadita, si nu a schitat nici un gest de durere, cearcane sau pungi sub ochisori lipsa, iar faptul ca nu prea are pofta de mancare poate fi determinat si de alte situatii, cum ar fi durerile gingivale de care il suspectez. Oricum, doar o singura zi a mancat mai putin, adica vreo 670ml, in rest numai peste 700ml, dar in greutate intr-adevar nu a prea luat - 300gr in 4 saptamani si ceva!)
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
inni spune:
Alessia a zis...io am tradus
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
inni spune:
Adriana ai grija. Pofta de mancare vad ca are, nu e putin lucru sa pape 700ml/zi. Este o cantitate normala pe care tr sa o manance un bebe de varsta lui. Iar celelalte simptome de care zici tu, cearcane, pungi sub ochi..apar si nu apar la infectie urinara...mai mult la litiaza renala..si oricum nu prea se lasa vazute la bebelusi. Urinatul intrerupt...poti sa-ti dai seama ?..daca e intrerupt sau nu ? Ca am urmarit-o si eu pe a mea odata facand...era intrerupt bine..cand jet, cand normal, cand nimic..iar normal..iar nimic..alteori..curge ca la robinet, continuu. Usturime...doar la concentratii uriase de microbi apar sau la alt tip de microbi.
Infectia cu E.Coli trece cam neobservata...e cam asimptomatica.
si rezultate bune la analiza.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
pufymic spune:
Adriana tocami vroiam sa-ti zic ce a zis Inni...dar vad ca a fost mai iute de degete.Deci subscriu la ce a zis Inni.
Oricum va tin pumnii....poate totusi e greseala de lab.....
Hai ca am si eu o INTREBARE:
Voi pastrati ombilicul lui bb?(adik bucatica aceea mumificata)
Ca Ovi vrea sa le-o faca la fiecare dintre gongolini cadou de nunta
Eu
gracie spune:
pufy, io am incercat sa o pastrez dar mirosea foarte urat si am aruncat-o!!! tu faci...cum te lasa nasul!
pupici
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Hai ca am si eu o INTREBARE:
Voi pastrati ombilicul lui bb?(adik bucatica aceea mumificata)
Ca Ovi vrea sa le-o faca la fiecare dintre gongolini cadou de nunta
[/orange]
Eu[/b]
da, io i l-am pastrat. si am pastrat si brataricile pe care le-am avut la maini amandoua...
adriana, urmeaza-ti instinctul de mamica si mai fa testul o data. succes. poate dudu nu are nimic.
inni, i-am pozat buricu' lu fii-mea. o sa ti-l arat mai tarziu...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
pufymic spune:
Gracie pai eu o pastrez, si pe a lui Alesio(si-s 2 ani de cand i-a cazut), si pe a lui Nicolas...dar nu miros deloc ca sunt uscate(mumificate!)!Cum mirosea?Pai nu s-a uscat?
Eu
gracie spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Gracie pai eu o pastrez, si pe a lui Alesio(si-s 2 ani de cand i-a cazut), si pe a lui Nicolas...dar nu miros deloc ca sunt uscate(mumificate!)!Cum mirosea?Pai nu s-a uscat?
Eu
io m-am apucat sa o miros la vreo 3 sapt dupa ce a cazut si nu era tocmai uscata! mirosea a ...cadavru poate era bine sa mai astept, nu stiu...ca si io as fi vrut sa o pastrez! cel putin am bratarile si poze chiar din secunda in care a scos capul, asa ca ma declar satisfacuta!!!
_Ralu_ spune:
da, exact! cum sa miroasa? nu miroase a absolut nimic. e o bucatica neagra, tare, "mumificata" de tesut! io am pus-o intr-o punguta inchisa ermetic si acolo o tin. am mai desfacut-o si pe cuvand daca are vreun miros...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)