Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
inni spune:
Pufy ..multumesc de lamuriri. Cand plange nu stiu daca i se bulbuca ...ca atunci cand e dezbracata rade ..numai imbracata am prins-o plangand..dar am sa o urmaresc.
Hai ca-ti zic io pe fatza..ca sunt Gica fara frica .
S-ar putea Mandruta sau mai era unu cu mustatza (ala de zice Dorina)..dar nu-mi aduc aminte cum il cheama. Daca ar fi sa ne luam dupa ce zicea o tipa de la comentarii..ca in ultima vreme nu mai apare ope la tv...ar fi asta cu mustatza..daca ar fi sa ne luam dupa aparitiile la carcotasi..cel mai des a aparut Mandruta.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
mexxa spune:
wow fetelor..multumesc..nu ma asteptat atat de repede la atat de multe urari...va iubesc pe toate!!
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
scumpik_lui spune:
beatrix am vazut suportul, cu toate ca se vede f putin din el, mi-am dat seama cum arata. L-a vazut si pe Eric, e tare frumusel si are un parut asa mare
mexxa felicitari, casa de piatra si sa multa, multa fericire.
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Sephora spune:
Mexxa felicitari si stii de unde sa-ti iei rochia.....Ca si muzica te sfatuiesc sa-i cauti pe cei de la Remix.sunt super si fac si super show.Cred ca le ai in albumul cu nunta Sorami daca nu ati trimit poze pe mess.
Scumpik eu in cada ai fac baie lui bebe,si eu cu el (inainte imi fac eu dusul si barbatul mi-l aduce)Am urmatorul sezlong in care sta minunat la baie
Io mami de Matteo
DiaB spune:
Mexxa, casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun!
Beatrix, ai un bebe frumusel foc cu niste ochi superbi.
La multi ani sarbatoritilor de azi
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
Sephora spune:
Baiatu meu de cand s-a trezit numai cu limba afara sta,cred ca si-a descoperit-o.
Io mami de Matteo
anangel_lexi spune:
Mexxa, felicitari pentu nunta! O sa fii o miresica superba! Nu ne inviti si pe noi sa dantuim?
Pufy, Mariei i-a legat buricelul cu ata. nu i-a pus nicio clema. Si eu m -am mirat ca ma asteptam s-o va cu "carlig" la buric si cand colo...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
mexxa spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Mexxa, felicitari pentu nunta! O sa fii o miresica superba! Nu ne inviti si pe noi sa dantuim?
Pufy, Mariei i-a legat buricelul cu ata. nu i-a pus nicio clema. Si eu m -am mirat ca ma asteptam s-o va cu "carlig" la buric si cand colo...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
bine inteles..cine vrea sa vina cu cea mai mare placere!!!!
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
scumpik_lui spune:
Mey, m-ati facut curioasa si am citit si io despre Metaforel asta si apoi am intrat la antena 1 pe site si la cv-uri, iar acolo singurul care corespunde cu date date de Olguta e Mandruta, cum a spus si inni, parca.
"1992 – 1994 - Imbracat cu un singur sacou (pe care, din aparate, colegii il colorau altfel in fiecare seara) prezinta stirile SOTI si face o emisiune cu un nume pe care altii se vor lauda ulterior ca l-au inventat: "Chestiunea Zilei". Merge la scoala in America (CNN, VOA, Washington State, unde profesori de management ii explica cum sa finanteze o televiziune, iar el le spune, trist, ca-n Romania inca nu exista reclame...).
.... 2000 - e detasat la "Ziarul Financiar", cu misiunea de a-l face rentabil si simpatic. Dar colegii din redactie i-o iau inainte, asa ca tot ce-i mai ramane de facut e sa se laude cu munca lor. De care e mindru si astazi.
.... Casatorit, doi copii personali, unul al sotiei. Practic, trei.
Cel mai placut lucru: sa plece in week-end la casa bunicilor din Arges."
Cam asta apartine din cv-ul lui si da de banuit.
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"