Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 16
DianaR spune:
Pai parca s-a hotarat ca se calculeaza procent din target atins de fiecare echipa si echipa cu procentul cel mai mare castiga. Sau voi la ce procent va referiti?
E greu de facut un concurs echitabil. Dar totusi ideea cu procent din target atins mi se pare cea mai corecta.
Ideea concursului era sa ne stimuleze sa slabim, nu neaparat sa castigam cu orice pret. De ex eu mi-am pus target de 3 kg desi 2 m-ar fi multumit in mod normal, deci se poate spune ca m-a ambitionat concursul, nu? Daca reusesc sa-mi ating targetul eu voi fi mai mult decat multumita, nu ii bai nici daca echipa nu iese pe primul loc. As tine sa castigam in ideea ca si celelalte fete si-ar atinge targetul deci si-au atins si ele tinta.
Verzuliile: Delia, Khristin, Daria, DianaR si Dulcetica.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
inni spune:
Rod un morcov.
Am auzit ca au iesit niste chestii pe piata..se numesc Kineslim si e mancarica dietetica. Ar fi singura de gen, recomandata de nutritionisti (asta va spun 100% ca e adevarat). Au si dulciuri si mancare-mancare. Am inteles ca sunt destul de scumpuletze....ex : 90.000 o budinca, dar nu stiu gramajul. Contin proteine si sunt foarte bune adjuvante intr-o dieta.
Cunosc pe cineva care s-a dus la nutritionist, la renumita dr Tivadar, avand obezitate grad II si i-a recomandat dieta si cand i se face foame rau...sa manance Kineslimuri din-astea.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

cookie spune:
Buna dimineata!
Cre' ca numai eu n-am dat targetul
...pai mi-as dori macar 3 kile, ca sa fiu realista...
cat despre puncte si procente...io votez cu Tzuni
...io-s profa(si nu de matematica
) si orice chestie cu puncte, procente, cifre si alte-alea ma enerveaza( acu' sa nu intelegeti ca nu stiu sa le calculez, da?
) Numai ca nu-mi place deloc!!!!)
E un mister si pentru mine: cum Dumnezeu m-am apucat eu de WW la care e de adunat puncte? 
Noroc de agenduta mea neagra, sprijinul meu de nadejde, care sta doar la bucatarie si este...ati ghicit, rezervata doar pentru DIETA!
inni spune:
'Neata !
Drojdia de rigoare.
Peste 10 min, un mar.
Peste 1/2 ora lapte, cascaval (2-3 feliute), sunca
Mi-a umplut
stomacu' morcovul de azi-noapte..si am dormit superbine.
Cafea placuta (cine bea) ![]()
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Cookie...ce mi-ai facut mey ? M-am apucat sa ma uit la pozele Sabinei...(e superba !) si am sfarsit a petrece mult mai mult timp in fatza pozelor de la "culinare" 

.
Aolica ce bine arata torturile si prajiturila tale.

Ma duc sa-mi mananc marul. 
Amalia si paginutza ei 

an-k spune:
Buna dimineata, vad ca doar echipa rosie nu are targhetul trecut, eu am zis -6kg. Daca depasim targhetul ce se intampla?.
Azi dimineata m-am cantarit, si am 83.7kg adica am dat 1.3 kg jos
, daca o tin asa o sa iau cele 100 puncte, dar nu cred pentru ca in primele zile mereu se slabeste mai mult.
Meniul de azi:
Md: cafea cu lapte degresat, lapte batut, juma de mar si o mandarina.
P: supa crema de telina cu ciuperci, piept pui la gratar si salata de varza (de lene ar putea fi branza cu salata)
C: supa cred si un fruct
Azi am ore de la 12, asa ca va urmaresc (in timp ce fac supa
)
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
anangel_lexi spune:
Neata! Eu de dimineata am mancat un sandvis cu ton si am baut o cana de cappuccino (neindulcit, desigur). Aseara soacra-mea a facut sarmale

si mirosea in casa de innebuneai. Dar m-am tinut tare pe pozitii si n-am gustat nici macar un pic, desi se rugau de mine si soacra-mea si sotul. Ma mir si eu de mine cum de-am rezistat. Ca sa nu mai zic ca la noi in camera troneaza o sticla maaaare de cola si asa as bea si eu o gura...dar nu m-am atins de ea, pe cuvant! Dar nici 2 l de apa n-am reusit sa beau ieri, poate azi!
Inni, eu m-am culcat cu senzatia de foame si m-am trezit cu senzatia de foame de lup. Dar rezist. Iar fii-mea ne-a cam terorizat azi-noapte...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Haideti la cafelutza de dimineata! 
an-k, nu-s suparata pe tine! N-am de ce!
Doar mi-ai dat reteta celei mai minunate ciorbe din lume (pe care am facut-o pana acum de cel putin 30 de ori !!!!). Apropo, stii ca la topicu de la culinare pe care l-am deschis eu (cel cu ciorba ta), scria o fata o reteta de ciorba cu musetel. Mi s-a parut cam...aiurea. Oare glumea?
inni, la cat de mult costa produsele alea, slabesti pentru ca...nu ti le permiti!
mephala, spune-mi si mie cum e cu laptele si bananele? Ce cantitati pe zi si cate zile? Si...o curiozitate: cand mergi la sala, cu cine stau bb-ii tai? Ii iei cu tine? (in Buc sunt sali unde iti poti lua copiii cu tine si ii lasi la un fel de gradinita).
Zuzilici, dac-ai stii de cate ori ne-am propus cu Cami sa iesim cu rolele si nu ne-au iesit planurile....
Meniul meu:
D: un pahar de lapte si o banana
P: salata de ton
S: migdale si nuci si un fruct ceva...
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
crystina spune:
Neata girls!
Avem zapada!!! De ordinul milimetrilor ce-i drept dar este..Lilly este in delir,m-a ajutat sa curat masina si a ajuns ea la concluzia ca "zapada este uda" ! ![]()
Io nu stiu ce mananc azi..merg la scoala azi,chiar e primul meu drum cu masina pe zapada.
O zi buna!Pupici!
Crystina, An-k, Olim,Cookie 
zisaCami spune:
Buna dimineata,
Eu m-am hotarat sa completez un pic regimul Scardale cu dieta cu mere de 2 ori pe saptamana. Asa incat azi voi manca 1 kg de mere + 2 l de apa plata.
Ca si Diana, cred ca vom fi castigatoare oricum daca ne vom atinge tinta si ca concursul ne-a mobilizat, chiar daca nu e echitabil sau atat de bine pus la punct. Asta e cel mai important. 
Tzuni eu astept un semn, cand ai chef sa iesim cu rolele. 
Zuzilici si eu sunt de parere, ca si fetele, sa nu apelezi la medicamente. Iti va fi greu in primele 2 saptamani sa te abtii de la mancare, dar apoi te vei obisnui si nu vei mai putea manca mult. Totul e sa reusesti sa te ambitionezi la inceput, apoi va veni totul de la sine. 
Miag ce ai mancat aseara la restaurant? 
Leeloo-oLo-zisaCami-Miag 

Cami