Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 15
dordia2000 spune:
Tzuni... te rog eu frumos sa te tii departe de tentatii da??? Apa plata cu lamaie ai voie! Da???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Fetelor...eu am inceput sa ma uit la "Lost". E ceva de capul lui???
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Pare simpatic, dar iti trebuie rabdare muuuulta, ca sunt multe episoade!
Editez: AICI gasesti informatii si pareri despre serialul "LOST"
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Zuzilici spune:
Tzuni si eu te pup iubita. Sa-ti tin de urat daca tot esti la munca? Servici usor anyway.
Cat despre ce-am explicat, zau daca nu mi se pare simplu si la obiect. Fiecare categorie are un targhet si deci fiecare frumoasa de aici e obligata sa-si aleaga tinta kg. pierdute in functie de cat. din care face parte. Pana aici e simplu? Daca da! de-aici incolo e floare la ureche. Ti-ai atins tinta ai procentaj 100% si CASTIGI! 
Asa, in alta ordine de idei eu am fost la dr. si mi-a zis ca daca vreau sa nu mai fiu obeza
sa pun mana sa mananc mai putin, sa las junk-ul deoparte, sa fac sport cat de des pot si mi-a mai zis ca daca nu reusesc sa-mi limitez apetitul (nu-i vorba de cel sexual) atunci pot luam un medicament care sa-mi mai taie pofta de mancare. MERIDIA
Voi ce parere aveti? Sa ma dau la el au ba?
A si va mai spun ca nu mi-am facut analizele de sange azi. Trebuie sa merg maine deoarece n-am voie sa mananc nimic 12 ore inainte de analize.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Tzuni spune:
Zuzilici, io zic ca mai intai sa vezi daca nu reusesti sa fii suficient de ambitioasa sa-ti domolesti singura apetitul (fireste, nu cel sexual
). Si abia cand constati ca nu reusesti orice ai face, ia acel medicament! Eu nu l-as lua! De fapt, eu nu iau deloc medicamente. Merg doar pe plante. Nu-mi place sa stiu ca bag tot felul de chimicale in mine (fie ele si medicamente!). Vezi ce tampitzica sunt? Bine ca de medicamente ma feresc, dar de junk-food, nu! Tot incerc sa-mi spun: corpul meu e un templu! Nu am voie sa bag gunoaie in el, doar lucruri bune, frumoase si sanatoase, hrana pentru trup, minte si suflet! Dar una zic si alta fac! 

Cat despre logica calculelor tale, e ok. Inteleg. Dar sa ma-mpusti ca nu stiu sa-ti calculez procentele! E chestia aia cu regula de trei simpla care se face cu 100? Sa nu radeti de mine, da? 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Zuzilici spune:
Ei,Tzuni sanitar, sanitar dar ceva matematica tot ai facut ca vad c-ai pricepit. Deh! am invatat pe vremea raposatului cand iti placea, nu-ti placea bagai in tine materie din toate domeniile chiar daca devenei un mic robotel.
Cat despre templu de care vorbesti...al meu e plin de rugina, mucegai si-n paragina aproape. E musai sa-l renovez. Si cum pot s-o fac mai bine daca nu c-o mancare sanatoasa si sport cat mai mult.
Apropos de sport de ce n-o iei pe Zisacami la o tura cu rolele? Numai ca nu te-a tras de maneca sa-i faci o invitatie. Vreme frumoasa in Bucuresti inca mai este, Vointa la voi cat casa, asa ca hai, s-aud ca v-ati plimbat cu rolele. 
Zuzilici
Elefantica
dordia2000 spune:
Gata pe ziua de azi...ma duc sa mauit la Lost!!! Apoi la nani@!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
inni spune:
Zuzilici subscriu la ce te-a sfatuit si Tzuni. Incearca si epuizeaza toate metodele (dieta, sport) si apoi treci la medicamente. 
Cum sa ma supar ca mi-ati zis de forma textului! Foarte bine ati facut...ca postez ca sa citeasca altii..io nu mai citesc ce scriu
..deci mi se pare normal sa aveti obiectiuni daca nu convine ceva.
Io am mancat la 18.00 :
-supa cu galusti
-un snitel
-2 linguri de salata de vinete (fara maioneza)
De atunci n-am mai mancat nimic..am baut doar apa.
Mi-e cam foame.
Mi-e cam foame rau.
Si vad ca fi-mea nu are de gand sa se culce odata.
Daca m-as culca...mi-ar trece foamea.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Zuzilici spune:
Dordia vizionare placuta si somn usor! 
Inni multumesc de sfat.
Probabil ca asa o sa si fac. O sa vad cat slabesc luna aceasta fara chimicale si daca mere atunci nici nu ma gandesc sa iau pastile.
Zuzilici
Elefantica
an-k spune:
Ok zuzunaki, tu zici bine
, sa fie de acord fetele sa facem asa
deci nmu am voie 2 kg![]()
Tzunico, ma bate un gand ca tu esti suparata pe mine, si daca esti cred ca stiu si de ce...
...si totusi sper sa nu fi suparata![]()
Pup, Cristina, Olim, Cookie si celelalte fete, fug sa-mi creia o pauzasc 'firavul' trup cu o crema anticelulitica. Si nani, ca maine dimineata iar e tare devreme....
Noapte buna
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Zuzilici, cu medicamentul... zic si eu, da-ti intai toata silinta fara, eu fac acum la fel, incerc 2 luni, daca sunt in continua scadere si merge, o sa o tin asa daca nu o sa-mi cupar seicuri proteice. Sa vedem... sper sa mearga asa. Anul trecut eu am luat reducti, ia pofta de mancare cu mana, dar cand auzi si citesti atatea pareri contra... am renuntat. Iti tin pumnii sa reusesti fara.
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)