Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 17
Mik spune:
Buna dimineata, frumuseri.
Cine scria adineauri de procente si alte alea. Subscriu, dar mi se pare nitel abscons.
Tzuni, n-o speria pe Zuzilici ! Si da, ai dreptate, activitatile de dupa
ajuta la slabit.
Inni, am gustat acum foarte multi ani un plic su o supa Slimfast, ca nu aveam vreme sa maninc de prinz. E practic, DAR are un gust infect de creta. Burtica e umpluta oarecum, dar nu cred ca ajuta. In plus mi se pare scump si nejustificat.
La mine a nins zravan de 2 zile, acum viscoleste
Deci sportul meu va fi datul la lopata 
meniul de azi :
- cafea cu speculos (biscuitei cu scortisoara)
- o felie de friptura de porc cu andive la cuptor. un iaurt
- salata verde, cruditati, peste afumat. un fruct
Va pup pe toate in grup.
Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik
an-k spune:
cristina, ce frumos ca ninge la voi. Si eu am tot pacalit-o pe bia ca vine zapada, siiii... nimic, poate diseara:). Sa conduci cu grija, o sa fie bine. Tu ce mananci azi?
Tzuni mi-ai luat o piatra de pe inima, vorbesc serios
, si bineantales ma incanta faptul ca-ti place asa de mult supa:)
Olim, Cookie, voi cu ce va laudati?
Fug in bucatarie, sa fac supa
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by an-k
Tzuni mi-ai luat o piatra de pe inima, vorbesc serios, si bineantales ma incanta faptul ca-ti place asa de mult supa:)

Cred ca e ceva in neregula cu mine! Mephala a crezut ca-s suparata pe ea, Roxa-boxa la fel, an-k si tu.... Nu sunt suparata pe nimeni! N-am de ce! Eu, de cand va stiu, m-am suparat o singura data, dar mi-am cerut scuze! In rest...nici vorba de suparari! Va iubesc doar!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
an-k spune:
Cami, si eu cred ca vom fi noi castigatoare
. Buna ideea cu merele. O fur, dar bag si portocale.![]()
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
leeloo2004 spune:
Mai, toata lumea se mobilizeaza, iar mie imi scade moralul...nu stiu ce se intimpla, sincer...am pofta de mincare, dar nu imi mai da gust niciuna... Aseara nu aveam chef de nimic din frigider, m-a luat o pofta cumplita de ceva dulce, am rontait 2 biscuiti, niste ciocolata(pe asta trebuie s-o arunc din casa ca e o continua tentatie!!) si pina la urma nu mi-a placut nimic...
Deci sariti fetelor cu niste
sau
ca nu stiu ce e cu mine...vointa mi-e la pamint!....
Cit despre calculul final eu ramin la ideea cu procentele care mi se pare cea mai echitabila - pentru exemplificare - daca o echipa are target 20kg, la final a atins 18kg atunci procentajul este 90% care ar putea fi la fel cu al unei echipe cu target de 14kg care a scapat in final de 12.6kg... In felul asta, dupa mine, nu conteaza cit a avut target fiecare echipa, ci cite eforturi a depus sa scape de kg...
Dupa cite ma uit la mine acum - eu mai mult impiedic echipa decit sa o ajut....
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
zisaCami spune:
Tzuni ... dar pe mine chiar esti suparata ... nici nu ma "vezi"
...
An-k ideea cu merele e preluata de la Mephala
... e in schimb verificata de subsemnata
si poti slabi 1 kg intr-o zi. 
Leeloo
ia de aici: 

Cami
Leeloo-oLo-zisaCami-Miag 

puskin spune:
Neatza,
Imi beau si eu cafeaua de dimineata.
Vestea buna este ca nu mai plec in Austria, a nins in Cehia destul de mult, Praga este alba
iar colegii mei au decis sa plece cu trenul in loc de masina. Faza naspa e ca si trenul s-ar putea sa aiba intarziere peste cele 9 ore planificate
, deci n-am chef sa stau azi toata ziua in tren.
Ieri seara nu am mai mancat salata asa cum am zis ci putina branza cu ridichi si pui la cuptor cu castraveti acri. Am baut aproape 3 litri de apa...deci eu zic ca e bine.
Astazi am mancat 2 iaurturi cu musli...ceva mai mult decat de obicei ca ma pregateam de drum...deci la pranz pap mai putin...
Pupici la fete,
Ruxandra
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
leeloo2004 spune:
Am uitat sa postez meniul de azi...
MD: crenvusti cu mustar
Prinz: pulpa pui la cuptor cu ciuperci
Cina: inca nu stiu...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
ancadragoman spune:
Buna fetele
Si eu zic ca cel mai bine este cu procente...
Meniul de azi
-cafea
-2 portocale
-pateu de ficat
-apa
-diseara nu stiu ce o sa fie
Mik-Ancadragoman-Tzuni-Dordia2000
anca
poze nunta
asteptam gemenii....