Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 14
an-k spune:
da mai, dar se poate si acum... nu e tarziu sa fie cu kg- puncte asa cum fusese vorba... cine are mai multe puncte castiga si gata. La urmatorul cu procente. Nu stiu... asa nu-mi place deloc.
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by an-k
da mai, dar se poate si acum... nu e tarziu sa fie cu kg- puncte asa cum fusese vorba... cine are mai multe puncte castiga si gata. La urmatorul cu procente. Nu stiu... asa nu-mi place deloc.
Pai in cazul asta, echipa albastra ce motivatie mai are cu target de 14,8 kg fata de echipa mov de exemplu, cu 20 de kg?! Presupunand ca ambele echipe isi ating obiectivul, cine va castiga?! Echipa care a reusit sa aiba 20 de puncte, adica 20 kg pierdute?
Acum chiar ca fug la sala!
Leeloo-oLo-zisaCami-Miag

Cami
miag spune:
Fetelor, va urez o seara buna si fara abateri.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

dordia2000 spune:
Gata am facut ultimele modificari...daca mai e ceva...sa-mi spuneti!
Si eu sunt de parere ca ar tb calculat procent din target ca...altfel nu e echitabil. Si nu e tz sa schimbam regula ca e abia a doua zi de concurs. Eu zic ca....cu procente...e ok ca la puncte...cele care au mai putine kg nu pot slabiasa mult ca cele ca mine cu o gramada asa ca....nu e echitabil.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
an-k spune:
pai atunci sa fie cu procent, echia albastra are 14kg care in procente reprezinta cam acelasi lucru cu cele 20 ale echipei mov. Dar numa' cu targhet nu
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by an-k
pai atunci sa fie cu procent, echia albastra are 14kg care in procente reprezinta cam acelasi lucru cu cele 20 ale echipei mov. Dar numa' cu targhet nu
Procentajul e cel mai logic dar tot ne impiedicam de Kg. Sa zicem ca imi propun sa slabesc 2 kg si intr-adevar scap de ele atunci targhetul meu e atins 100% si iau premiu. Dar pot eu sa ma compar cu ZisaCami care slabeste 7 kg in aceeasi perioada de timp? Care din noi a muncit mai mult????
Eu propun altceva, dar binenteles de la urmatorul concurs.
Fetele de la cat. fulg sa aibe targhet obligatoriu 0.5 - 1 kg.
Cat. usoara obligatoriu intre 1 - 2.5 kg
Cat. medie - obligatoriu intre 2.5 - 4 kg
Cat. grea - obligatoriu 5 kg.
Binenteles ca aceste kg sunt in functie de categoria din care facem parte si daca slabim automat trecem la o alta categorie si va trebui sa slabim mai putin. In cazul acesta abia, procentajul va fi corect 100%.
Na, ca mi-am dat si eu cu parerea. Sper ca nu v-am zapacit de cap prea mult.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)Elefantica
Tzuni spune:
m-ati zapacit! Pe mine sa nu ma desemnati serifa NICIODATA! Am facut liceul sanitar si nu stiu matematica!
...auzi la ele...procente! (ce-or mai fi si alea?
) ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
m-ati zapacit! Pe mine sa nu ma desemnati serifa NICIODATA! Am facut liceul sanitar si nu stiu matematica!
...auzi la ele...procente! (ce-or mai fi si alea?)
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Niste...%%%%% d-astea!!!

Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
...daca-s de mancare, ma bag! ![]()
Dordia, io-s la munca. Asa ca ne mai "vedem".
Zuzilici, te pup!
Delidana-serifa doarme! La ea e cam 3 dimineata! Oare viseaza mancare? Sau se viseaza vrajitoare pe matura in drum spre Bucuresti, Sos. Iancului nr. ....

_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
Fetelor...eu am inceput sa ma uit la "Lost". E ceva de capul lui???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz