Eurovision 2007
Raspunsuri - Pagina 4
oanademunck spune:
Cum naiba sa dai asa titlu unei melodii??!!Dracula my love...e ca si cum ai spune uranium enrichment my dear sau Frankenstein i love you...suna lipsit de inspiratie si copilaros rau
madau spune:
DRACULA RULZ!!!!!
Mie imi place mult, suna romaneste...daca ne amintim acum 2 ani Ruslana a castigat cu genul asta de melodie! Si apoi..vocile sunt bune, canta bine live...ce altceva mai vrem? Plus show-ul pe care-l fac pe scena..asta conteaza enorm de mult la capitolul impresie
Rednex+Romania...mai mult suna a banalii Rednex, care au disparut de pe piata de ceva timp, si stilul muzical la fel, nu-mi aduc aminte sa mai faca furori pe undeva.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tlaura spune:
Am vazut si eu "Dracula..."1 Foarte misto! acum incerc sa le vizionez si pe celelalte. dar chiar imi place, mai ales ca are tendinte entno. Super!
da' unde poti sa votezi, ca eu nu am vazut?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
madau spune:
Pe prima pagina este poll-ul
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tlaura spune:
quote:
Originally posted by madau
Pe prima pagina este poll-ul
Multumesc, am sa incerc!
Le-am vizionat si pe celelalte din semifinale 2, si pot sa spun ca mi-a mai placut Marcel Pavel cu a lui melodie(?), si ultima melodie Lovestruck (parca).
Acum le ascult si pe cele din semifinale 1.
Asa sunt multe melodii bune, dar trebuie sa fie si comerciala, cum spunea cineva, sa prinda la public!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
cocufan spune:
mie imi place Liubi, Liubi, I Love You. sunt interesanti baietii si abordeaza o tema actuala.
la Dracula totul suna cat de cat, adica poti asculta dar cand Andra zice make me your contesa.... in plus baietii aia ar putea sa danseze mai mult in stilul lor ca poate mai castiga ceva.
pavel e de toata jena.
nico imi place mult, mai ales dulce amaruie.
mi s-a parut interesanta si combinatia Queen si Lipan tandarica a lui Heciuc.
flaviutza spune:
Ce sa zic...Dracula mi se pare rasuflata...oamenii astia au aratat ca pot mult mia mult!!
cel mai mult imi place LIUBI LIUBI ...e ceva original, care s-ar putea sa prinda!
ps. ziceti-mi si mie ce parere aveti de prezenta/vocea ADEI de la semifinala2
ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by olim
de cantat canta bine traistariu, pacat ca e atat de infumurat, si viata i-a dat o lectie luandu-i mama
eu cred ca daca ar fii mai modest ar avea mai mult de castigat.
parere personala
Zici ca te-ai uitat la Eurovisionul de anul trecut.Probabil ai observat ca Traistariu nu era in..."sala de asteptare".Lasand la o parte ca are o voce cum putini au in lume, cred ca prestatia lui a fost grozava avand in vedere imprejurarile.
Iar piesa fetelor de la INDIGGO a fost compusa de Dieter Bohlen, blondul de la Modern Talking.Au vrut nemtii sa-si asigure cat de cat o piesa castigatoare dupä "succesul" rasunator din 2005.
Auzisem ca daca ai participat la Eurovizion nu mai ai voie sa participi(sau e o limita de timp?).Pavel a participat in 2003 cu Monica Anghel.
flaviutza spune:
Apropo de Traistaru , a castigat parca trofeul pt cea mai buna voce masculina din istoria Eurovisionului! am vazut la tv, pe el si trofeul lui!
baiatul asta nu mi se pare deloc infumurat, si da, are voce cat pt toti ceilalti. pacat ca nu-l ajuta prezenta scenica. anul trecut, daca la capitolul prezenta scenica ar fi fost mai mult, sunt sigura ca el castiga!
ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/
bibyrox spune:
Dracula my love votat! Imi place la nebunie melodia! Prevad un succes!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby