Eurovision 2007
Raspunsuri - Pagina 5
Ortansa spune:
si eu votez,imi place prince charming cand zice:hellooo darrrlinnng.mi se pare mie sau se aseamana la stil cu melodia aia turceasca de acum cativa ani care a castigat eurovisionul?
I've gt you under my skin
olim spune:
am citit ca Dracula my love ar pute fii eliminata
[http://www.ziarulcn.com/article/se-fura-la-eurovision-romania-44875.html]aici e sursa.Ar fii pacat
madau spune:
Hmmm..tipic romaneste...hai sa eliminam ce e bun...si sa mergem la Eurovision cu toate "balariile". Nu cred insa ca e un motiv plauzibil, doar ptr ar semana???? Sa fim seriosi...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bibyrox spune:
Eu nu cred ca-i vor elimina pe Andra si Simplu! E prea buna melodia!
oricum eu sunt optimista!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
Sheannamp spune:
Mie imi place muuuult de tot Liubi, liubi!
E interesanta, antrenanta si usor de retinut! Sper doar sa iasa la fel de bine live cum e pe negativ (ma refer la sincronizare)!
Si "Dracula" e ok!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
desprecopii spune:
am ascultat Dracula si mi se pare Andra OK - are o voce super. Spectacolul e ok - dar muzica nu mi s-a parut geniala - nu o mai tin minte deja.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Delfinutza spune:
Referitor la ce o sa intample anul acesta la eurovision...am un sentiment ca Andra v a castiga...cu toate ca vocea ei nu este pusa foarte mult in evidenta.Eu zic ca trebuie sa fie o melodie in ca care sa o si poti fredona sa o poti tine minte.Din tot ce am ascultat numai piesa fetelor de la Indoggo am putut sa o retin(parerea mea)....bine aici mai intervine si jocul de scena si prezenta scenica...tot.Pelocul II...o vad pe Nico..si pe III pe Marcel Pavel.O sa fie o lupta stransa intre ei.Si ca de obicei lumea o sa fie nemultumita de castigatorul sau de castigatoare acestui concurs.Acum depinde cum va canta fiecare live.Vom vedea.Si eu am votat.Se tine cont de voturile noastre???
Delfinutza
bibyrox spune:
Delfi buna intrebare! oare s-o tine cont???
In ceea ce priveste melodia "Dracula my love" eu am ascultat-o deja de vreo 20 ori... Aproape ca o stiu pe de rost!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby