Eurovision 2007

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

si eu votez,imi place prince charming cand zice:hellooo darrrlinnng.mi se pare mie sau se aseamana la stil cu melodia aia turceasca de acum cativa ani care a castigat eurovisionul?

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am citit ca Dracula my love ar pute fii eliminata
[http://www.ziarulcn.com/article/se-fura-la-eurovision-romania-44875.html]aici e sursa.Ar fii pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hmmm..tipic romaneste...hai sa eliminam ce e bun...si sa mergem la Eurovision cu toate "balariile". Nu cred insa ca e un motiv plauzibil, doar ptr ar semana???? Sa fim seriosi...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Eu nu cred ca-i vor elimina pe Andra si Simplu! E prea buna melodia!
oricum eu sunt optimista!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mie imi place muuuult de tot Liubi, liubi!
E interesanta, antrenanta si usor de retinut! Sper doar sa iasa la fel de bine live cum e pe negativ (ma refer la sincronizare)!
Si "Dracula" e ok!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

intotdeauna trebuie sa se intample ceva eu Eurovisionul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

am ascultat Dracula si mi se pare Andra OK - are o voce super. Spectacolul e ok - dar muzica nu mi s-a parut geniala - nu o mai tin minte deja.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

mie imi suna haios Liubi, Liubi, I Love You

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Referitor la ce o sa intample anul acesta la eurovision...am un sentiment ca Andra v a castiga...cu toate ca vocea ei nu este pusa foarte mult in evidenta.Eu zic ca trebuie sa fie o melodie in ca care sa o si poti fredona sa o poti tine minte.Din tot ce am ascultat numai piesa fetelor de la Indoggo am putut sa o retin(parerea mea)....bine aici mai intervine si jocul de scena si prezenta scenica...tot.Pelocul II...o vad pe Nico..si pe III pe Marcel Pavel.O sa fie o lupta stransa intre ei.Si ca de obicei lumea o sa fie nemultumita de castigatorul sau de castigatoare acestui concurs.Acum depinde cum va canta fiecare live.Vom vedea.Si eu am votat.Se tine cont de voturile noastre???

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Delfi buna intrebare! oare s-o tine cont???

In ceea ce priveste melodia "Dracula my love" eu am ascultat-o deja de vreo 20 ori... Aproape ca o stiu pe de rost!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput