Eurovision 2007

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

Din prima semifinala imi place : Rubber Girl – interpret si compozitor Gabriel Huiban; textier: Marius Nedelcu, chiar mai mult decat Dracula,My love, care aduce cu melodia Ruslanei.
Avand in vedere placerea multora de a vedea pe scena zombi,schelete,de ce nu si vampiri...parca vad ca Andra isi va face aparitia pe scena dintr-un sicriu

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

In legatura cu Mihai Traistariu...jos palaria...are o voce super...Oricum cert e ca v a castiga piesa care prinde la public cel mai mult...care are o voce buna...care are o prezenta scenica demna de eurovision si sa de a D-zeu sa fie piesa cea mai potrivita.Acea piesa sa fie macar la nivelul lui Luminita Anghel@Sistem si Mihai Traistariu.Poate ca anul acesta vom aduce eurovisionul in Romania.Sper ca pana maine sa ascult si eu toate piesele.

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Mie mi-au placut 2 melodii-cea interpretata de Jasmine-Music in my soul si melodia Andrei-Dracula,my love.Nici piesa celor de la Indiggo nu e nasoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Am ascultat piesa a lui Andra inca odata si mi se pare ca nu e chiar stilul ei...aci isi are amprenta foarte mult pusa trupa Simplu(parerea mea).

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citeam azi in ziar si au dat cateva imagini de la cum va arata "jocul scenic" al romanilor...Smiley e contele Dracula...foarte chipes si haios, iar Andra e criminala intr-o rochie de epoca, cu palarie..Dracula o musca de gat..ce sa mai..tot tacamul Sper sa iasa ceva bun, mie melodia imi place tare, e comerciala

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Referitor la Traistariu, olim, a sunat oribil ceea ce ai spus desi nu asta ti-a fost intentia. Mie mi se pare foarte cu capul pe umeri. Nu-i modest ca ce, spune cati bani face? Decat sa se planga ca e artist muritor de foame prefer sa aud ca o duce bine. Si nu a luat de la nimeni, e numai meritul lui. Omul isi investeste banii in afaceri, se gandeste si la viitor, mi se pare articulat si inteligent. Cat o sa ii mearga Dumnezeu stie ca a zis si singur ca daca nu esti prezent tot timpul lumea incearca sa te fure.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mie mi-au placut mai multe dar n-as putea spune care ar putea sa mearga mai departe.
De la Semifinala 1:
Jasmine - Music in my soul
Respect - I will love you
Gabriel Huiban - Rubber girl
Desperado si Tony Poptamas - Where were you

De la Semifinala 2:
Celia - Soapte
Ada - You and me
Ionut Ungureanu - Time
Marcel Pavel - No podre vivir

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

http://www.tvr.ro/eurovision/melodii.php

Vedeti ca au pus si videoclipurile in site si se voteaza online.
Eu i-am votat pe Simplu si Andra cu Dracula, my love care sunt detasat pe locul I (chiar imi place, este originala, are ritm, are si influente folclorice, cred ca o sa prinda la public).

I-am mai votat pe baietii cu Liubi,... pentru ca sunt f simpatici. Imi place si Time a Provincialilor dar nu a strans prea multe voturi si nici Rubber Girl nu suna rau de loc.

Pe locul doi ca numar de voturi sunt Rednex cu Romania, si astia imi plac, dar mi-e teama sa nu ii lase vocile pe baietii de la Romania.

Referitor la Traistariu, are o voce extraordinara, dar cu Rastorneroul nu avea cum sa castige Eurovisionul. E un cantec banal, ca si cele prezentate la preselectia de acum, mai putin Dracula, my love si Well-o-Wee. Poate si aia cu Liubi sare din banalitate, dar ne reprezinta mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Eu o votez pe ADA, ca-i gorjanca de-a mea, are o voce super si numai 18 ani. mai mi-e si vecina!hihihi!!!

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

~Dracula,my love!~

Mergi la inceput