Eurovision 2007
Raspunsuri - Pagina 3
EVA-DATA spune:
Din prima semifinala imi place : Rubber Girl – interpret si compozitor Gabriel Huiban; textier: Marius Nedelcu, chiar mai mult decat Dracula,My love, care aduce cu melodia Ruslanei.
Avand in vedere placerea multora de a vedea pe scena zombi,schelete,de ce nu si vampiri...parca vad ca Andra isi va face aparitia pe scena dintr-un sicriu
eva
Delfinutza spune:
In legatura cu Mihai Traistariu...jos palaria...are o voce super...Oricum cert e ca v a castiga piesa care prinde la public cel mai mult...care are o voce buna...care are o prezenta scenica demna de eurovision si sa de a D-zeu sa fie piesa cea mai potrivita.Acea piesa sa fie macar la nivelul lui Luminita Anghel@Sistem si Mihai Traistariu.Poate ca anul acesta vom aduce eurovisionul in Romania.Sper ca pana maine sa ascult si eu toate piesele.
Delfinutza
catalynaa spune:
Mie mi-au placut 2 melodii-cea interpretata de Jasmine-Music in my soul si melodia Andrei-Dracula,my love.Nici piesa celor de la Indiggo nu e nasoala
Delfinutza spune:
Am ascultat piesa a lui Andra inca odata si mi se pare ca nu e chiar stilul ei...aci isi are amprenta foarte mult pusa trupa Simplu(parerea mea).
Delfinutza
madau spune:
Citeam azi in ziar si au dat cateva imagini de la cum va arata "jocul scenic" al romanilor...Smiley e contele Dracula...foarte chipes si haios, iar Andra e criminala intr-o rochie de epoca, cu palarie..Dracula o musca de gat..ce sa mai..tot tacamul Sper sa iasa ceva bun, mie melodia imi place tare, e comerciala
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Clover spune:
Referitor la Traistariu, olim, a sunat oribil ceea ce ai spus desi nu asta ti-a fost intentia. Mie mi se pare foarte cu capul pe umeri. Nu-i modest ca ce, spune cati bani face? Decat sa se planga ca e artist muritor de foame prefer sa aud ca o duce bine. Si nu a luat de la nimeni, e numai meritul lui. Omul isi investeste banii in afaceri, se gandeste si la viitor, mi se pare articulat si inteligent. Cat o sa ii mearga Dumnezeu stie ca a zis si singur ca daca nu esti prezent tot timpul lumea incearca sa te fure.
Keep the promises you make to yourself.
Oana_B spune:
Mie mi-au placut mai multe dar n-as putea spune care ar putea sa mearga mai departe.
De la Semifinala 1:
Jasmine - Music in my soul
Respect - I will love you
Gabriel Huiban - Rubber girl
Desperado si Tony Poptamas - Where were you
De la Semifinala 2:
Celia - Soapte
Ada - You and me
Ionut Ungureanu - Time
Marcel Pavel - No podre vivir
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
dalia05 spune:
http://www.tvr.ro/eurovision/melodii.php
Vedeti ca au pus si videoclipurile in site si se voteaza online.
Eu i-am votat pe Simplu si Andra cu Dracula, my love care sunt detasat pe locul I (chiar imi place, este originala, are ritm, are si influente folclorice, cred ca o sa prinda la public).
I-am mai votat pe baietii cu Liubi,... pentru ca sunt f simpatici. Imi place si Time a Provincialilor dar nu a strans prea multe voturi si nici Rubber Girl nu suna rau de loc.
Pe locul doi ca numar de voturi sunt Rednex cu Romania, si astia imi plac, dar mi-e teama sa nu ii lase vocile pe baietii de la Romania.
Referitor la Traistariu, are o voce extraordinara, dar cu Rastorneroul nu avea cum sa castige Eurovisionul. E un cantec banal, ca si cele prezentate la preselectia de acum, mai putin Dracula, my love si Well-o-Wee. Poate si aia cu Liubi sare din banalitate, dar ne reprezinta mai putin.
flaviutza spune:
Eu o votez pe ADA, ca-i gorjanca de-a mea, are o voce super si numai 18 ani. mai mi-e si vecina!hihihi!!!
ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/