Eurovision 2007

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Imi aduc aminte cand, anul trecut, a castigat Traistariu dreptul de a reprezenta Romania...mama, ce i-am mai zis, cu totii. Si el...a spart topurile. Toata vara l-am auzit, peste tot.

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Chiar, anul trecut l-am taiat si spanzurat pe baiatul ala, nu i-am dat nici o sansa. Io zic anul asta sa fim mai rezervati ca mare e Dumnezeul finlandezilor.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu cred ca noi, romanii, luam intotdeauna prea in serios acest concurs. O melodie lenta nu ar avea nici un succes, ea trebuie sa fie cat se poate de comerciala si ritmata nasol, dar asta-i realitatea.

Tema Dracula cred ca interesanta, sa vedem la ce joc scenic se vor gandi, caci de voci nu-mi fac griji.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Vad ca ati prins curaj si ati scris...nu gluma...cat despre melodii...ce sa zic...sunt jalnice....nu toate
De exemplu la semifinala a 2a...sunt fetele gemene...indiggo....cred ca e una din putinele piese care ar putea sa mearga...anul trecut tin minte ca mama fetelor a facut un scandal teribil si nu stiu cat de mult o sa fie agreate...dar piesa in sine e buna ...o poti fredona...cu toate ca nu stiu cat de cunoscute sunt in tara ca sa fie si votata piesa...Marcel Pavel pacat ca are voce buna dar piesa in sine nu l caractezizeaza deloc...si plus de asta imi da impresia ca e si sasit...Nico...cu piesa dulce amaruie daca retin bine minte mie mi se pare buna piesa....iar Andra,la fel are o voce buna si piesa pauza...nu stiu ce sa zic si dar celalalte piese....pauza...poate am omis vreo piesa...dar mai revin

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Merci de linkul cu melodiile. Chiar sunt tare curioasa ce mai scoatem in materie d emuzica.
Anul trecut am sunat in draci pentru melodia lui Treistariu si nimic.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

de cantat canta bine traistariu, pacat ca e atat de infumurat, si viata i-a dat o lectie luandu-i mama
eu cred ca daca ar fii mai modest ar avea mai mult de castigat.
parere personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Da mey, probabil ca daca era mai modest, nu-i murea nici mama ...

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

hai mai Sibylle ca nu asta am vrut sa spun
am vrut sa spun ca uneori luam lectii de la viata pntru felul nostru de a fii, si asta e o realitate durereoasa, dar exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Cu multa placere Nana...eu sper ca anul acesta sa fie piesa care sa si castige eurovisionul din Finlanda.Inca nu am ajuns sa ascultat pana la sfarsit toate piesele ....mai revin

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Putin off-topic ca nu ma pot abtine : Nu mi se pare infumurat Traistariu nici sa-mi repeti la nesfarsit! Este un baiat talentat care a dovedit tuturor ca "are cu ce"! Bravo lui! Merita sa castige si chiar daca n-a fost sa fie... a castigat cu siguranta, admiratia multora! A-propos... nu stiam ca i-a murit mama! Dumnezeu s-o odihneasca!

Acum revenind la subiect am dat si colegilor sa asculte si toti au spus acelasi lucru: melodia "Dracula, My Love" - Simplu & Andra!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput