Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Happiness_4_us spune:
La mine a devenit o stare permanenta.
Nu pot manca mai nimic ca mi se face rau. Mi-e foame si cu oate asta nu pot manca de greata.
Ma rog la Dumnezeu sa faca o minune cat mai repede, ca simt ca nu mai rezist mult!
Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
myral spune:
Nana saracuta de tine , si pe mine ma roade stomacul de foame si gust de 2 ori din mancare si atat mi se face greata instantaneu. Nu pot sa beau suc de portocale, nici covrigei dulci sarati nimic. Mi-e si frica sa spun ca nu am vomat pana acum si alea 2 guri de mancare raman totusi in stomac pana acum. Si eu ma rog sa ma simt mai bine dar nu de tot ca apoi incep sa-mi fac griji din alta cauza.Myral7+
Marunzika spune:
Bun venit noilor burtici, sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi-voinici.
Eu iau in continuare vitaminele prescrise de dr. Greturi mari nu am, dar seara reusesc din pacate sa . Sanii sunt in continuare durerosi, iar prin burtica simt din can in cand tensiune. Maine am programare la dr. si sper din inima sa-mi pot vedea minunea la ecograf si sa am numai vesti bune. Maine au sa-mi ia si sange, au sa ma masoare si amsa primesc carnetul de gravidutza. Si, am sa-i mentionez dr ca am luat prea mult in greutate in cele 2 saptamani de cand iau vitaminele, iar eu am citit ca-n primele 6 saptamani ar trebui sa-mi mentin greutatea (am sarit de la 46kg la 49,5kg). Voi cum stati cu kilogramele?
Va urez in continuare o saptamana linistita!
Ce frumos ca se mareste listuta burticilor!
5+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Happiness_4_us spune:
Daniella, bine ai venit si sarcina usoara!
Poate tu nu vei avea gretzuri, as aca stai cuminte nu te mai gandi numai la ce e mai rau!
Pupici.
Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
nana, incerc sa nu ma mai gandesc.dar cand vad cum voi saracutzelor,nu mai putetzi de gretzuri... imi vine sa plang
4+
irinabobe spune:
danielle suntem multe care nu avem greturi asa ca fii optimista si nu mai gandi negativ. ti se pare ca sunt mai multe fete cu greturi ca ele saracele se descarca si ele aici, noi ce sa facem sa ne vaitam: vai de mine imi e asa de bine nici nu zici ca sunt gravida?
hai fii optimista si tin pumnii si celorlalte fete sa scape cat mai repede de greturi sa apuce si ele sa se bucure de perioada asta.
6+