Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
slippers76 spune:
Bulinutzo ia un No-Spa. Ar trebui sa-ti treaca durerile. Eu am noroc ! "Taifunul" a adormit cu taica-su.
Ana 6+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
teodoran spune:
Astazi am dormit toata ziua...nu mai pot, dorm pe mine, cu greturile stau bine, adica am doar o usoara stare de greata.
amironeanusi eu am RH negativ, si stau foarte stresata pentru ca am avut o extrauterina si nu mia-u facut ijectia de imunizare.
Tu unde ti-ai facut anticorpii anti RH? Din experienta ta de data trecuta din cat in cat timp trebuie sa fac analiza?
Eu mi-am facut programare la Herghelegiu la Euroclinic si am prins data de 9 martie. Atucni sunt in a 14 saptamana, sper sa fie perioada buna, ca scriau fetele ca se face eco intre 12-14 saptamani.
Puteti eventual sa puneti un link pe prima pagina cu explicatiile fetelor din cap. anterior privind ecografiile?
Eu sunt la dr. la Giulesti, la dna dr. Laura Dracea, nu stiu daca o sa ramna cu dansa pana la nastere, pentru ca nu stiu deocamdata daca are timp de mine toata perioada.
7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
adimercedes spune:
Vin si eu sa ingros randurile de septembrie. UM: 10.12.06, DPN: 15.09.07. Am pus aici povestea obtinerii sarcinii mele (ca sa nu ocup spatiu in mai multe locuri).
Am facut ieri analize de sange si urina si o sa am rezultatele la sfarsitul saptamanii cred. La ginecolog merg in 6 februarie.
Nu mi-e prea foame, mi-e sete tot timpul (la noi temperaturile sunt de 35+) si as dormi non-stop.
Iau www.blackmores.com.au/Products/Detail.aspx?ProductId=1868" target="_blank">ulei de peste de vreo 6 luni si am inceput sa iau www.blackmores.com.au/Pregnancy/Products/Detail.aspx?ProductId=1811" target="_blank">I-Folic tot de la Blackmores.
Si incerc sa ajung de 3 ori /sapt la sala pt clase de Pilates, Yoga si Body Balance.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Gina M spune:
Adimercedes, ti-am citit povestioara.Bravo! Ma bucur tare mult pentru tine.
Este *posibil sa ma alatur si eu curand grupului.Astazi imi este a 2-a zi de intarziere a CM.Maine voi merge sa-mi fac un test de sange si sper sa fie cu ochisori asa cum testul ACESTA de astazi, ne indica.Tineti-mi pumnii ca totul sa fie bine.Va
POZE
printze spune:
Neata iubitele!
Eu nu am mai intrat zilele astea, vad ca ni s-au mai alaturat noi burtici. Felicitari!
Sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase cu toate si sa avem pui frumosi si sanatosi!
Despre mine, ce pot sa va spun? Ma simt bine, cat de cat, durerile de sani s-au mai domolit, dar greata persista.
Am inceput sa iau elevit si vad ca am scaunele foarte inchise la culoare (cred ca de la fierul din ele), ma gandesc sa renunt si sa iau doar acid folic.
Nu am ajuns inca la medic, sper sa ajung saptamana viitoare.
Va pup si o zi usoara!
Printze 5+
amironeanu spune:
Neatza!
Teodoran, eu la prima sarcina nu am facut anticorpi pentru ca era prima sarcina. Sora mea, care are tot RH neg si avea o intrerupere de sarcina a facut anticorpii in fiecare trimestru. Eu sunt din Iasi si fac analizele la un laborator aproape de mine, dar analiza de anticorpi se face la Bucuresti si voi primi rezultatul in aproximativ o saptamana.
Eu merg la dr. Mihalceanu de la Cuza Voda, cu ea am nascut si prima data si sora mea acum in noiembrie.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Pinacolada spune:
Salute mamici si burtici!
Am facut ecografie si nu mai e nici un dubiu: suntin aproape 6 saptamani. Sa fim puternice si sa avem copii sanatosi si norocosi
Cu greturile ma descurc cat de cat dar la servici ma apuca un somn.....la voi tot asa e?
O sa scapam de greata asta continua cand o sa miste bebelul prima oara, o sa vedeti! Mie asa mi s-a intamplat la prima sarcina in urma careia am un baietel pe nume LUCA in varsta de 1 an si 3 luni...
L-am intrebat pe Luca ce-si doreste : o fratioara sau o surioara, dar nu am obtinut decat un zambet dar care a fost mai mult decat o mie de raspunsuri...
Va pupic pe toate si numai bine !!!!!!!!!!111
Pinacolada
Pinacolada spune:
tot eu am uitat sa spun ce era mai important!
Pot sa ma alatur si eu voua pe listuta?
Ar fi asa UM 16 decembrie 2006, DPN 23 septembrie 2007, DR. Herghelegiu Doru
Va multumesc!
Pinacolada
Happiness_4_us spune:
Neata, burtici.
Bun venit noilor gravidutze si sarcina usoara.
Sheherezada, Emma, am nevoie si de DNP si de DN ca sa va trec pe listutza.
Pinacolada, spune-mi te rog si la ce spital este dr tau.
Multumesc frumos.
Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
myral spune:
Buna dimineata de la o graviduta super ingretosata!Va doresc ca macar voi sa aveti o zi buna si fara greata!Adimercedes, impresionanta povestea ta! Sarcina usoara si bebe sanatos!Gina M testul e foarte pozitiv deci te asteptam!Pinacolada bine ai venit si tu! Sper sa nu ma tina greata pana il simt pe bebe, ca de miscat am citit ca misca de pe la 8 sapt dar nu il simtim noi.Eu o sa imi cumpar si ulei de peste(merci Adimercedes pt idee) sa incerc sa iau ca vitaminele nu le-am suportat si am tot slabit ca nu pot manca mai nimic.Myral7+