Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetele,asa mii somn si m-am trezit la 8 jumate azi dimineatza. imi pica ochii de somn.

danielle 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

daca ma uit putin la aspirante parca va vad acum cateva luni cum sperati macar la o umbra de greata ca sa fiti sigure ca vine bebe. nu nana? hai ca eu cred ca si psihicu face mult. pe mine cand ma mai ia asa cate o umbra de greata incerc sa nu ii dau importanta sa fac altceva ca sunt constienta ca daca ma gandesc la greturi, stare de rau, molesseala ma apuca si pe mine. incerc sa ma gandesc la cat mi-am dorit bebe, la faptul ca vine timpul eco cand il vom putea vedea pe bebe, si parca e mult mai simplu si frumos.
un pupic sa gata ganditi pozitiv si dati-le naibii de greturi si de stari nasoale, ca doar facem un bebe nu suntem bolnave. va

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by myral

Buna dimineata de la o graviduta super ingretosata!
Va doresc ca macar voi sa aveti o zi buna si fara greata!
Adimercedes, impresionanta povestea ta! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Gina M testul e foarte pozitiv deci te asteptam!
Pinacolada bine ai venit si tu! Sper sa nu ma tina greata pana il simt pe bebe, ca de miscat am citit ca misca de pe la 8 sapt dar nu il simtim noi.
Eu o sa imi cumpar si ulei de peste(merci Adimercedes pt idee) sa incerc sa iau ca vitaminele nu le-am suportat si am tot slabit ca nu pot manca mai nimic.

Myral7+

Myral, multumesc. Am uitat sa zic ca mai iau si pulbere de orz verde (ce contine vitamine naturale) ce e absolut perfect in sarcina.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Danielle, te-am adaugat pe listutza.
Capul sus ca poate tu nu vei avea gretzuri deloc.
Pupici.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna gravidute

Eu am avut alaltaieri si ieri zile de cosmar,nu m-am deplasat decat intre dormitor si toaleta...groaznic,nu am mancat nimic,am baut lichide obligat ca sa am ce vomita...asa ceva...am mai patit o singura data cand eram copil si am facut o indigestie urata.Azi dimineata am ajuns la spital,unde mi-au facut perfuzii cu glucoza,slabisem mai bine de 1 kg.Am primit si pastilute de greata.
Azi m-am simtit ceva mai bine,insa cu frica sa mananc.Sper ca de acum sa nu mai trec prin asta.
Nici eu nu imi permit sa nu muncesc.Ca am nevoie de salariu,bine ca cu munca imi e lejer....pot sa mai trag chiulul cand nu ma simt bine.Asta cand nu am de munca.
Insa m-am bucurat ca l-am vazut pe bebe.E bine,sanatos.E maricel,are cap si corp si activitate cardiaca.Asa ca am si uitat prin cate am trecut ieri
Am fugit,ma duc sa ma odihnesc.De maine,la munci.
Bun venit noilor fete!SArcini usoare!

Sabina Y.6+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Danielle, bine ai venit. Nici eu n-am inca greturi si nici la prima sarcina nu am avut. Nu e obligatoriu sa ai, eu chiar cred ca sunt mai rare sarcinile cu rau si greata decat cele cu stare de bine.
Maruntika, eu stiu ca femeile mai slabute (cum esti tu) iau mai repede in greutate in primele luni, poate de-aia ai pus deja cateva kg, tu aveai foarte putine. Pt. cele mai grase e recomandat sa-si controleze insa foarte strict greutatea, mai ales la inceputul sarcinii cand kg. depuse sunt ale mamei si nu ale copilului. Eu inca n-am luat in greutate, dar tu ai sarcina mai avansata ca mine, iar eu am deja surplus din pacate...asa ca organismul meu nu simte nevoia sa-si faca rezerve, are din belsug se pare .

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maruntzika, stai linistita in privinta greutatii. Asa am fost si eu la prima sarcina. Aveam fix 46 kile cand am ramas insarcinata, iar in luna a noua aveam fix cu 26 kile mai mult. Dar niciodata doctoritza nu mi-a spus ca as fi prea grasa. Adevarul e ca organismul se apara si face rezerve, ca are nevoie. Dupa nastere am reusit sa dau jos cea mai mare parte din ele, dar n-am mai ajuns asa schiloada cum eram inainte. M-am stabilizat pe la 51-52 kg. Oricum, spune-i doctorului
ca esti ingrijorata din cauza asta.

Te pupic

Ana 6+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

pentru noile gravidutze
Eu am fost azi dimineata sa imi fac analizele la medicul de familie.
Am o greata . Eu de mancat pot sa mananc numai ce imi e pofta si cate putin, si pofte am destule.
Cu inghetata mai imi trece greata, dar nu pot sa mananc prea multa.

Daca deschid frigiderul si simt miros de mancare, simt ca mi se face rau. Dar ma ajuta sotul meu, de cateva zile el face de mancare si sapala vasele ca eu nu mai pot din cauza acestei stari.

Mandarinutza
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu nu ma plang de greturi, nu am deloc, dar am o stare de oboseala, si mici dureri prin zona uterului, adica il simt ca exista. de dimineata iar am avut niste pete maronii, ma enerveaza statul asta si asteptarea...mi-am luat CM cu 75%, asta e.
mi-am luat de la mediccul de familie utrogestan si gravibinon compensat....e bine de stiut.
Am si eu o intrebare....daca ttrec de 12 saptamani, si nu se intampla nimic inseamna ca e va fi totul ok?

7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Zamfirica si slippers76 multumesc frumos pt raspunsuri. M-am mai linistit putintel si maine am sa-i spun dr despre kg mele.
Fetele care suferiti rau din cauza greturilor un si sper sa va treaca in curand.
Asteptam in continueare sa ni se alature cat mai multe burtici!
Sa auzim numai de bine!

5+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput