Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

patrice multumesc mult. am reusit sa prind programare la arcul d triumf pe 13.02 , pana atuni ma duc la analizele standard date de med de familie si le cer si pe cele de care ai zis tu.
am uitat sa intreb are preferinte ref la medicul care face eco? eu am prins programare la dana nedelcu de la sanador o vrea sa o fac la altcineva eco de la 14 sapt?
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Teodora mersi pentru raspuns!Stai linistita,ca bebe este bine,ai sa vezi ca nu este afectat de aceste sangerari!
Si eu mai am cateva picaturi,acum trec apoi iar apar,am facut de abia o singura injectie.Sper sa fie bine.Eu vreau sa merg duminica iar la eco.
Se pare ca am gasit remediul impotriva constipatiei,cel putin in cazul meu.Seara,inainte de culcare beau un pahar cu lapte dulce si pana dimineata este razboi in burta mea.

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna ziulica burtici
carminabulina
adimercedes,multumesc de informatia cu ceaiul negru
nu mai beau nici sa ma batzi...

fetele,nici eu nu am gretzuri,inca,sper sa nici nu apara,
in schimb sunt constipata,ma mai doare burtik putin ca la CM,
si somn...nu prea am in timpul zilei acuma,dar noapte rup patul si ma trezesc pe la 12-13
in schimb,mananc cam din 3 in 3 ore,nu pot manca mult,ma simt balonata imediat.
nana, hai cu vesti

toate burticoasele

danielle 4+

http://bd.lilypie.com/KYB70.png

Mergi la inceput

nu mai e nici o burtik pe aici?

danielle 4+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

NIci eu nu am greturi, nu am nimic. Singurul lucru este ca tot timpul am pofta sa mananc "ceva", dar nu stiu ce, ma apuc sa mananc putin dupa care spun ca nu-mi placea. Am devit mofturoasa...

Tocmai ii spuneam sotului ca inainte sa fiu gravi era tot timpul frigiderul plin, acum cand stau mai tot timpul in pat, frigidetul e gol si cand ii zic sa-mi ia ceva de mancare zice sa manc ce am ca ma ingras....Mie mi0e foame...chiar nu intelege nimeni!!!Ma ustura stomacul ...manac ceva si in juma de ora pe mine iar ma doare stomacul. Mai beau lapte...aproape 1 l pe zi, sper sa nu dauneze.

8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Stati ase ca am aparut si eu.
Dupa cateva zile insuportabile, pot spune ca azi ma simt un picutz mai bine. Sa nu cobesc. Ieri am stat acasa si am dormit toata ziua, poate ca si din cauza asta s-o mai fi linistit bubul meu si m-a mai lasat cu gretzurile.
In rest ce sa spun, nu mai suport nici un fel de miros, ma lesin mirosul de cafea si astia la birou chiar acum s-au gasit ca instaleze un esspresor si toti sunt calare pe el sa isi faca diverse combinatii, miros de parfum ioc, nici nu ma mai dau cu parfum, pana si odorizantele ambipur de priza le-am scos, miros de mancare si daca ma gandesc bine, orice fel demiros. Este incredibil, n-as fi crezut ca asa ceva poate fi posibil.
Ma rog in continuare la DD sa ma lase aceasta stare de lesin permanent, sa imi mai revin ca, de o saptamana simt cum ma scurg. Eu care eram fan food sa nu vad in fatza ochilor, nu mai maninc decat grisine, covrigei, paine prajita, uscaturi, portocale, kiwi ptr digestie si ciorbitza care trebe sa fie acra. Asta e meniul.

Mirelush, te pup si scuza-ma ca nu am dat un semn de viata mai devreme, abia acum am vazut PM-uld e la tine. Acum mai rar pot accesa DC-ul de la birou, din cauza de modificari si birouri cu colege noi.

In rest, pup toate purticile mele dragi, de la un cap la celalalt si astept weekendul cu nerabdare. Mi-am propus sa il dorm de la un cap la celalalt.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Zamfirica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Fetelor, eu sunt chiar invidioasa pe cele care sunt somnoroase si chiar pot dormi. Eu cu 2 copii, nu prea am timp nici sa dorm , nici sa-mi fie greata. Il duc pe cel mare la scoala, ma duc la servici, il iau de la scoala, ma intorc acasa unde ma asteapta cel mic, fac lectii cu cel mare, ma joc cu cel mic, le fac baie la amandoi, da-le sa mananca,imbraca-i, culca-i.......... Cand sa-mi mai fie greata sau somn ??? Chiar va invidiez...

5+

Mergi la inceput

rucsi,iubita, esti o mamica model.
si ma gandeam ca vreau vreo 5 dar nu m-am gandit niciodata la ce o sa ma astepte dar noi suntem tari si o sa reusim si cu mostenitorii.
multi

danielle 4+

http://bd.lilypie.com/yaSIO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodoran, ma bucur pentru tine. Ai sa vezi ca va fi bine.
Pe mine m-au mai lasat greturile. In timpul zilei, mai simt asa...cate o senzatie. In schimb, nu pot sa mananc mare lucur: mi-am facut o supa, mi-am luat iaurt ca am pb cu calciul.

Sim 8+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput