Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 24
Roxana_G spune:
Irlandeza, mai bine ca te simti ok. Poate apare raul mai tarziu, dar mai bine sa nu. Eu asa zic. Eco ma duc sa fac oricum, transvaginala. Luni, ca am pitici pe creier.
Irina, si eu am mai nascut cu Badiu si raman tot la el. Merg la CMU si ma programez din timp (cate 2 programari o data). La Municipal e asa cum povesteste nature, destul de complicat.
Vezi ca sunt locuri la CMU Arcul de Triumf pe 2 martie, tocmai m-am programat eu.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxana_G spune:
Uitasem sa va povestesc esentialul. Mi-am luat ieri analizele (ma rog, partial, cele care erau gata) si sunt cam necajita. Mi-a iesit un GPT mare, peste limite, stiu ca e ceva cu proteine si ficat. Hemoglobina e normala insa fix limita minima, la fel si creatinina. Nu mai stiu ce, inca vre 2 chestii sunt la maxim, urina are nu stiu ce sedimente si densitate maxima desi beau multe lichide (ce e drept in perioada aceea le si varsam). Si nu mai stiu ce anume, insa nu erau prea bune dar nici prea rele. Sa vedem acum, abia pe 27 februarie ajung la Badiu.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
carminabulina
am vazut ca astazi este ziua ta! La Multi Ani,sa fii sanatoasa,iubita,sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos! 

Irlandeza
nu-ti face griji ca nu ai greturi,eu nu am decat ameteli si stare de oboseala.Fiecare sarcina e diferita!
Zamfirica
multumim pentru informatii.
Nana
sper ca astazi esti mai bine!Da un semn! ![]()
Va
!
Mirela
8+Our little Miracle!
carminabulina spune:
Blueeyes multumesc frumos de urari
.
Daca vreti sa vedeti cat de dragut poate fi un copil de 8 luni priviti aici: http://www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20070125
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
crishtina spune:
Mie mi'au trecut durerile de stomac noaptea...ma simt mai bine...mai am greturi dar mai rar. Insa nu pot sa mananc mai nimic. Mi s'a micsorat stomacul si nu imi mai place aproape nici o mancare. Stiu ca nu e bine deloc insa nici sa ma fortez exagerat sa mi se faca greata de mancare nu pot. Ce sa fac?
Voiam sa va mai spun ca eu nu am fost niciodata cu pofta de mancare....am mancat intotdeauna pt ca stiam ca e necesar...nu ca voiam eu.
6+
Marunzika spune:
Buna dimineata la toate burticile!
carminabulina LA MULTI ANI, sarcina usoara si bebic sanatos voinic.
Bun venit noilor gravidute, ne bucuram ca se maresc randurile.
La mine greturile se instaleaza mai mult sera, insa peste zi nu prea am pofta de mancare. 2 zile la rand am mancat cartofi prajiti ci oua, dar am sarit complet carnea si cred ca astazi am acelasi meniu, altceva nu ma incanta. Dimineata mananc un mar si 2 mandarine, beau o cafea fara cofeina cu mult lapte si asa scap de constipatie.
Dimineata am avut niste dureri de burtica si niste intepaturi prin vagin. Nu am inca no-spa si tare as fi luat, insa o prietena mi-a cumparat din Ro si o sa primesc in curand, desi sper sa nu mai am alte dureri.
Cate un
pt toate fetele care stau rau la capitolul greturi si speram sa va treaca repejor.
Sa auzim numai de bine!
6+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
irinabobe spune:
roxana si eu am sunat dimineata la CMU si mi-a zis ca e liber pe 5 martie dar e cam tarziu pt ca as vrea sa imi spuna ce analize trebuie sa fac ca sa nu ma duc sa fac acum unele date de med de fam si dupa aia el sa vrea altele. de asta nu stiu deloc cum sa fac ca nu prea pot nici sa lipsesc de la munca pt a sta la cozi. as incerca si la badea dar nu gasesc nici un nr de-al lui. este adevarat ca badiu e cam dur? si daca da in ce sens vorbeste urat, nu face epidurala?
6+
teodoran spune:
Buna ziua buticilor! Azi ma simt mult mai bine...ce bine, nu mai am rabdare pana luni la eco....greu mai trece timpul.
Stiti ce am observat, de-a lungul saptamanilor ca mie imi incepe sangerarea cu o zi inainte sa fac gravibionul, parac organismul ar avea nevoie de el, si dupa e il fac imi trec sangerarile. O sa urmaresc si saptamana viitoare sa vada daca intr-devar este o regula.
8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
nature spune:
Irina, dr Badiu e un scump, niciodata nu mi s-a parut macar ca are un ton nepotrivit, darmite sa vorbeasca urat. Epidurala? Mie mi-a facut fara probleme.
Cat despre analize, eu m-am dus la el cu rezultate pt LISTERIA, TOXOPLASMA, RUBEOLA si CMV si a zis ca restul analizelor mi le da in al doilea trimestru de sarcina.Deci nu te panica daca de-abia pe 5 martie ai gasit loc la el. Eu insa am vb cu medicul de fam si mi-am luat trimitere si pt celelalte analize ( de, asa sunt eu mai insistenta) si chiar azi am facut recoltare pt o multime: HIV, acid uric ( asta pt ca se pare ca am eu o problema, nu e standard), analize de ficat, de tiroida, VSH, VDRL, calciu ionic, magneziu ionic ( si seric, parca), etc.
In concluzie sfatul meu e sa te duci la medicul de fam si sa iti dea setul standard de analize pt sarcina, si in 5 martie sa te duci deja cu rezultatele la Badiu ( asta daca te hotarasti sa nasti cu el)
Roxana, pe 27 feb te duci la dr. Badiu? Eu pe 28 ( pe 28 febr mergem la eco, de dimineata, si seara ma duc cu rezultatele la dr.Badiu).
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums