Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mai Rucsi, daca ti-ar fi greatza n-ai avea cum sa nu o bagi in seama, crede-ma!
Asa ca fii fericita ca mai bine te joci cu cel mic si faci teme cu cel mare, decat sa stai sa zaci fara vlaga-n tine.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Irina, bine ca ai gasit loc. Eu imi facusem programare si pe 27.02 si pe 2.03 ca sa fiu sigura ca nu pierd ocazia, uneori Dr Badiu nu vine daca are nasteri (si pentru mine si-a anulat programarile ). Este foarte dragut, nici nu poate fi vorba sa fie dur. Are insa cateva chestii care nu ii plac si probabil de aici ai auzit tu vorbe. Nu vrea sa te certi cu el, sa te dai atotcunoscator si sa nu faci ce iti spune. Daca e asa, si pe mine m-a certat ca m-am dus fara analize in ianuarie ca a zis ca doar nu e prima sarcina si de atata timp stiam ce imi cere. Face epidurala, fii fara grija. Mie mi-a facut, este o minunatie. Si crede-ma cusatura aia de la epiziotomie a fost opera de arta (si eu am ras cand mi-au zis altele intaintea mea, insa asa e).

Nature, m-ai prins. M-am programat de 2 ori, ai sesizat tu bine. I-am explicat mai sus Irinei. Pe 27 febr am si eco si consult, voi avea 13 saptamani cred.

Azi am avut o zi grea, mi-a fost rau de la fumul si mirosul de tigara al colegilor de care va spuneam care fumeaza in birou si lasa usa deschisa. Combinat cu o durere de cap si o panica de la cititul pe net in legatura cu analizele mele, am crezut ca mor si am plecat de la serviciu la ora 14. Dupa ce l-am sunat pe Dr Badiu si m-a linistit ca nu e vorba nici de hepatita si nici de sarcina toxica, si am dormit vreo 2 ore, ma simt muuuult mai bine.

Pupici, weekend placut.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna seara!
Ma primiti si pe mine?? (adica, pardon...pe NOI)

Raportez si eu UM 17dec2006 si DPN23sep2007, primul bebe.
Teste pozitive clar facute pe 16ian.
Am fost la doctor si iau 2 acid folic/zi si 2 utrogestan
intravaginal/zi,
iar greturi sau ameteli nu am absolut deloc.
La simptome pot pune doar sanii mariti si crampe in burtica...
si pofte de castraveti murati

Pentru ca va tot aud de NO-SPA, nu ma pot abtine sa nu citez de pe
prospectul lui (pag 2, sus de tot in stanga):
"No-SPA poate fi adminitrat in timpul sarcinii numai la recomandarea
medicului, dupa evaluarea atenta a raportului
beneficiu maternal/risc fetal.
"
Adica eu inteleg ca aduce un beneficiu mamei si un risc fatului,
si medicul trebuie sa evalueze atent daca "merita".
Acestea fiind in prospect, voi mai aveti curaj sa luati No-Spa la
orice crampa??? Eu una nu iau nici una, nu mai pun gura pe ele!

Atentie si la prospectul Utrogestan unde scrie clar sa nu il beti,
folositi doar intravaginal!
Citez: "trebuie utilizat in timpul sarcinii numai in primul
trimestru si doar pe cale vaginala"

Sperand ca am pus niste informatii utile, va pup si plec si eu la
nani (adica lene in pat cu telecomanda-n mana) ca maine ma duc
la eco si sper sa il vada pe bebe daca e bine pozitionat (adica
nu extrauterin) si am emotii ... sper sa vada ceva...
va tin la curent!

Paaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Alinush bun venit,sa ai o sarcin ausoara si un bebe sanatos!
In ce priveste Utrogestanul,foarte multi medici il recomanda oral,desi pe prospect scrie clar intravaginal.Parerile sunt impartite,stiu foarte multe fete care l-au luat oral.
De No-spa ce sa zic...multe fete fac tratament de sustinere a sarcinii cu Utrogestan,Gravibinon si No-spa.
Nana ma bucur ca astazi esti mai bine,in week-end sa te odihnesti cat poti de mult! Mi-am facut griji pentru tine!
Si eu iau 2 tb/zi de acid folic,de 1mg,desi am luat si inainte de sarcina vreo 4 luni.Credeti ca este prea mult 2/zi?
Va

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hop si eu leshinata pe aici. M-am laudat degeaba ieri. Azi mai sa-mi dau duhul.

Rucsi, te inteleg perfect. Eu nu am doi, am numai una, dar crede-ma, face cat doi. Sunt nedormita de aproape doua saptamani, de zici ca sunt zombie. Acum stau pironita cu ochii in calculator, mai-mai o trece si ora asta, sa se indure Miruna sa vrea la culcare, sa pot dormi si eu. Si ma rog sa nu se trezeasca dimineata la 6. Si colac peste pupaza, mai sunt si singura, ca sotzul e in delegatie. Asa ca te rog sa ma crezi, te inteleg perfect.

Va doresc noapte buna, ceea ce imi doresc si mie

Ana 7+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Danielle, nu stiu daca sunt o mama model , ca uneori ma cam lasa nervii dar nu prea am ce face, oricum copii nu ma inteleg, nu pot avea pretentii. Sa vedem cum o sa fie cu 3...............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003
Si eu iau 2 tb/zi de acid folic,de 1mg,desi am luat si inainte de sarcina vreo 4 luni.Credeti ca este prea mult 2/zi?

blueeyes2003, eu iau 2/zi de acid folic de 5 mg!!!
Initial luam 1/zi, dar doctorita a zis ca e putin, sa
iau cate 2/zi! Tie ti-a recomandat doctorul de 1mg???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

NanaMotoc,ai dreptate.Cred ca am avut noroc, pana acum. m-am laudat degeaba, azi toata ziua mi-a fost greata. Sper sa fie ceva izolat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Alinush da,medicul mi-a recomandat de 1mg.Asa am luat si la prima sarcina.Singura problema este ca nu prea se gaseste,pe unde intreb zice ca nu se mai fabrica,nicidecum ca nu il au iei. Intr-un final am gasit la o farmacie mica,de stat,si trebuie sa iau mereu mai multe cutii.Am vazut ca cel de 5 mg. este peste tot.

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna seara fetelor, am aparut si eu de la servici, am papat si spal niste haine .
As avea o intrebare , asa mai pudica Voi mai faceti . Adica nu e periculos tinand cont ca sarcina e inca prea mica, exista posibilitati sa se desprinda , sau sa sangerez? Ca pana ajung eu la medic sa intreb......Noi am cam avea pofta , dar mie mi-e cam frica sa n-am probleme.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput