Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

irlandeza noi am mai facut la inceput .Pe urma nu,parca am presimtit ca o sa am sangerari si era si asa destul de riscant.
La prima sarcina am facut si nu am avut nici un fel de probleme!

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara fetelor.
Irlandeza , daca ai chef, distractie placuta. Mie doctorul (am indraznit sa il intreb !) mi-a zis ca se poate. Nu incerca totusi pozitii dure .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Of, of, cred ca trebuie sa asteptam pana pe 7 februarie cand merg la eco, si o sa intreb atunci. Nu vreau sa mai risc nimic.

4+

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Sunt tare suparata, mi-a iesit chlamydia la analiza de sange, cu un rezultat de 1/64. Doctorita mea mi-a spus sa iau sumamed, dar ma cam tem , nu stiu ce sa fac. Voi ce parere aveti ? A facut cineva tratament pentru asa ceva in timpul sarcinii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, tocmai am citit in cartea mea de capatai "What to Expect When You are Expecting and What to Eat When You are Expecting" ("La ce sa te astepti cand esti gravida si ce sa mananci cand esti gravida") ca ceaiul verde e recomandat in cantitate redusa in timpul sarcinii pt ca poate interfera cu dezvoltarea celulelor si cresterea fatului. Eu stiam ca scoate si mineralele din organism.

Aici era sugerat sa iei ceaiuri decafeinizate si sa adaugi tu in ele mar, para, ananas, lamaie, frunze de menta, scortisoara, nucsoara sau cuisoare (ultimele 4 in cantitate mica, doar pt gust si savoare).

Fetele care sunteti constipate: incercati sa inlocuiti painea alba cu paine integrala, cu seminte sau cu paine neagra, sa renuntati la bauturi carbogazoase si la fast-food . De asemenea, reduceti consumul de paste fainoase, inclusiv spaghete, incercati sa mancati mai multe fructe si legume si sa beti MUSAI 2L de apa / zi. Dezhidratarea constipa si, mai ales, poate dauna bebelului. Beti cat mai multa apa. E ok apa de chiuveta, daca stiti ca e tratata chimic, dar sa o filtrati. Eu folosesc filtru Brita, am vazut ca se gaseste si la Selgros. Dar sunt o multime pe piata si aveti de unde alege dupa placul inimii. Plus ca daca apa e filtrata, are timp sa ii iasa clorul din ea.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor.
Am aparut si eu.Sper ca va mai amintiti si de mine,ca suntem asa multe,imi e greu sa tin pasul cu noutatiile.Imi i-au notite
Eu azi m-am simtit excelent,pot spune,vis-a-vis de greturi.Nici pastilute n-am luat,am mancat bine la pranz.Si mi s-a facut pofta mare de pepene...si asa ceva nu gasesc neam in ianuarie.
Portocale nu prea pot manca,ma roade stomacul de la ele.Mananc un fel de corcoduse insa,de-ale japonezilor,sunt acre si-mi prind bine cand greturile sunt intense.Carne n-am mai mancat de doua saptamani,chiar ma intreb daca are ceva?Cafea nici atat,de la miros mi se face rau rau.Apoi am un coleg care fumeaza,numai cand ii simt mirosul de tigara imbibat in haine ma i-a cu lesin.Eu fosta fumatoare

Irlandezastai linistita cu greturile,eu la 4 saptamani rupeam frigiderul.De saptamana trecuta,de cand cu greturile...evit bucataria cat pot.Papa acum bine,bine,ca nu se stie cand te apuca.
Teodoran ma bucur mult ca te simti mai bine.Multa sanatate si sa treaca timpul mai repede pana luni
Blueeyes de asemenea sanatate,sigur bebe e bine in burtik.
Nana vad ca ne asemanam tare mult la starea de rau.sper sa ne treaca cat mai repede.Eu cel putin aseara,mai aveam un pic si ma apuca plansul,din cauza starii de foame,cu lesin si greturi.Si tocmai am citit postarea ta cu ciorbe,supe...si am papat o supa aseara si m-am simtit foarte bine.Merci mult mult de pont.
Noi am ajuns cam o data pe saptamana...eu sunt cea cu refuzul.Bine,ca din cauza raului...nu mai vroiam nimic,nici televizor,carti...calculator...apai...
Despre constipatie:m-a batut sor'mea la cap,ca daca is constipata sa merg la doctor ca ea la prima sarcina a suferit cumplit si s-a ales cu niste hemoroizi de toata frumusetea.Si la a doua sarcina,si-a intrebat medicul,si i-a recomandat niste pastilute care au ajutat-o f mult.Eu zic ca e bine sa discutati cu medicul vostru,pe toate partile orice problema,sigur exista rezolvare.

Sabina Y.7+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor am uitat sa va intreb daca are ceva cand uit sa i-au acidul folic?Ca zilele astea l-am luat tare aiurea,uitand efectiv.

Sabina Y.7+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ref la intrebarea irlandezei mie mi-a spus medicul sa evit sexul in pozitia clasica.
deasemena fara conserve, bauturi acidulate, cafea.
obligatoriu mers pe jos in fiecare zi. cate o plimbare. de mancat multe fructe, legume, carne , lactate.
inca nu am probleme cu greturile spre bucuria mea. iar cand sunt constipata imi mai permit o cafeluta cu mult, mult lapte.
la eco de la 6 sapt m-am linistit ca sarcina e pozitionata normal nu e extrauterina, asa ca acum urmeaza sa fac analizele si astept cu nerbadare sa creasca fasolica .

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna -dutzelor!
Rucsi imi pare rau ca ti-a iesit aceasta analiza pozitiva,din pacate nu stiu mai nimic despre asta,si nu vreau sa vorbesc fara sa stiu.Trebuie sa existe o rezolvare!
Sabina Y multumesc mult,si eu sper sa fie totul bine.Maine merg la eco sa-l mai vad pe bebe!In legatura cu acidul folic,nu cred ca este o problema ca nu l-ai luat la timp,dar incearca sa nu mai uiti,ok?
irina ma bucur ca te-ai linistit si ca bebe este acolo unde trebuie! Nici eu nu am greturi!
Nana sper ca esti mai bine si ca te odihnesti in acest week-end!Ai grija de tine!
Va pe toate si va doresc un week-end placut!

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna fetelor! Am intrat si eu mai voioasa ca de aseara ma simt mai binisor (sper sa ma tina) m-a lasat putin greata si am mancat si eu putin mai bine. Ce ma deranjeaza e faptul ca inainte eu mancam cat de cat sanatos (supe carne de pui lapte smantana fructe...) acum sa nici nu le vad as manca numai porcarii (mezeluri carnati dulciuri), abia mananc un mar pe zi fortat.Referitor la sex noi am facut mult mai rar si cu mare grija daca intelegeti dar cred ca numai doctorul poate spune da sau nu in fiecare caz.Myral7+

Mergi la inceput