Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
madmat spune:
hop si eu
cam liniste pe aicia au trecut zilele cu activitate
fetelor trebuie sa deschidem un nou subiect ca sa fim mai active.i inteleg pe fetele care mai lucreaza sau care dau examene ca si mine.
roxanici nu ai fost prezent ptr ziua de astaz ce faci?.
nu am nici o noutate
matilda30+
roxanici spune:
Seara buna....tot citesc si incerc sa ma adun sa raspund si io dar nu prea apuc.
Bun venit noilor mamici alaturi de noi!!!
Monica felicitari ptr pinguinii ascultatori care se fac tot mai mari.
Eliana, multa sanatate si sa iei exemplul Monicai (stiu ca si tu iti doresti la fel, si sper sa se si intample). Si io am tot verde in plan ptr camera lui bebe.....
ElenaGiulia chiar vroiam sa te vad si pe tine si pe fetita ta.... tu vb japoneza? presupun ca da, de aia ai tot respectul din partea mea, mie mi se pare o chestie imposibila.
Andreea sper sa depasesti cat mai repede cu putinta nesuferita de infectie, sa faci ce iti zice medicul.
Madmat, multumesc ptr grija.... maine fac pudding, vii la un castronel?
Tzuna, Aliona, Claudi@, Amma, Jaana, nu mai ziceti nimic? Haideti sa ne mai dati raportul chiar daca nu aveti noutati.... uite io vb aici intr-una desi nu zic nimic.
Gata, noapte buna....
maine dimineata vreau ceai, facit tu Alexa?
roxana 31+
magdutah spune:
Dupa cum promisesem am revenit !
Diana nu ai de ce sa imi multumesti! Si eu ar trebui sa iti multumesc tie (si celorlalte )ca te.ai (v-ati) plans ca nu misca mult! Concluzia mea cand am citit a fost: daca nu sunt eu singura ... atunci nu e o problema! Si apoi acum 3 saptamani cand am fost la medic si m-a intrebat daca il simt "serios" l-am vazut ca s-a ingrijorat si a intrerupt discutia sa mergem imediat la ecograf. Acolo mi-a aratat ca misca chiar foarte mult ... si i-am spus: "dar eu nu simt nimic!!!"
desi vedeam cu ochii mei cum se misca ! Maine iar ma duc la medic ... si cu siguranta povestea o sa se repete!
Pupici... mai citescdin urma ca mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat....
Magda 30+
http://mfoca.myphotoalbum.com/
kmi78 spune:
ROXI, cu puddingul tau... si data trecuta mi-ai facut pofta si nu mi-am facut , acum iar mi-ai amintit, va trebui sa-mi fac ca altfel...
am pus si eu doua poze cu burticutza, cat e ea de mica ca-mi da de furca, tot mai incet merg , tot mai tare , zici ca am febra musculara la ...dansa
numai atat am vrut sa zic, PA
34+5
magdutah spune:
LuizaS de numarul kg.lor nu cred ca trebuie sa iti faci atatea griji! Si eu am luat 12 pana acum ... si am prietene care au luat si mai mult si au nascut fara probleme !
Cat despre carcei: am avut si eu saptamana trecut chiar doi unul dupa altul! Impotriva lor este bun magneziu ! Eu iau deja si tot am auzit si pe la alte care le intalnesc aici la cursurile de inot ca are efect!
Despre alfa-fetoproteina ... ce sa zic ... nu am citit nimic! Eu am facut analiza ... insa demult prin saptamana 20 (ca asa si stiam ca este recomnadat intre 16-20 saptamani daca nu ma insel). Tu de abia acum ai facut-o ???
Pupici, ma duc la somn caci maine dimineata am programare la doctor si dupa aceea ultimul laborator cu studentii!
Mai vroiam sa mai scriu ceva...dar imi ia prea mult timp sa caut in urma acum !
Revin maine seara... probabil tot cand mergeti voi la culcare
Magda 30+
http://mfoca.myphotoalbum.com/
BiancaM spune:
'Neata!
Eu v-am pregatit ceaiul, asa ca va invit.
Ziua a trecut bine la noi, am facut ceva mancare, am lenevit, si mai pe seara am iesit la plimbare; la ocean. Am prins apusul; asa de frumos.
Noi ne retragem la . O zi buna la !
30fix
Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
dianiana spune:
Felele mele dragi,
ieri am fost la dr si mi-a facut serclajul la spital.
dupa ce m-am trezit din anestezie si am vazut ca sunt bine si ca nu ma doare m-am linistit.
azi am sangerat un pic insa totul e ok, nu am dureri si sunt bine fizic si emotional
MADAU iti multumesc mult pentru informatii; mi-a citit sotul meu caci l-am pus pe el sa se uite pe site in timp ce eu stateam cumintica in pat. m-a bucurat ca mi-ai dat detalii;
vreau sa va intreb ceva pe cele care ati facut serclaj (cerclaj) caci am uitat sa il intreb pe doctor: DUPA CATE ZILE AM VOIE SA FAC DUS?
va pup
diana
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
paxela spune:
neata burtici
ce bine e sa dormi maai mult, nu e bun motivul din care am dormit dar bine ca am reusit sa mai adorm
aseara am mancat ceva ce nu ia convenit bebitei, drept urmare cu chiu cu vaiu am adormit de arsuri dupa o mare cana de lapte cald, peste noapte fimiu sa trezit, si a venit in pat la noi , suficent cat sa ma trezeasca si sa ma chinuie pana dimineata, desi a adormit la loc, iar dupa ce au plecat la treburile lor, unul la copii si altul la servici, am reusit sa mai dorm si eu o ora, miracol, dar e bine
asa ca acum beau ceiut gata facut, multumesc
Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
paxela spune:
m-am cantarit
nu imi place de loc, tot la 65 kg am ramas si maine fac 32 de sapt, 1 luna nu am luat nimic, am in total 7 kg de la inceput pana acum,
Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata fetelor
BianaM multumim frumos pentru ceiut este super bun ca eu sunt putin cam obosita......vrenicuta de mine.......m-am trezit de la 8 si am inceput ca nebuna sa fac curat,
sa spal vasele,
sa bag rufe la spalat,
sa sterg pe jos......eu nu prea sunt obisnuita cu asa ceva pentru ca le face socrela de obicei dar este bolnavioara, o doftoricesc eu, dar nu intru la ea e bagata la carantina la ea in camera, si trebuie sa le fac eu......cel mai nasol este ca am transpirat foarte rau m*am schimbat deja de doua ori si tot fleasca suntacum merg la dus si revin dupa aia
Pupici
Diana 28+