Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
paxela spune:
laura 3 pasatile de fier iau si eu acum , totul e sa fie suficient sa creasca putin nivelul de Fe in sange caci cu 2 pe zi el a scazut considerabil, in caz ca nu creste il baga intravenos sa nu afecteze bebita
Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
RaisaFudulu spune:
ElenaGiulia felicitari pentru burtica gingasaaa cum ii spui tu.
FEtita este o dulceata, sa va traiasca si sa va bucurati de amandoi dupa ce apare si bebe
Rebiana27 spune:
Am mai intrat putin pe forum inainte de "intalnirea" cu teancul de rufe care ma asteapta cumintele pentru calcat. La mine in burtica e "revolutie", se zvarcoleste bebelutzul meu drag.
Pupici si noapte buna!
Rebiana 29+
mirandolina spune:
Sarcina a fost usoara pina acum 2 saptamini. Ne-am plimbat la mare, la munte, la vulcanii noroiosi, cu avionul, pina si cu submarinul Problemele au inceput acum doua saptamini, la 32, cind plecam de la serviciu si m-au pocnit tt contractiile posibile. La control s-a descoperit ca cele 8 ore de munca pe zi mi-au redus colul de la lungimea de 4 cm la... 1. Asa ca stau in pat si ma documentez cum e cu copiii...
Mirandolina 34+
gabi78 spune:
Oau! ce mult ati scris! Am reusit sa citesc asa pe sarite .
Eu m-am confruntat cu o raceala cam nasoala. Nu am avut voie sa iau nici macar paracetamol, asa ca leacurile babesti sa traiasca! Am baut litri litri de ceaiuri de fel si chip, dar sa stiti (daca Doamne Fereste vi se intimpla!) ceaiul din flori de soc este foarte util! Cel mai rapid si cel mai eficient!
In perioada in care eu am zacut se pare ca nici bebe nu a fost prea multumit si de abia mai misca, dar acum recupereaza si imi taie rasuflarea fara drept de apel! Se cocoata pe stomacul meu si impinge unde o fi impingind de nu mai pot sa trag aer in piept. Dar e bine si asa, ca m-am speriat zilele trecute daca l-am vazut asa bosumflat dind doar cite un semn fragil!
Un lucru bun a iesit si din raceala mea: mi-am revenit cu somnul! Este minunat sa dormi toata noaptea, doar cu micile drumuri catre baie!
Ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi despre carucioare? Vreau unul nu foarte scump dar sa includa si scaun auto. Spuneti-mi sim ie voi cum alegeti acest scaun auto? Nu stiu cum se procedeaza.
Sanatate maxima tuturor si va sarut pe toate!
Gabi 34sapt si
elyanne spune:
Am reusit sa ajung asta seara la doctor... si totul e bine... bb-ii sunt un pic mai mici de 31 de sapt.... unul are aprox. 30 de sapt. si celalat 29. Cam aceiasi diferenta era intre ei si acum 10 sapt.
Nu stiu cate grame au fiecare... dar din moment ce dupa masuratori au atatea sapt... si la greutate sunt undeva la 1300g - 1500g maxim.
Colul este ok... Firul de la ceclaj e in regula...
Am 66 kg si tensiunea 13 cu 6 ... Trebuie sa mai imi iau tensiunea din cand in cand ... si sa anunt dr. daca este mai mare...
Urmeaza sa fac zilele astea analizele si sapt. viitoare sa am rezultatele, sa ma prezint cu ele la dr.
si multumesc pt. incurajari... si eu sper sa-i tin cat mai mult la caldurica.
S-a mai nascut o stea
BiancaM spune:
Wow, ce ati mai scris!!
Noi suntem bine, bebe misca, asta dupa ce 2 zile nu prea si-a facut simtita prezenta si m-a cam speriat. Dar azi dimineata categoric a revenit la vechile obiceiuri. Duminica cred ca l-am simtit sughitand. Cel putin asta e parerea mea, ca altceva nu stiu ce puteau fi miscarile periodice(cam la 1 secunda). Pulsul meu nu era, iar al lui bebe nici atat.Asa ca am concluzionat eu ca erau sughituri.
Azi avem si noi 30 de saptamani fix. Trebuie sa ma cantaresc si sa vadem daca am mai pus pe noi ceva grasime. O sa pun si poze cu burtica. Vineri mergem si noi la control, si abia steptam ca ne-a zis ca ne face si un eco. O sa il mai vedem si noi pe bebe.
Ma bucur pentru toate burticile care au vesti bune, iar celor care mai au asa cate un necaz, ma rog sa fie totul bine pentru bebei si pentru mame.
30
Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
BiancaM spune:
Gata am pus si eu 2 poze, si m-am cantarit. Am mai pus jumatate de kg de saptamana trecuta. O sa mai raresc dulciurile, ca pana nasc mai am, si nu vreau sa pun in 10 sapt, cat am pus in 30. Burtica mea are circumferinta 103 in picioare, si cum zicea Roxanici,intinsa, are 97.
Am vazut la poze, 2 patuturi de la Baby Care. Sunt frumoase, dar parerea mea este ca nu prea sunt bune pentru bebe. Din ce am vazut si eu prin magazine, se numesc playground. Si chiar ma gandeam si eu la un moment dat sa cumpar unul ca sunt mai ieftine decat un patut de lemn, dar cand am pus mana pe salteluta din interior nu mi-a placut deloc. Se misca in toate directiile si nu e- paperea mea- suficient de tare pentru spatele lui bebe. Sa nu va suparati pe mine ca am zis, mi-am spus doar parerea, fiecare face cum vrea la urma urmei.
ElenaGiulia, frumoasa burtica ta. A mea e pui pe langa a ta. Avem aici o cunostinta care de cate ori ma vede are ceva de comentat legat de burtica mea: ba ca e mica, ba ca e lasata... Cand o aud imi vine sa. Si al meu sot ca sa ma mai chinuie si el imi mai aduce aminte cateodata de "burtica mica"
Ieri statea si el cu capul langa burtica si zice:" poate imi da una acum si imi invineteste un ochi. O sa ma duc la scoala si daca ma intreaba cineva ce s-a intamplat o sa-i zic ca m-a batut fica-mea". Cateodata e asa un mucalit ca nu pot sa ma supar pe el sub nici o farma, dar cateodata ma scoate din papuci . Bineinteles ca nu pot sa stau suparata pe el ca vine repede si imi zice:" Vezi ca nu ai voie sa superi pe bebica, asa ca nu ai voie sa te superi nici pe mine!"
Ma duc si eu sa vad ce treburi mai fac prin casa. Somn usor burtici!
30
Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
Camitu spune:
Buna ,
Am venit si noi la raport.Ne simtim bine, dam cu mainile si cu picioarele si tot asa.
Bun venit Mirandolinei.
Eu voi naste la Municipal in aprilie cu d-na Dr Corina Grigoriu.Din cate stiu si Aurasa la fel.Dar parca pe ea nu am mai auzit-o de ceva vreme.Ce-o face?
Despre Municipal eu am auzit numai lucruri bune de la multe persoane care au nascut acolo cat si de la niste reprezentanti medicali.
Au si rezerve cu doua paturi pt mamici si doua pt bebei, sunt curate.
Pupici
CAmi +28 Ana Maria