Mamici de martie-aprilie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aseara nu am mai apucat sa mai scriu mare lucru... asa ca o iau pe rand azi..

Andreea Eu cred ca nu mai ai de ce sa-ti faci griji ca ii face rau antibioticul... In schimb, e mai rau si pentru tine dar si pt. bb sa nu tratezi infectia.
Despre tratamente naturiste... habar n-am. Dar nici astea nu se pot face fara sa intrebi dr. pt. ca unele plante sunt interzise in sarcina.

paula75 eu sper sa trec de 20 feb... Ar trebui sa astepte bb-ii macar pana la 36 de sapt., adica 27 februarie. Poate Monica sa nasca in perioada aia.

Monica bravo pinguinilor... Doi grasuni... sa mai stea inca un pic.. si o sa ai doi pitici de 3 kile
Katink multimim pt. vesti si asteptam sa ne sui ce ai facut si tu.

Mirandolina bine ai veni! Si eu trebuie sa stau numai in pat... nu reusesc ca tine... dar stau f. mult in pat.

LuizaS poate e doar alarma falsa... Stai cuminte si nu mai te supara... ca superi si bb-le si vezi tu dupa ce nasti cum stau lucrurile, dupa ce faci analize mai amanuntite.

BiancaM asa se simte cand suchita bb-ii... miscari periodice... Pe mine ma distreaza cand sughita amandoi odata

Roxanici Si eu sper sa iau exemplul Monicai... si cred ca o sa reusesc... Nu stiu daca gagalicele mele or sa fie la fel de mari... pt. ca nici mandra nu a fost prea mare... Am nascut-o la termen si a avut 3050g si era mereu cu o sapt. mai mica decat varsta dupa UM. Asa ca nu ma astept ca astia doi (mai ales ca's doi la un loc) sa fie prea mari.
Aseara am aflat de la mama ca nici eu n-am fost prea mare... am avut 2700 si m-a nascut aproape de termen... la fel si sora si fratele meu... chiar mai mici decat mine. Asa ca asta e modelu'

Dianiana eu am facut dus a doua zi dupa cerclaj. Nu mi-a spus dr. nimic despre dus... ca n-as avea voie. Doar baie mi-a spus ca n-am voie...

si inchei aici... ca m-am intins....

Eliana & (31 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna dimineata la toate

N-am apucat sa citesc mai nimic din ce ati scris... vad ca a aparut si un nou capitol. Imi cer scuze, dar sunt foarte aglomerata, nici de citit nu mai am timp. Din februarie sper sa se schimbe situatia.

Vroiam sa va zic ca am fost la curs prenatal, sau in fine nu stiu cum sa ii zic. Ni s-a prezentat spitalul si ni s-a explicat ce si cum are loc o nastere, complicatiile care pot apare si ce fac ei in situatiile astea. A fost interesant. Conditiile din spital sint bune si imi place ca fiecare naste separat, in camera lui. Iar taticul, de vrea de nu vrea, trebuie sa fie acolo .
Am ramas insa nelamurita cu exercitiile de respiratie care in alte tari am vazut ca sint importante. Aici nu s-a pomenit nimic de ele, asa incit a trebuit sa intreb eu. Mi s-a spus ca nu sint considerate asa importante si ca sint utile doar in momentul in care iti vine sa impingi dar trebuie inca sa mai astepti. Dar ca sa nu ne complicam cu asta, ca moasa ne va zice ce avem de facut in fiecare moment. Hm, voi ce stiti de aceste exercitii??

Astept controlul de miine si sunt tare nerabdatoare sa vad daca bebe s-a intors cu capusorul in jos. Ultima data statea in fundulet.

V-am pupat pe toate, sa aveti o zi superba!

32+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Dianiana ,si eu am cerclaj facut de dr T,cand aveam 18 saptamani,adica tare demult,nu am nici o problema,iar dus am facut a doua zi,totul e sa nu faci mare efort si sa iei tratamentul,adica gynipral si antibiotic,presupun ca ti-a dat si tie.

bafta

mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Neata la burtikute.....

eu sunt iar necajita....azi noapte a nins,azi-dimineata am masurat zapada....20cm !
Si cine credeti ca a trebuit sa o curete??? Eu binenteles....
Offff,iar m-am suparat pe sot ca nu-i acasa cand mi-e greu...in fine,am reusit,am facut-o si pe asta,chiar daca acum simt ca-mi cade burta jos....
Si mai rau e ca pana am terminat iar a fost la loc,...si n-am pic de sare...asa ca in 3-4 ore iar va trebui sa fac asta!!!!
Si neamurile astea iar nu dau un telefon....sa mor aici ca nu-i pasa la nimeni!

Mihaela30+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Buna dimineata burtici!
Lauramar ai inteles bine ,ma bucur ptr. cele 20 kg in plus ptr.ca toata viata am fost o slabanoaga(40 kg la 158cm).Si la sarcina trecuta am luat36 de kg dar am slabit la loc in 5 luni ptr. ca dupa cele 3 anestezii mi-a fost cam rau si nu am mai putut manca o perioada de cateva zile iar apoi nu am mai avut pofta de mancare si nici nu m-am protejat deloc(faceam foarte mult efort,nu dormeam,nu mancam).
Maine merg si eu la control si sper ca totul sa fie bine .La 31s bebica mea avea 1770g.

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna dimineta la burtici,
eu tot la servici....
am fost la eco si BB s-a intors cu capul injos, parca e gata de "atac", are aprox. 1100g, e bine, si .. creste.., se misca ff mult, parca este la antrenamente
acum, vestea rea este cea legata de colul meu care masoara....8mm. sambata ajung la dr. mea gineco sa ii arat rezultatul de la ecografie. sper sa nu se intample nimic pana atunci.. parca stau pe un butoi cu explozibil. asa ma simt

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

dianiana la cate saptamani ai facut cerclajul?
este posibil sa mai fac acum, la 29 sapt?
sunt cam intoarsa pe dos de vestea asta cu colul. nici nu mai stiu ce sa mai gandesc... imi trec prin minte fel de fel de scenarii..

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

loina_ln in pat cu tine... E f. scurt... dar e totusi inchis? Daca e inchis tot e bine... dar trebuie sa stai numai in pat, la orizontala, ca sa nu mai preseze bb pe el si sa-l deschida...
Despre cerclaj... eu am facut la aproape 27 de sapt. Dar la mine era ceva mai lung colul... problema este sa aiba si pe ce pinde firul de cerclaj... daca e suficent 8 mm... Si asta numai dr. poate sa-ti spuna.

si ai mare grija. Mergi mai repede la dr. si cred ca trebuie sa-ti iei concediu obligat-fortat... chiar de maine.
Nu vreau sa te sperii, dar e mai bine sa previ... decat sa ajungi sa se deschida colul...

Eliana & (31 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

elyanne mercic pt raspunsul prompt.
. dr. care mi-a facut eco a spus ca este aproape deschis, sa merg cu rezultatul la dr. gineco sa vb cu ea sa vedem ce putem face.. imi este cam frica de cerclaj si de statul in pat .. dar daca asta imi zice, asta fac.
sa vad cand este dr. mea la cab si sper sa ajung mai repede la ea. joi sau vineri.
la servici nu fac efort deloc. toata ziua stau pe scaun la birou. de acasa vine si ma ia cu masina iar la sfarsitul programului tot cu masina plec.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor!!!

In sfarsit am luat patutul si mi-am convins si sotul sa-l monteze aseara am pus cateva poze sa-mi spuneti daca va place.Am mai luat si o lenjerie separat de setul pe care il vedeti si mai cateva lucrusoare pt. bebelina mea,sunt tare happy.
Am vazut ca mai sunteti suparate:MIHAELA pe zapada,nu te mai necaji caii faci rau la bebe,toate trec imi pare rau ca sunt asa de departe ca veneam sa te ajut.
RAISAFUDULU vad ca si tu ai intrat de dimineata in priza ca si mine e bine cat inca mai putem dar si eu am crezut ca-mi dau duhul pana am aspirat toata casa si mai am de facut si mancare,ei asta e mai putin si-mi vine ajutorul.
Cam atat deocamdata ma duc sa-mi termin treaba si intru mai tarziu
.

laura28+arianna

Mergi la inceput