Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
ElenaGiulia spune:
Mirandolina Diana Jors bine ati venit innostru sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi.
RAISA FUDULU mersi si ai tai sa-ti traiasca si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai.
BIANCA M multumesc si lasa ca are timp sa-ti creasca burticavoi sa sanatoase.
ROXANICI da vorbesc japoneza nu ai cum sa nu inveti sa vorbesti aici,ei nu prea inteleg engleza deci am fost nevoita sa ma pun pe invatat.Nu vorbesc tot dar ma descurc cat de cat.Limba asta e atat de complicata ca nici ei nu stiu sa citeasca toate dialectele pe care le au si astea ar fi trei la numar hiragana,katagana si kanji sant super dificile.
Sa venim si noi cu raportul de azi acum,sant super obosita am fost azi la cumparaturi cu pitica mea si simteam ca nu mai ajung acasa mi se inmuiase tot corpul ma simteam asa de ciudat,am ajuns acasa si in loc sa ma odihnesc m-am apucat sa fac mancare si cum sotul ma tot batea la cap ca nu fac un tort cam de mult am facut azi si acum sant epuizata si am si niste arsuri ingrozitoare care nu mai trec cu medicamentele pe care mi le-a dat medica saptamana trecuta cred ca deja sa invatat organismul cu elesi acum ma chinui pana pe 3 februarie cand o sa ajung din nou la control.In rest bebe e bine creste si bate ca un nebunel avea deja 1600g la ultimul control o sa aiba in jur de 3700-3800 la nastere daca vrea sa stea la caldurica pana atunci.
Acum va las ca nu mai pot sant epuizata fug sa ma intind in patut.
Aveti grija de voi si de burticila toate.
28+4zile
Misha_tp spune:
Ioina_In, in situatia ta, a face efort sau a sta pe scaun e cam acelasi lucru. Sarcina apasa asupra colului. Asa cum a spus si elyanne, trebuie sa stai LA ORIZONTALA, pe partea stanga, de preferat, pentru o mai buna circulatie a sangelui catre bebe (asa am citit din mai multe surse). Daca e sa inceapa durerei, nu mai astepta, mergi urgent la doctor. Nu e de glumit. Iti urez sanatate, sarcina usoara si sa ajungi la termen cu bine. Pupici.
34+
Misha_tp spune:
Ioina_In, acuma am vazut ca esti din Galati. Si eu tot galateanca sunt :). Poate ne intalnim cu bebeii la plimbare...
34+
ElenaGiulia spune:
Fetelor am uitat sa va intreb si eu ceva la cate saptamni se face ecografia morfologica,ca pana acum mine nu mi-a zis dra nimic si as vrea sa vad daca e bb in regula.
wolf elena
ghibuadina spune:
salutare -dutelor,
Elanagiulia , eco morfo e am facut-o la 24, cam asa am iimpresia pana in 24, dar dc nu ai fost suspecta de nimic la eco normal, stai linistita..
Karra80, in legatura cu bb care misca tare, stai linistita, asa e bine, vezi acum depinde de fiecare bb, de cat de mult seamana cu parintii lui, poate de cat de nervoasa esti tu.Dar e bine ca misca , si la mine e ff activ, insa nu tot tp, aa deh, cum are si el chef.Doar vb de bebici cu personaliati puternice, nu...?
LuizaS, si pe mine ma cam cearta cu kg, abia astept ce mai zice azi, ca la 18.00 am programare, desi n-am luat ff multe, cred ca normal, nici multe nici putine, 12-13, la 30 sapt.Asta este, noi si bb sa fim sanatosi!!!!
Eu va las acum, sunt cam obosita si mai incolo merg la dc.Vin maine la raport
Va pupikj pe toate si pe bb!!!
Adina
adina 30
lala12 spune:
Ioina_In treci la pat si o sa fie ok.Eu am avut sarcina trecuta de la 26 s colul de 6 mm si contractii aproape permanente dar nedureroase si am stat la pat si am dus sarcina pana la 38 1/2de saptamani. deci in pat cu tine.
.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)
dani7asi spune:
Salutare burtici!
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor ptr gandurile bune si ptr faptul ca imi sunteti alaturi!
am decis ca nu ma are rost sa stau tot timpul cu gandul la ce ar putea fi in neregula si cred din tot sufletul ca Doamne Doamne are grija ca totul sa fie in regula cu bebita mea.
oricum cand mai am noutati legate de bb sau si atunci cand nu amvoi fi alaturi de voi.
27+4
LuizaS spune:
Multumesc de incurajari fetelor!
Bun venit diana_jors in sarcina usoara si sanatos !
Gore78 si Eliane ma bucur ca vestile de la doctor sunt bune.
Gabi78 despre carucior mie mi-a recomandat cineva de la Graco modelul Mosaic.Ei l-au luat cu tot cu scaun auto, ce am vazut eu pe net era fara dar am inteles ca sunt unele care se vand cu tot cu scaun auto.
magdutah multumesc de sfat pentru carcei ..am sa vorbesc cu doctorita si am sa incerc...cat despre triplu test si eu l-am facut pe la 17 saptamani parca ...iar doctorita mi-a zis sa-l repet si sa-l fac corelat cu varsta sarcinii desi se pare ca nu mai are relevanta pentru ca odata cu cresterea sarcinii este normal ca alfafetoproteinele sa creasca si ele.Oricum m-am linistit din punctul asta de vedere pentru ca eu simt ca BB e bine si nu sunt singura persoana care s-a speriat gratuit de acest triplu test.
loina_ln ai mare grija daca e asa scurt colul....asculta sfatul elianei ...la pat ...ca sa stea bebe cat mai mult la caldurica.
Si acum sa va spun despre noi.....suntem bine amandoi.
Aseara am fost sa-l luam pe tati de la aeroport si in drum spre Otopeni a facut bebe niste tumbe .... cred ca se bucura odata cu mine de venirea lui.
In rest toate bune...aveti grija de voi si bebei
30+1
LuizaS spune:
Fetelor ajutati o nepriceputa
vreu si eu sa pun cateva poze in album dar cred ca imi trebuie parola si ca sa mi-o puteti trimite, trebuie sa activez PM - ul dar nu stiu cum ....
roxanici spune:
Luiza, mergi la Mesaje private (menu-ul din stanga) si bifeaza "Activeaza mesajele private." dai salveaza si gata, ar tb sa poti sa primesti mesaje.
roxana 31+