Mamici de martie-aprilie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna fetelor !!

Eu sunt un pic mai bine.....am avut o noapte alba din cauza durerilor prea puternice...abia am asteptat sa se faca dimineata sa-l pot suna pe doctor....care mi-a zis sa iau in continuare antibiotic, ca nu face rau la bebe. Acum nu ma mai doare si sper sa nu ma mai ia ....am baut foarte mult ceai si foarte multa apa....
Va multumesc pt sfaturi....sunteti asa dragute
Acum ma duc in pat la caldurica

Andreea 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Multumesc Roxana
am primit mesajul....
acum sunt la servici dar incerc deseara sa pun poze

30+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

fetele, multumesc pentru incurajari.
in seara asta pe la 18.00 merg la sa vad ce imi spune
revin cu amanunte.. sper sa fie bine
misha_tp ti-am trimis mesaj pe PM

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mai fetelor mai lasati curatenia si trebaluitul toata ziua. Chiar la cursul de pediatrie ne spunea dr. ca trebuie sa cerem si ajutorul sotilor, sa o lasam mai moale ca oboseala asta poate duce la nastere prematura.
Loina asculta ce zic si fetele, pleaca in concediu si multa odihna, tu si bebele sunteti cei mai importanti. Si eu inca mai lucru dar daca apare ceva imediat am plecat in concediu, i-am avertizat deja. Multa sanatate.
Daniela

Cria26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna burticutze gravidutze,

Eu sunt o burtica mai mica dar va mai citesc si pe voi ca sa stiu ce ma asteapta(desi sunt la a doua sarcina parca nu mai stiu nimic)
Vreau sa ii sciu un mesaj lui loina_ln pt ca nu este de gluma ce ce are ea! Neaparat trebuie sa iei legatura cu dr. tau. Nu astepta ore de programare sau altceva. Daca nu ai telefonul ei suna pe unde poti, pune-l pe sotul tau sa o caute prin spital si sa vorbiti neaparat cu ea. Te rog ai grija mare de tine, si statul pe scaun poate face foarte rau! Acum ar trebui sa fii in pat la orizontala!
Si eu am cerclaj din sapt 19, colul meu avea 8 mm si a reusit sa il cercleze.
Nu te speria dar te rog sa faci tot posibilul sa stai in pat si sa iei legatura cu dr tau!

Va pup si va doresc sarcini fara probleme si bb sanatosi.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 24+

Edit - Acum am vazut ca te duci le dr in seara asta. Foarte bine. Eu ma panicasem ca erai la servici si vroiai sa te duci sambata si nu am mai citit mai departe.Iiti tin pumnii sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Am terminat si eu treaba pe ziua de azi ,am luat si pranzul acum sunt libera astept o prietena in vizita si pana ajunge am intrat sa vad ce mai faceti.

LOINA_LN te asteptam cu vesti bune de la doctor ,multa sanatate in continuare si ai grija de tine si de bebe.

ANDREEA 20 stai cuminte la caldurica si trateaza-te nu te mai necaji gandeste-te ca mai ai putin si o sa-ti tii bebelina in brate,multa sanatate.

Ma plang si eu de o durere in oasele din solduri ieri am avut de rezolvat niste acte si am umblat mult pe jos am crezut ca mor de durere si toata noaptea m-am chinuit sa adorm dar astazi parca e mai binisor.Pe voi nu va dor oasele ,e normal?

pupici si numai bine

laura28+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Uff am terminat cu treaba....dar...ma simt cam obosita si burta mi se intareste cam des....si am si usoare dureri mai degraba intepaturi sus undeva sub coaste..........sunt contractii oare....eu nu stiu cu ce se mananca va tot aud pe voi de contractii dureroase sau nedureroase....astea or fi?

Merg la patut ca sa nu fac vreo prostie..... ne revedem diseara

Pupici
Diana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

....In primul rand bun venit noilor burtici...sarcini cat mai usoare pana la capat....

Ghibuadina...asa ma gandeam si eu....ca si eu si tati suntem asa mai agitati din fire si trebuia sa semene cu noi asta mica nu?

Elena Wolf.....eu am facut eco morfologica la 21-22 sapt si m-a mai chemat si la 32 sapt si am fost.....desi medicul meu a zis ca nu e obligatoriu doar ca sa stam noi mai linistiti sa mergem...si cel mai mult voiam sa-i vedem fatzuca la bebelusca si sa ma conving ca e fetitza 100% ca mai toata lumea zica ca am burta ascutzita si ca e baiat ca nu avaz doctorul bine la eco...desi acuma i-am vaz si noi pasarica...si era clar ca e fetitza...
Apropo superba fetitza ta.....si inca ceva cum te descurci cu japoneza?Esti de mult plecata acolo?.

In rest nu prea avem mare lucru ce povesti suntem bine fffff active....acuma am venit de la cumparaturi incepem sa pregatim bagajelele pt spital...acuma am incep sa luam pt mami ca pt pebe am cam luat partea de imbracat mai avem pampersi si creme si ce-o mai trebui....

Va als ca cea mica isi cere drepturile iar nu-i place pozitia mea pe scaun la calculator

Karra 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am reusit sa iau raceala de la sot, dupa ce tot week-end-ul l-am doftoricit ca pe un copil. Asa ca acum sunt numai buna de pus in rama: cartofi imbibati in spirt la gat si un ceai aburind la nas. Incerc sa ma odihnesc de acum incolo pentru ca pana acum am tot avut cate ceva de facut. Azi am sustinut si o lectie la Comisia Metodica, la scoala, care m-a extenuat zilele astea, pregatind-o in amanunt. Dar a iesit totul bine asa cum ma asteptam.
Raisa stiu ca atunci cand ti se intareste burtica poate fi semn de contractie insa mi-a zis o graviduta ca poate fi si bebelutzul, daca e mare. Eu stiu cum e cand am contractie si cand e bebelul, insa tu spuneai ca nu stii cum sunt contractiile. Durerile, mici cei drept pana acum, ce insotesc unele contractii eu le simt in partea de jos a burticii nu sub coaste, sub coaste il simt pe el.

Acum ma duc sa ma odihnesc in pat ca sa fie cat mai eficient autotratamentul aplicat, ca ma incapatanez si de data asta sa nu iau nici o pastila. Poate-mi iese!
Pupici raciti! (dar care nu afecteaza!)

Rebiana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna seara,gravidutze

Venim si noi la raport,desi nu avem noutati.Sunt bine,putin racita,si speram sa treaca cu ceai si multa lamaie.Bebe e bine,da din picioare toata ziua.Asteptam vizita de 36 de sapt,de pe 7 februarie,poate aflam si cum o sa nastem.

Andreea,mie pentru infectie urinara mi-a dat Ampicilina si Urinex,dar asta dupa ce am facut urocultura si antibiograma.Sper sa scapi mai repede ca stiu cat de neplacut e.

Loina,tinem pumnii stransi sa fie totul bine.

Am pus si noi poze cu bebe_rozz la 33 de saptamani si cu patutzul.Sper sa va placa.

Va pup,
Mada34+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput