Mamici de martie-aprilie 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
monica_b spune:
fetelor! Multam la toate-toate de urari! Asa-i ca-s mama eroina? Si doctora se tot minuna si nu-i venea sa creada citamai pinguinii am. Cresc ca Fat Frumos. In ritmul asta o sa avem 3 kile la 35 de saptamini. Ma intrebati cu ce-i hranesc... pai nici nu prea ii hranesc de fapt, saracutii. Ca sint asa de mofturoasa la mincare de nu stiu cum de ma suporta lumea. Ca dovada: desi ei au luat impreuna cam un kil in ultimele 2 saptamini, eu tot bat pasul la 70kg. Parca, totusi, de vreo 2-3 zile m-a razbit foamea si am inceput sa pap si eu mai bine.
Paula nu fie de deochi! Nici cu "micuta" ta nu mi-e rusine deloc! S-ar putea sa faci cezariana mai repede, sa nu te lase pina la termen.
Elyanne lasa ca e bine sa fie mai micuti. Abia nu te chinui tu foarte tare si important e sa aiba saptaminile corespunzatoare (mi-a zis dr. ca indiferent daca au 2kg sau 2.5, ei tot ca de 33 sapt. sint dezvoltati). Si vad ca te tii de cuvint, bifezi si tu saptamina dupa saptamina. Bravo! La cit mai multe!
Loina stiu ca poti scapa si fara cerclaj, dar doar cu stat in pat. Daca poti sa-l faci, fa-l totusi. Sa ne anunti ce ti-a spus dr., dar sa nu stai tu la birou. Pune sotul sa ne scrie si tu stai in patut. Succes!
Alexa nu cred ca e grav ca ai luat doar 7kg. Columbeanca se lauda ca atit a luat in toata sarcina. Esti o manechina!
Ah! Am mai aflat de la dr. o veste taaare buna: nu o sa fac clisma.
Monica x2 33+
lauramar spune:
Imi cer scuze ca am repetat o foto de doua ori am vrut sa pun numele sub poza dar mi-a trimis-o de doua ori.
magdutah spune:
Buna seara tuturor!
Eu gata pe ziua de azi! Am terminat si cu studentii , mai ramane doar munca de birou ...atat cat o sa mai pot. Dar pana acum nu ma pot plange!
Am fost la medic! Mai intai am trecut pe mana moasei si ea m-a linistit ca la mine inca nu e asa de grav cu apa retinuta in corp! Apoi s.a chinuit sa inregistreze bataile inimii lui BB ... si ce m-a distrat ca imi daduse un dispozitiv sa apas pe el cand misca BB. Si tot se uita la mine si imi repeta ca sa apas... se gandea probabil ca eu nu inteleg ce spune! in final am lamurit.o si pe ea ca al meu BB este un dragut si isi menajeaza mamica Concluzia ei: o sa fie un copil linistit!
Apoi am intrat la doctor si ca de obicei: mai intai pe "calul balan" sa vada daca e colul deschis, pipait burtica ... si apoi trecut la ecografie sa masoare BB-lul! Totul e normal ... iar s.a minunat ce mult se misca si ca ne face cu mana si ne arata degetelele pe rand ... eu i-am explicat si lui ca nu prea simt ... iar el spune: "lasa.ti copilul in liniste" Pai il las atunci ... si ii si multumesc ca ma lasa sa dorm cat vreau eu si nu ma trezeste ca danseaza pe acolo
Iar acum vestea cea mare (caci de data asta nu am rezistat si am intrebat daca se vede) : o sa fie BAIETEL! De abia astept sa vina al lui tatic sa ii spun ... desi el o sa fie un pic suparici ca tare mult isi dorea o fata! Insa .. la anul o sa trecem iara la treaba ... poate-poate vine si fetita!
Pupici ... si mai scriu numai sa imi beau canita de lapte !
Magda 30+ cu ...
http://mfoca.myphotoalbum.com/
LuizaS spune:
Felicitari Magdutah pentru baietel
Sa fie sanatos si sa va bucurati de el
AM reusit in sfarsit sa pun cateva poze in album ...
30+1 cu
RaisaFudulu spune:
Multumesc mult Rebiana....m-am linistiti
Magda felicitari pentru baietel , sa va traiasca si sa va bucurati din plin de el....fetelor s-ar parea ca la noi baieteii sunt mai vrednici decat fetitele....sau cine stie ce surprize ne ofera celelalte burtici.....
Eu sunt bine ...acuz mici dureri de noada ...dar din cauza curateniei de dimineata...deci e bine
Rebiana felicitari pentru puiutii tai...sa fie sanatosi si sa creasca in continuare.....
Elpower esti ok ....nu te-am auzit azi la raport
Hai ca va las ca am musafiri
Diana28+
RaisaFudulu spune:
Ce frumos este bebe-roz....felicitari mamico Mada-roz... despre patut ce sa mai zic...ce meticulos ai aranjat lucrusoarele pentru bebe
RaisaFudulu spune:
Nu-l vazusem....laurmar super misto arata si patutul tau ...parca e o bombonica
Eu ma bucur cand le vad pe ale voastre ca eu nu am voie sa cumpar nimic decat sa fac lista cu produsul si locul de unde il vreau.....superstitiile astea...
Diana 28+
gabdyd spune:
Mai fetelor, aveti grija de voi, tot felul de probleme vad ca apar pe aici,
vin si eu mai breaza, sa ma vad dupa doua saptamani cand ma duc la analize.
Sper sa fie totul in regula,
bebelina misca foarte mult, tot timpul misuna pe acolo, ma gandeam ca s-o face ea cand o mai creste si i s-o mai micsora spatiul, ... vai de mine,
dar nu mai pot de drag, cand in mijlocul unei discutii sau sedinte se trezeste ea si incepe sa ma gadile, are piciorusele pe undeva mult in lateralul meu, pe dreapta si asa ii place sa isi plimbe calcaiele pe muschii mei.
Ma gandeam ca cei de la National Geographic dadeau o perioada foarte scurta de trezie la bb, pai a mea parca a treaza tot timpul.
Am avut vreo doua zile in care nu prea a miscat si m-a facut de m-am dus la ecograf repede, am mai povestit.
In rest, e la fel, doar arsurile ma omoara si munca de care m-am saturat de tot dar nu am ce face, trebuie sa mai trag o luna jumate,
v-am pupat,
nu mai revine nimeni cu onorariile medicilor? sa stim si noi din timp...
Diana 26 s si Julie 14.11.2003
cde
Lili_g spune:
Fetelor, eu citesc "din umbra" in fiecare zi dar nu prea am ce sa va spun. Ma bucur ca sunteti cu toate bine.
Aseara am avut niste prieteni in vizita, au 6 fetite, cea mare are 15 si cea mica o luna. Sotul meu a fost asa de impresionat, mi-a spus, ce frumoase sunt toate si ce cuminti, cum se aduna toate in jurul mamei...parintii - si ei deosebiti, au o rabdare si le-au crescut atata de frumos...
Eu zic: asta curaj, sa ai 6 copii ... e mare lucru. Si va spun eu...cum sa nu ne descurcam si noi cu unul doi sau trei cand ne straduim atata de mult sa facem totul bine pentru bebeii nostri? Ne vede Dumnezeu stradania si ne ajuta precis.
Sa aveti o saptamana buna si linistita.
Lili
loina_ln spune:
intru rapid sa dau raportul. deci sunt consemnata la pat pe timp nelimitat. am de luat ginipral si nos-pa. daca contractiile continua, mergem la urgente la perfuzii. cam atat pentru moment. ma retrag ca nu ma simt bine, ma cam doare sub burtica.
si....fetele va pentru sfaturi si grija pe care mi-o purtati..
vin si maine la raport...
cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"